I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i att skapa välståndsseminarium. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Creating Wealth Seminar och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsseminarcreatingwealth.com
???? företaget*AM Education & Services
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressUSA

⚠️ Creating Wealth Seminar ägs av AM Education & Services, företaget den ligger i USA, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som erbjuds av Seminario Creando Riqueza, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Skapa Wealth Seminar webbplats

Building Wealth Seminar ger lite information om de tjänster den erbjuder, några vittnesmål, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

855-289-6285

786-789-3033

786-439-450

???? Slutlig utvärdering av seminarium Skapa välstånd ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Skapa välståndsseminarium.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av Creating Wealth Seminar

uppdateringar

Nyheter om att skapa rikedom-seminarium:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Vi får ett stort antal meddelanden från kunder till Creating Wealth Seminar som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Seminar Creating Wealth? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Creating Wealth Seminar.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats genom att skapa ett välståndsseminarium

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar seminarium skapar välstånd

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Creating Wealth-seminariet?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är att skapa välståndsseminarium en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att ett seminarium om att skapa välstånd är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Creating Wealth Seminar tillförlitligt?

Nej. Skapa välståndsseminarium är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Creating Wealth Seminar?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till att skapa välståndsseminarium?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

34 kommentarer om «Är att skapa rikedomsseminarium en bluff? 2023 recensioner»

 1. Daniel svar

  Hej kära vänner, jag tänkte gå den kursen för april 2023, men med det som avslöjas här i kommentarerna är jag redan misstänksam.
  Jag trodde att det bara var loppet av två sammanhängande dagar.

  Fråga: Vad tycker du om MDC Trading Academy?
  Jag vill gå en kurs med dem.

  Mycket tack, saludos

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, du har det bra, har du hemsidan till denna akademi som du kommenterar? Tack.

   Hälsningar.

   Snart kommer vi att kunna erbjuda en riktig seriös kurs.

 2. Lorena svar

  Jag gjorde precis seminariet och avslutade det för ett tag sedan, ENRIQUE beskrev det precis som det är, ren motivationsbluff... spendera inte dina pengar, den lär inte ut något värdefullt och vill sälja dig följande kurs för 795 dollar, exakt vilket inkluderar de ämnen som det förmodas täcka i det här seminariet, tjänar han genom att sälja kursen, inte driva aktiemarknaden... SPENDA INTE PÅ SEMINARET ATT SKAPA VÄLKOMMENTAR AV ALEJANDRO CARDONA ÄR EN BLUFFÄR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorena, tack så mycket för din förklaring som bekräftar att det är ett bedrägeri och att tid inte ska slösas bort med dessa bedragare.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.