I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i att skapa välståndsseminarium. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Creating Wealth Seminar och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsseminarcreatingwealth.com
???? företaget*AM Education & Services
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressUSA

⚠️ Creating Wealth Seminar ägs av AM Education & Services, företaget den ligger i USA, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som erbjuds av Seminario Creando Riqueza, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Skapa Wealth Seminar webbplats

Building Wealth Seminar ger lite information om de tjänster den erbjuder, några vittnesmål, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

855-289-6285

786-789-3033

786-439-450

???? Slutlig utvärdering av seminarium Skapa välstånd ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Skapa välståndsseminarium.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om att skapa rikedom-seminarium:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2022Vi får ett stort antal meddelanden från kunder till Creating Wealth Seminar som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Seminar Creating Wealth? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Creating Wealth Seminar.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats genom att skapa ett välståndsseminarium

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar seminarium skapar välstånd

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Creating Wealth-seminariet?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är att skapa välståndsseminarium en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att ett seminarium om att skapa välstånd är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Creating Wealth Seminar tillförlitligt?

Nej. Skapa välståndsseminarium är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Creating Wealth Seminar?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till att skapa välståndsseminarium?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Är att skapa rikedomsseminarium en bluff? 2022 recensioner»

 1. MARIO svar

  Jag har hört talas om att seminariet skapar välstånd, och jag har väl funderat på att gå kursen, men när jag ser kommentarerna föredrar jag att undersöka det innan jag investerar i kursen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MRIO, slösa inte tid, undersök inte, det är en bluff, det kommer inte att göra dig någon nytta, mäklare erbjuder webbseminarier som förklarar allt mycket bättre och gratis.

   Hälsningar.

   • Gregory svar

    Jag förstår inte hur de tillåter sådana här företag att existera, de lurar folk med kurser och falskheter...

 2. Jose Luis RT svar

  Kära:

  Jag gjorde mitt påstående via Facebook och jag ser att det har raderats. Men jag kommer att göra det igen på detta sätt eftersom de måste vara öppna för kritik:

  1. Min första och berättigade observation är att du bör rapportera från början ($99) förekomsten av 2 kompletterande seminarier, inte i sista stund och överraskande framför allt med den höga kostnaden för investeringsseminariet ($785), vilket uppenbarligen inte är Inom allas räckhåll.

  2. Inget sades om plattformarna eller mäklarna, vilket orsakade obehag hos deltagarna; Till exempel försökte jag öppna mitt konto i E*TRADE, det visar sig att man som peruan inte kan öppna ett konto på den plattformen.

  3. Jag köpte boken "Skapa din egen rikedom" i Kindle-format och det visar sig att det är foton på sidor som är suddiga kopior och det finns till och med klippta sidor.

  4. Slutligen har certifikatet inget namn. Det uttrycktes på ett allmänt sätt, ett tecken på improvisationen av detta seminarium till den grad att inga frågor kunde ställas.

  Jag hoppas att detta påstående nådde ekonomen Cardona.

  Vänliga hälsningar!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Luis, jag tycker att det är en framgång att du har lyckats få dem borttagna från Facebook och vi vill gärna att du delar med dig av stegen du tagit så att detta kan tillämpas med andra mäklare som lurar sina kunder med lögner för att fånga dem.

   Hälsningar.

  • MARIO svar

   Buena observación amigo, yo también soy de Perú, quería saber mas información sobre este seminario, al buscar información no encuentro mucho, y lo raro es que en la mayoría de sus videos en YouTube no hay comentarios de los seguidores.

 3. Oswaldo överste svar

  Hej, min oro uppstår när jag hör att det bara finns vinster. Men på marknaden måste jag förstå att när någon vinner samtidigt någon förlorar. Jag såg en TV-reklam en "intervju" där gästen var försiktig när han pratade om förluster och bara kom ihåg att man måste lära sig att ha tålamod och sedan prata om vinster från en dag till nästa på 500% eller 600%... .. det är inte klart för mig.
  Vänligen ANGE MÄKLAR SOM ÄR KÄNDA OCH PÅlitliga. Det finns mycket av den här onlinesatsningen och sanningen är att en person som jag, med noll erfarenhet, inte vet vem som är vem.
  Hälsningar från Ecuador

 4. cristina svar

  STORT TACK FÖR INFORMATIONEN, DET VAR MYCKET VIKTIGT för mig att läsa det här

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristina, du måste alltid vara mycket uppmärksam eftersom många av dessa kurser skapas av mäklare så att alla kunder slutar öppna konton hos dem och de brukar förlora alla sina pengar.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.