Sentinel-tillväxtportföljkommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Sentinel Growth Portfolio-mäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Sentinel Growth Portfolio för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Sentinel Growth Portfolio LTD.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Sentinel Growth Portfolio nämner att vara en mäklare som regleras av FCA, men vi inte riktigt kunde hitta den förmodade regleringen, tyder allt på att det är en icke-reglerad mäklare som försöker göra den till en reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Sentinel Growth Portfolio, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: Micro-kontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 15.000 1, hävstång på upp till 100: XNUMX, videohandledning och tillgång till daglig marknadsanalys.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, hävstång på upp till 200: XNUMX, videohandledning och tillgång till daglig marknadsanalys.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstång på upp till 1: 500, videohandledning och tillgång till daglig marknadsanalys.

Du kan se ännu fler funktioner om Sentinel Growth Portfolio-mäklarkontotyper (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Sentinel Growth Portfolio kontotyper
Sentinel Growth Portfolio kontotyper

den plattformar att fungera som Sentinel Growth Portfolio erbjuder är: Sentinel Growth Portofolios egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Sentinel Growth Portfolio tillhandahåller på sin webbplats.

Sentinel tillväxtportfölj webbplats
Sentinel tillväxtportfölj webbplats

Sentinel Growth Portfolio ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de produkter som mäklaren erbjuder, förklaring av begrepp om handeln, några handelsguider, förklaring av analys som används för handel, ekonomisk kalender, handelsplaner , nyheter om marknaden, veckovisa strategier och ordlista.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Mer information om Sentinel Growth Portfolio

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: sentinelgrowthltd.com

Telefonnummer: + 44 2039362238

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Sentinel Growth Portfolio <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Sentinel Growth Portfolio-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de nämner att de regleras av FCA när allt tyder på att de verkligen är en oreglerad mäklare, de är relaterade till mäklaren Steigen Makler (här kan du läsa en granskning av Steigen Makler), en mäklare med dåligt rykte, när vi letade efter andra recensioner om företaget, kunde vi inte hitta några som skulle indikera att det är en ”ny” mäklare utan erfarenhet.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Sentinel Growth Portfolio? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

44 kommentarer om «Sentinel Growth Portfolio: Betyg och kommentarer»

 1. upphöra svar

  De gjorde mig till en unik bluff !!!. I Sentinel lurade de mig $ 1.000 USD, och när jag skulle överföra en förmodad säkerhet (lån) ringde en bandit Yohandry Quiroz mig, som är chef för ett venezuelanskt gäng, med sin fru Denisse och hans hantlangare för att berätta mig att jag hellre skulle dra honom lite pengar, och han skulle få intäkterna från Sentinel.
  Snarare bland dem alla har de ett mycket fantastiskt internationellt band, som leds av några venezuelaner och några mexikaner också. Han låtsas vara olika namn, inklusive "Dario Badel", även om han redan har ändrat det flera gånger. Jag har foton och videor av de kriminella, för säkerhets skull.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cesar, tack för din kommentar om Sentinel1973. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Alexander casanova svar

  I mitt fall har mychargeback-killarna gjort ett bra jobb och vi kunde få tillbaka mitt kapital. Processen tog veckor men den uppnåddes. Du kan säga att de har gjort det länge. 

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Nuri svar

  God eftermiddag, har idag någon haft ett positivt svar från denna mäklare? Att de har returnerat sin investering?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nuri, de poserar som en seriös mäklare men det är en klon av en annan riktig mäklare, det är en SCAM, gå inte in och skicka inte mer pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Juan Guillermo Rios Carvajal svar

  Hej, god kväll Jag har haft samma upplevelse med dessa människor. Jag började med 1000 dollar, sedan gjorde de mig en säkerhet på 3.400 dollar och vid tidpunkten för uttaget placerade de många hinder. Sedan bad de mig om en apostillerad dokumentation och från ett ögonblick till ett annat kallade de att allt hade gått förlorat. Det är samma driftsätt precis som alla jag känner mig rippade av. Hur kan vi rapportera till Interpol?

  • Jose Luis Yepez svar

   Juan Guillermo hur man förenar sig för att stämma dessa bedragare?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, det bästa är att skapa en grupp drabbade personer och få så mycket information som möjligt om Sentinel Growth Portfolio-mäklaren, särskilt att veta var de verkar från, var deras kontor är med reklamfilmerna som poserar som handlare eller expertrådgivare .

   Hälsningar.

 5. carlos uribe svar

  Sentinel Growth Portolio, är aktiverat som mäklare, samtal till numret på dess webbplats i London +44 20 8089 5263 och möjliggör Quamtuns verksamhet i Mexiko som allierade. Nu läste jag med förvåning att det verkar som att de inte var desamma, det är som om de ville märka avkopplingen med denna fråga och behålla verksamheten.

  Frågan är tydlig att det är en bluff och jag uppmanar alla de som har haft detta problem att kommunicera och försöka få tillbaka våra pengar gemensamt och inte individuellt eftersom det finns många återvinningserbjudanden som får oss att förlora mer pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Sentinel Growth Porftolio. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 6. ALEX svar

  Hej alla

  Jag säger dig att jag redan lurades av dessa människor, den 24 april förlorade jag min investering på 3900 dollar, eftersom deras risk på 1% är falsk. och även här i denna mäklare finns det också människor från SENTINEL.
  De är bedragare som redan har rapporterat till polisen och bankmyndigheterna.

  allt för att rapportera så att INTERPOL kan fånga dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alex, tack för att du delar din erfarenhet med Sentinel Growth Portfolio. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 7. Luis Eduardo Aranda Quintero svar

  Det är e-postmeddelandena och namnen på dem som stal min Fabian Carmona [e-postskyddad] , Ana Vitali a. [e-postskyddad], Elena Omaña, Gisella Montero [e-postskyddad], [e-postskyddad]De är faktiskt mexikaner, det antas att sentinel är i London och Pablo Ortega kommunicerar med datorkvantum, hans nummer är +52 1 553131 8969 XNUMX. Det är en rånvän, försök att dra dig tillbaka som du kan, och jag ber om hjälp för att veta hur man rapporterar dessa AMPONES. De skickar formulär från lokala banker

  • Rekommenderade mäklare svar

   Tack för all denna information om Sentinel Growth Portfolio Luis. Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Om rapportering, kanske är det bra att kontakta en advokat som är specialiserad i ärendet, berätta också för vilket land du kommer från.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.