✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Setter Digital är ett tryggt företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Setter Digital och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssetter-digital.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringEj reglerad (ej tillämpligt)
📧 E-postadress Har inte (kontakt från hemsidan)
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 05 januari 2023
FöretagstypDigital Setter utbildning

Företag: Setter Digital nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: Setter Digital nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Setter Digital?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Setter Digital är en utbildningssajt vars förmodade uppdrag är att bli en Digital Setter, det vill säga ansvara för att knyta kontakter och göra säljmöten genom användning av digitala verktyg som e-post, sociala nätverk, chatbots, etc.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Setter Digital hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Setter Digitals webbplats, som är setter-digital.com. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

???? Slututvärdering av Setter Digital ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Setter Digital och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Varning om Setter Digital:

Om du funderar på att gå med i onlinekursen digital uppställare, är det absolut nödvändigt att ta hänsyn till vissa aspekter som har väckt oro bland användarna. Även om webbplatsen presenterar en snygg och enkel bild, rapporterar flera kommentarer likheter med ett pyramidspel, en modell som ofta utgör risker för deltagarna. Dessa farhågor understryker vikten av att göra grundlig forskning innan man förbinder sig, särskilt när det gäller investeringar i utbildningsprogram.

Dessutom har många klagomål om alltför höga priser och bristen på överensstämmelse mellan kostnaden för kursen och dess kvalitet uppstått bland användarna. De erfarenheter som delas belyser diskrepansen mellan programmets förväntningar och verkligheten, vilket skapar ett behov av större transparens och tydlighet kring vad deltagarna kan förvänta sig. Intresserade parter uppmanas att överväga dessa varningar innan de fattar betydande ekonomiska beslut angående kursen. digital uppställare.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Setter Digital:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”7157″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Setter Digital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Uteslutning av garantier och ansvar

Cheferna för Brokersrecomendados.com erbjuder ingen garanti avseende lagligheten, tillförlitligheten, noggrannheten, fullständigheten, aktualiteten och användbarheten av innehållet som publiceras på webbplatsen.

Etableringen av hyperlänkar, länkar eller utbyten innebär inte på något sätt förekomsten av relationer mellan förvaltarna av Brokersrecomendados.com och ägarna av de webbplatser med vilka nämnda länkar upprättas, och inte heller acceptans och godkännande av deras innehåll eller tjänster.

Cheferna för Brokersrecomendados.com tar inte på sig något ansvar för de webbplatser som länkas till från denna webbplats och har inte kapacitet att kontrollera om det förekommer webbsidor bland dem vars innehåll kan vara olagligt, olagligt, strider mot moral eller goda seder, eller olämpligt. . Därför måste användaren utöva extrem försiktighet när han utvärderar och använder informationen, innehållet och tjänsterna som finns tillgängliga på de länkade webbplatserna.

Cheferna för Brokersrecomendados.com undantar allt ansvar för meddelanden, utvärderingar, nyheter och information som publiceras av användare och tredje part, med användare eller tredje part som är ensamt ansvariga för nämnda innehåll.

Företaget förbehåller sig rätten att göra de ändringar som det anser vara nödvändiga i de allmänna användarvillkoren, såväl som i eventuella särskilda villkor (om några) om det anses nödvändigt.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Setter Digital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Setter Digital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Setter Digital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Setter Digital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Digital Setter pålitlig?

Nej. Setter Digital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämner inte var den ligger 2) företaget har pyramidformiga egenskaper 3) nämner så hög avkastning att vi tror att de är falska.

Hur får man tillbaka pengar från Setter Digital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

202 kommentarer om «Setter Digital: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

  • Marisol svar

   Hej Lorena, jag är en drabbad person och jag vill gå med i det samlade klagomålet, jag har skickat ett mail till dig, jag vet inte om det nådde dig, jag vet inte hur jag ska kontakta dig, jag gick till polisen men de ville inte ta mitt klagomål eftersom det stod att det var ett avtalsbrott, var kan jag hitta dig? Tack

 1. Den altruistiska vigilanten svar

  https://www.facebook.com/share/p/FN9n9iv5oDaugvQg/
  Vem vill gå med i Retsinnal Group grupptalan?
  Det finns lagliga sätt att få tillbaka pengarna. Vi har bevis på att kontraktet undertecknades som standard, i villkoren för varje kurs säger de tydligt, STUDENTEN MÅSTE AKTIVERA VILLKOR OCH VILLKOR, alla kontrakt kan ifrågasättas.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej justitie, tack för att du tillhandahåller denna intressanta information som kommer att hjälpa många människor.

   Hälsningar.

   • Den altruistiska rättvisan

    Tack så mycket, du är en av få som ger oss en "röst" till alla som berörs av Retsinnal Group som marknadsför sex kurser i olika ämnen, med samma "modus operandi", TRADING, DIGITAL SETTER, INMO MASTER, VIP INSTÄLLNING AV TILLBEHÖR, AMAZON MASTER OCH LIVE PROGRAMMERING.
    Det är ett nöje att hitta människor som dig.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej justitie, jag hoppas att vi med spridningen av denna information kan rädda många människor från att hamna i dessa bedrägerier och att vi med allas klagomål kan få tillbaka alla pengar som de har tagit och att rättssystemet gör sitt jobb och ger dem straff de förtjänar för den skada de har orsakat.

    Hälsningar.

 2. Lorena svar

  Du har rapporterat fakta till den nationella polisen eller civilgardet, om de inte rapporterats har de inga uppgifter om de stater som är på fri fot.
  Med klagomålet, stoppa betalningen, ignorera fullständigt deras hot och utpressning och gå sedan samman för en grupptalan mot denna analfabete bedragare som tror sig vara Warren Buffet,
  Hjälp mig att varna folk att inte falla för den här bluffen, jag är trött på att se hur fler faller varje dag och den här jäveln kommer undan med det.
  Jag fortsätter att varna honom och berätta om min upplevelse i hans videor och de som pratar om honom på YouTube, men bedragaren och hans team fortsätter att rapportera mina kommentarer så att YouTube kan granska dem, de tar inte bort dem eftersom jag inte bryter mot någon gemenskapslagar. Men de lämnade mig utan att kunna kommentera på ett par dagar, du skulle kunna hjälpa mig genom att berätta din historia för att förhindra att fler hamnar i bluffen.

  Här lämnar jag filmerna ifall ni vill hjälpa till, de får oss att tro att vi är fem missnöjda elever, jag skulle lägga min hand på att vi är tusentals människor som drabbas.

  https://youtu.be/-uFZk7loXkE?si=ZHJu92mplEH4Auyn

  https://youtu.be/_3PZFLbsZyE?si=5Eut4jA6JhbEmK3M

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorena, det finns tusentals människor som påverkas av alla märken som de använder för att lura tusentals människor och förstöra livet för många familjer som försöker förbättra sina liv. De skickar falska sms från domstolarna för att tvinga dig att betala, men de har meddelat oss att inget är sant, sms:et från domstolarna som Setter Digital skickar är falska och påståendena om att sätta dig i ASNEF är falska, det är ett företag från Andorra, nej, det är Spanien och för att göra anspråk på rättsliga frågor måste de först skicka ärendet till varje klients land och dessa förfaranden, om de var verkliga, tar mer än 1 år.

   Vi rekommenderar att du skriver för att avbryta alla tjänster för att de inte erbjudit det de hade sålt och avbeställ kort så att de inte tar ut mer, det är ett bedrägeri, jag rekommenderar även att kopiera SEQURA varning om att de är medskyldiga till ett bedrägeri, i processen meddela om detta bedrägeri till CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) eftersom Sequra är baserat i Barcelona och stöds av CITI BANK. Tack för att du skriver om Setter Digital (företag kopplat till Inmo Master, Appointment Setter och Amazon Master). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDREG. Det är bäst att avregistrera sig från företaget via ett e-postmeddelande och avbryta kortet på banken genom att begära ett nytt med ett annat nummer. Tack för att du skriver om Setter Digital. Vi REKOMMENDERAR för närvarande INTE denna onlinekurs eller akademi.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Miguel (lurad) svar

  OM DU ÄR PÅ ATT KÖPA DIN KURS, LÄS DETTA OCH LYSSNA PÅ MIG
  Många av oss känner oss redan lurade och lurade av kursen för digitala mötessättare och jag hamnar i en situation där jag inte längre vet vad jag ska göra. Jag trodde att jag genom att jobba och försöka få lite avkastning för vad kursen är. kostar mig. vilket är 2200 euro, jag har bett dem om garantin som de säger att de har och som jag uppfyller enligt kontraktet jag skrev på, nu vill de inte lämna tillbaka det till mig och jag har redan betalat 1600, slösar bort timmar och inte se ett enda resultat, arbeta gratis.
  Jag undrade om du kunde hjälpa mig och se om de bland alla klagomål ger oss pengarna tillbaka, för jag vet inte om jag ska försöka sluta betala dem och säga upp kortet men jag vet inte vad det får för konsekvenser kommer vara.
  Om någon vill kontakta mig och organisera ett kollektivt klagomål som skulle vara idealiskt, måste vi kämpa för våra pengar och få tillbaka dem.
  Tack och hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel (lurad), jag skulle skriva för att säga upp alla tjänster för att inte erbjuda det de sålt och jag skulle säga upp kort så att de inte tar mer betalt, det är ett bedrägeri. Tack för att du skriver om Amazon Master (företag kopplat till Setter Digital, Appointment Setter och Inmo Master). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *