Sentinel 1973 Recensioner

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren som heter Sentinel1973, en CFD-mäklare.

Mäklaren nämner det är baserat i Auckland, Nya Zeeland, och kontor i Hong Kong, Tel Aviv, Oslo och São Paulo.

Mäklaren, åtminstone uppenbarligen, och för den information den ger, det är inte reglerat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu fortsätter vi med mäklaranalysen och vi fortsätter till analysera de olika kontotyperna att investera som det erbjuder handlare. I det här fallet tillhandahåller den fyra olika kontotyper: Micro-kontot, Premium-kontot, VIP-kontot och det kommersiella kontot.

Sedan börjar vi med att analysera Micro-kontoNågra funktioner är: minsta initiala insättning på $ 20.000 1, hävstång på upp till 500: XNUMX, möjlighet att få hjälp under operationen.

Detta följs av Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 50.000 1, möjlighet att få hjälp under operationen, hävstång på 500: 5, en dedikerad kontoansvarig XNUMX dagar i veckan.

Den tredje typen av konto är VIP-konto: möjlighet att ha assisterad verksamhet, minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstång på upp till 1: 500, en kontoansvarig tillgänglig 5 dagar i veckan, möjlighet till brådskande transaktioner via "förhandlingsavdelningen".

Den sista typen av konto är Kommersiellt konto: detta har en personlig rådgivare och ett paket med personliga tjänster som är skräddarsydda för varje klient, i sin tur är denna typ av konto uppdelad i tre; företagskontot, det institutionella kontot och förtroendekontot.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Sentinel 1973 kontotyper
Sentinel 1973 kontotyper

Om du bara vill se bilden i full storlek Klicka här.

Plattformarna för att fungera som mäklaren erbjuder är: de anges inte på dess webbplats.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Sentinel1997 tillhandahåller sina kunder.

Sentinels webbsida 1973
Sentinels webbsida 1973

Sentinel 1997 tillhandahåller följande hjälpmedel: förklaring av de olika produkterna som det är möjligt att handla med och investera (såsom CFD, råvaror, index och lager), förklaring av begrepp som teknisk analys och marknadsanalys, den populära ekonomiska kalendern, olika ansikte mot ansikte kurser, även om de alla är daterade 2016, en handelstävling, en ordlista med näringsidkarterminologi och några videor som också förklarar några grundläggande begrepp om att investera i CFD och investeringar i allmänhet.

merit.com.mx och equite.com.mx

Enligt olika kommentarer och e-postmeddelanden från mäklarens kunder, lockar mäklaren människor via webbsidorna equite.com.mx och merit.com.mx

Webbplats för merit.com.mx
Webbplats för merit.com.mx
Equite.com.mx webbplats
Equite.com.mx webbplats

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Sentinel1973

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.sentinel1973.com/es/

Telefonnummer: +64-9-801-0270, +64-9-950-8749 y +64-9-801-0667

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Sentinel1973-mäklaren är inte pålitlig Varför? Vi har hittat många kommentarer och erfarenheter från kunder med problem när de tar ut pengar och mäklaren är inte reglerad, vilket aldrig är bra.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om Sentinel1973? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «Sentinel1973: Betyg och kommentarer»

 1. kathy matthe svar

  Dessa människor kan inte behandla ett uttag Jag investerade $ 45,579.00 med mäklaren klokt banc och vann en bonus på $ 156,834.000 Jag ville göra ett uttag och de kan inte behandla det, jag har försökt få ut mina pengar sedan mitten av juli 2018 Jag har gett dem all min bankinformation: dirigeringsnummer, kontonummer ... och de kan inte lyckas producera uttag. Jag fick hela tiden meddelanden om att de jobbar på det, jag kunde inte ta ut mina pengar från kontot, trodde att jag inte skulle se den här dagen men Gud så snäll. Jag kunde få en lösning på mitt uttagsproblem med min mäklare kloka bank med hjälp av en återhämtningsexpert Mr Lucas Liam som rekommenderades om mäklarrecensionerna, som hjälpte mig att återfå mina medel inklusive min bonus, jag skulle inte lita på wisebanc att någonsin få mitt uttag att gå igenom så jag var tvungen att söka hjälp någon annanstans och de stängde redan mitt konto. De verkar oärliga, jag är glad att jag kunde få tillbaka mina pengar från dem, jag råder alla där ute att vara mycket försiktiga med de mäklare de investerar sina pengar med, om du läser detta och du redan är offer för denna falska binära mäklare, det finns fortfarande hopp om att få tillbaka dina medel, nå gärna klicka här LÄNK och de kommer att vägleda dig i ett enkelt steg att ta och få tillbaka din investering. Lycka till

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kathy. tack för rekommendationen.

   Hälsningar

 2. upphöra svar

  Jag investerade 1.000 78.000 usd i sentinel, sedan gjorde de mig en säkerhet (lån), jag fick XNUMX XNUMX usd, men eftersom jag inte täckte säkerheten tog de allt från mig.

  Utöver detta är ett band av venezuelanska och mexikanska bedragare, som arbetade med mäklaren, tillägnade bluffmänniskor genom att berätta för dem att de ska få tillbaka sina pengar.

  Jag har namn, mejl, foton etc. för den som vill ha mer information

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cesar, tack för din kommentar om Sentinel1973. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. JUAN ANDRES ROA ALVAREZ svar

  De stal mer än 145.000 XNUMX dollar från mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Andres, tack för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Louis Hernando svar

  Hej. Vet någon hur man vet om en Brocker är reglerad? Finns det en lista över dessa seriösa företag?
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Om hur man vet om en mäklare är reglerad eller inte kan du läs detta avsnitt.

   hälsningar

 5. Bernard svar

  Jag förlorade med internationellt förtroende och utan samma vaktmän, samma resultat och mer av samma sak bytte de till och med kontor till Polanco i Mexico City
  Var försiktig så att du inte hamnar i dessa fällor
  hälsningar
  Bernard

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bernardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973 ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post? Varför säger du att de är desamma som FIDLO?

   Hälsningar.

 6. Pablo Afanador skräddare svar

  Jag började med Sentinel 1973 i början av augusti 2017, investerade initialt 10 45 USD, under de närmaste 24 dagarna ökade kontot till 65 220 US $, saker gick bra, de insisterade på att investera mer pengar för att delta i en annan typ av Investeringar som genererade högre vinster investerade 9 tusen dollar mer, kontot växte till 200 tusen dollar. Den 180 november samma år ringde de mig för att godkänna en investering med Disney och Netflix där rådgivaren rekommenderade att allt kapital investerades, XNUMX tusen dollar investerades, operationen gick till mindre och alla pengar förlorades, frågade de mig att godkänna en säkerhetskredit för att återkräva kontot. Det säkerhetslånet återhämtade XNUMX XNUMX USD men eftersom jag inte kunde betala lånet förlorade jag alla investerade pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, tack så mycket för att du gjorde din upplevelse med Sentinel1973 offentlig, minns du namn på rådgivare? Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget i första hand?

   Hälsningar.

 7. Daniel svar

  Det är definitivt en bluff, de ringde mig hela tiden för att ge mig information och kurser på aktiemarknaden som jag aldrig begärde men som jag först tyckte var intressant. Jag bad dem på alla möjliga sätt att inte ringa mig igen, att jag inte var intresserad av att investera på aktiemarknaden på grund av risken, men de accepterade inte ett NEJ. De fick andra "chefer" eller "övervakare" att ringa mig, mer aggressiva, de skulle inte sluta prata och de skulle inte acceptera nej, så jag var tvungen att säga till dem att jag var ledsen men jag var tvungen att klippa. Sedan började de ringa för att skrika och förolämpa att han var tvungen att skicka pengarna till dem. De ringde alltid från ett centralt kontor som tilldelade dem ett annat nummer från det land de ringde, så att de inte kunde blockera samtal. Jag var tvungen att ändra mitt telefonnummer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Otroligt att de fortsätter att ringa dig trots att de berättade att du inte var intresserad.

   Hälsningar.

 8. Mauritius svar

  Hej, jag är i kontakt med Sentinel och när de vill göra ett uttag tar det tid att svara. Men om någon investering gick fel ringer de dig direkt så att du kan lägga mer pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, vi hoppas att du håller oss uppdaterade om du äntligen kan göra ditt uttag, hälsningar.

 9. JJP svar

  Hej, jag är i kontakt med Sentinel och skulle vilja höra andra kundupplevelser, det skulle hjälpa mig att bestämma ... hälsningar till dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JJ P, tack så mycket för din kommentar, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.