Sentinel 1973 Recensioner

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren som heter Sentinel1973, en CFD-mÀklare.

MÀklaren nÀmner det Àr baserat i Auckland, Nya Zeeland, och kontor i Hong Kong, Tel Aviv, Oslo och São Paulo.

MÀklaren, Ätminstone uppenbarligen, och för den information den ger, det Àr inte reglerat.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu fortsÀtter vi med mÀklaranalysen och vi fortsÀtter till analysera de olika kontotyperna att investera som det erbjuder handlare. I det hÀr fallet tillhandahÄller den fyra olika kontotyper: Micro-kontot, Premium-kontot, VIP-kontot och det kommersiella kontot.

Sedan börjar vi med att analysera Micro-kontoNÄgra funktioner Àr: minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000 1, hÀvstÄng pÄ upp till 500: XNUMX, möjlighet att fÄ hjÀlp under operationen.

Detta följs av Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 1, möjlighet att fÄ hjÀlp under operationen, hÀvstÄng pÄ 500: 5, en dedikerad kontoansvarig XNUMX dagar i veckan.

Den tredje typen av konto Àr VIP-konto: möjlighet att ha assisterad verksamhet, minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1: 500, en kontoansvarig tillgÀnglig 5 dagar i veckan, möjlighet till brÄdskande transaktioner via "förhandlingsavdelningen".

Den sista typen av konto Àr Kommersiellt konto: detta har en personlig rÄdgivare och ett paket med personliga tjÀnster som Àr skrÀddarsydda för varje klient, i sin tur Àr denna typ av konto uppdelad i tre; företagskontot, det institutionella kontot och förtroendekontot.

Det Àr möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Sentinel 1973 kontotyper
Sentinel 1973 kontotyper

 

Om du bara vill se bilden i full storlek Klicka hÀr.

Plattformarna för att fungera som mÀklaren erbjuder Àr: de anges inte pÄ dess webbplats.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Sentinel1997 tillhandahÄller sina kunder.

Sentinels webbsida 1973
Sentinels webbsida 1973

Sentinel 1997 tillhandahÄller följande hjÀlpmedel: förklaring av de olika produkterna som det Àr möjligt att handla med och investera (sÄsom CFD, rÄvaror, index och lager), förklaring av begrepp som teknisk analys och marknadsanalys, den populÀra ekonomiska kalendern, olika ansikte mot ansikte kurser, Àven om de alla Àr daterade 2016, en handelstÀvling, en ordlista med nÀringsidkarterminologi och nÄgra videor som ocksÄ förklarar nÄgra grundlÀggande begrepp om att investera i CFD och investeringar i allmÀnhet.

 

merit.com.mx och equite.com.mx

Enligt olika kommentarer och e-postmeddelanden som tagits emot frÄn mÀklarens kunder fÄngar mÀklaren mÀnniskor via webbsidorna equite.com.mx y merit.com.mx

Webbplats för merit.com.mx
Webbplats för merit.com.mx
Equite.com.mx webbplats
Equite.com.mx webbplats

 

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Sentinel1973

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.sentinel1973.com/en/

Telefonnummer: +64-9-801-0270, +64-9-950-8749 y +64-9-801-0667

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Sentinel1973-mÀklaren Àr inte pÄlitlig Varför? Vi har hittat mÄnga kommentarer och erfarenheter frÄn kunder med problem nÀr de tar ut pengar och mÀklaren Àr inte reglerad, vilket aldrig Àr bra.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Sentinel1973? Vad har varit din erfarenhet?

Annonsera med oss

18 kommentarer om «Sentinel1973: Betyg och kommentarer»

 1. kathy matthe svar

  Dessa mĂ€nniskor kan inte behandla ett uttag Jag investerade $ 45,579.00 med mĂ€klaren klokt banc och vann en bonus pĂ„ $ 156,834.000 Jag ville göra ett uttag och de kan inte behandla det, jag har försökt fĂ„ ut mina pengar sedan mitten av juli 2018 Jag har gett dem all min bankinformation: dirigeringsnummer, kontonummer ... och de kan inte lyckas producera uttag. Jag fick hela tiden meddelanden om att de jobbar pĂ„ det, jag kunde inte ta ut mina pengar frĂ„n kontot, trodde att jag inte skulle se den hĂ€r dagen men Gud sĂ„ snĂ€ll. Jag kunde fĂ„ en lösning pĂ„ mitt uttagsproblem med min mĂ€klare kloka bank med hjĂ€lp av en Ă„terhĂ€mtningsexpert Mr Lucas Liam som rekommenderades om mĂ€klarrecensionerna, som hjĂ€lpte mig att Ă„terfĂ„ mina medel inklusive min bonus, jag skulle inte lita pĂ„ wisebanc att nĂ„gonsin fĂ„ mitt uttag att gĂ„ igenom sĂ„ jag var tvungen att söka hjĂ€lp nĂ„gon annanstans och de stĂ€ngde redan mitt konto. De verkar oĂ€rliga, jag Ă€r glad att jag kunde fĂ„ tillbaka mina pengar frĂ„n dem, jag rĂ„der alla dĂ€r ute att vara mycket försiktiga med de mĂ€klare de investerar sina pengar med, om du lĂ€ser detta och du redan Ă€r offer för denna falska binĂ€ra mĂ€klare, det finns fortfarande hopp om att fĂ„ tillbaka dina medel, nĂ„ gĂ€rna klicka hĂ€r LÄNK och de kommer att vĂ€gleda dig i ett enkelt steg att ta och fĂ„ tillbaka din investering. Lycka till

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej Kathy. tack för rekommendationen.

