Kommentarer om SFX Trading

I denna avdelning vi analyserar mäklaren SFX-handel (kallas även sfxtrading.mx), är en mäklare för: specificerar det inte. Rekommenderas SFX Trading verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om SFX Trading ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det SFX Trading ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att ha en bas i: vi antar det i Mexiko, men specificerar det inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den inte nämner någonting alls på sin webbplats, allt tyder på att det är ett oreglerat företag.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som SFX Trading erbjuder, noterar vi att det inte riktigt ger information om att ha olika typer av konton, utan om olika typer av "medlemskap". Det finns tre olika typer: SFX Premium Pack, SFX Alerts och SFX Premium Pack Annuity.

den plattformar att fungera som SFX Trading -erbjudanden är: de nämner det inte. Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som SFX Trading tillhandahåller på sin webbplats.

SFX Trading webbplats
SFX Trading webbplats

SFX Trading tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några informativa artiklar om investeringsvärlden, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om SFX Trading

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: sfxtrading.mx

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar SFX Trading. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på SFX-handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SFX-handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare; det är inte klart var det är baserat. När vi letade efter recensioner om SFX Trading hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det SFX-handel upprätthåller en nära relation med Aurea Capital Markets, en mäklare med ett uselt rykte och med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om SFX Trading? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

22 kommentarer om «SFX Trading: Betyg och kommentarer»

 1. Michael Carrero svar

  Jag blev lurad av Miguel Orea, jag satte in pengar direkt på hans personliga konto 2020, det var ett 2-årskontrakt och för 6 månader sedan bad jag honom om mina pengar och jag röstade på telegramgruppen och jag skickade honom flera mjs på messenger, telegram, whatsApp... Vi ska ha varit vänner men hahahaha jag visade sig vara en bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Misael, tack för att du kommenterar SFX Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.