   HĂ€lsningar

 2. upphöra svar

  Jag investerade 1.000 78.000 usd i sentinel, sedan gjorde de mig en sÀkerhet (lÄn), jag fick XNUMX XNUMX usd, men eftersom jag inte tÀckte sÀkerheten tog de allt frÄn mig.

  Utöver detta Àr ett band av venezuelanska och mexikanska bedragare, som arbetade med mÀklaren, tillÀgnade bluffmÀnniskor genom att berÀtta för dem att de ska fÄ tillbaka sina pengar.

  Jag har namn, mejl, foton etc. för den som vill ha mer information

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för din kommentar om Sentinel1973. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det Ă€r ett tydligt tecken pĂ„ att de vill stjĂ€la mer pengar frĂ„n dig och de kommer inte att returnera nĂ„gonting Ă€ven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   Om du vill utvÀrdera andra alternativ, kontrollera den hÀr lÀnken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 3. JUAN ANDRES ROA ALVAREZ svar

  De stal mer Àn 145.000 XNUMX dollar frÄn mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan Andres, tack för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 4. Louis Hernando svar

  Hej. Vet nÄgon hur man vet om en Brocker Àr reglerad? Finns det en lista över dessa seriösa företag?
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Om hur man vet om en mÀklare Àr reglerad eller inte kan du lÀs detta avsnitt.

   hÀlsningar

 5. Bernard svar

  Jag förlorade med internationellt förtroende och utan samma vaktmÀn, samma resultat och mer av samma sak bytte de till och med kontor till Polanco i Mexico City
  Var försiktig sÄ att du inte hamnar i dessa fÀllor
  hÀlsningar
  Bernard

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bernardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973 ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Varför sÀger du att de Àr desamma som FIDLO?

   HĂ€lsningar.

 6. Pablo Afanador skrÀddare svar

  Jag började med Sentinel 1973 i början av augusti 2017, investerade initialt 10 tusen dollar, under de nÀrmaste 45 dagarna ökade kontot till 24 tusen dollar, det gick bra, de insisterade pÄ att investera mer pengar för att delta i en annan typ av investeringar som genererade högre vinster investerade 65 tusen dollar mer, kontot vÀxte till 220 tusen dollar. Den 9 november samma Är ringde de mig för att godkÀnna en investering med Disney och Netflix dÀr rÄdgivaren rekommenderade att allt kapital skulle investeras, 200 tusen dollar investerades, operationen gick till mindre och alla pengar gick förlorade, frÄgade de mig att godkÀnna en sÀkerhetskredit för att ÄterstÀlla kontot. det sÀkerhetslÄnet ÄterhÀmtade sig 180 tusen dollar men eftersom jag inte kunde betala lÄnet förlorade jag alla investerade pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack sÄ mycket för att du gjorde din upplevelse med Sentinel1973 offentlig, minns du namn pÄ rÄdgivare? Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget i första hand?

   HĂ€lsningar.

 7. Daniel svar

  Det Àr definitivt en bluff, de ringde mig hela tiden för att ge mig information och kurser pÄ aktiemarknaden som jag aldrig begÀrde men som jag först tyckte var intressant. Jag bad dem pÄ alla möjliga sÀtt att inte ringa mig igen, att jag inte var intresserad av att investera pÄ aktiemarknaden pÄ grund av risken, men de accepterade inte ett NEJ. De fick andra "chefer" eller "övervakare" att ringa mig, mer aggressiva, de skulle inte sluta prata och de skulle inte acceptera nej, sÄ jag var tvungen att sÀga till dem att jag var ledsen men jag var tvungen att klippa. Sedan började de ringa för att skrika och förolÀmpa att han var tvungen att skicka pengarna till dem. De ringde alltid frÄn ett centralt kontor som tilldelade dem ett annat nummer frÄn det land de ringde, sÄ att de inte kunde blockera samtal. Jag var tvungen att Àndra mitt telefonnummer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Sentinel1973, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   Otroligt att de fortsÀtter att ringa dig trots att de berÀttade att du inte var intresserad.

   HĂ€lsningar.

 8. Mauritius svar

  Hej, jag Àr i kontakt med Sentinel och nÀr de vill göra ett uttag tar det tid att svara. Men om nÄgon investering gick fel ringer de dig direkt sÄ att du kan lÀgga mer pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, vi hoppas att du hÄller oss uppdaterade om du Àntligen kan göra ditt uttag, hÀlsningar.

 9. JJP svar

  Hej, jag Àr i kontakt med Sentinel och skulle vilja höra andra kundupplevelser, det skulle hjÀlpa mig att bestÀmma ... hÀlsningar till dig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej JJ P, tack sÄ mycket för din kommentar, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *