Shuaa Capital kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Shuaa Capital (kallas även av namnet: shuaa.capital), är ett företag av Fondförvaltning och även erbjudanden Tjänster för kryptovaluta gruvdrift. Rekommenderas verkligen Shuaa Capital att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Shuaa Capital ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det shuaa huvudstad ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Shuaa Capital nämner vara del av: Shuaa Capital Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Shuaa Capital är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Shuaa Capital noterar vi att det erbjuder 7 olika typer av planer:

Plan 1: minsta initiala insättning på $25, 5% utbyte på 1 dag.

Plan 2: minsta initiala insättning på $350, 12% utbyte på 2 dag.

Plan 3: minsta initiala insättning på $1.500, avkastning 25% på 4 dagar.

Plan 4: minsta initiala insättning på $3.000, avkastning 60% på 8 dagar.

Plan 5: minsta initiala insättning på $7.500, avkastning 150% på 16 dagar.

Plan 6: minsta initiala insättning på $1.000, 7% avkastning dagligen i 10 dagar.

Plan 7: minsta initiala insättning på $10.000, 25% avkastning dagligen i 15 dagar.

Plan 8: minsta initiala insättning på $20.000, 35% avkastning dagligen i 30 dagar.

 

La plattform att fungera som Shuaa Capital erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Shuaa Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Shuaa Capital webbplats
Shuaa Capital webbplats

Shuaa Capital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, lite information om de tjänster du erbjuder, nyheter, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Shuaa Capital 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: shuaa.capital

📞 Telefonnummer: + 44 75 3716 7008

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Shuaa Capital. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Shuaa Capital ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Shuaa Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, det är inte registrerat där det nämns (certifikatet som visas är endast en kopia redigerad ) och saknar också reglering. Å andra sidan erbjuder den mycket höga avkastningar, så mycket att de är omöjliga att uppnå, med detta försöker de lura besökare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Shuaa Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Shuaa Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Daniela gil svar

  BRA EFTERMIDDAG KAN JAG INTE KOMMUNICERA MED SHUAA CAPITAL OCH DE TILLÅTAR INTE TILLTRYCK AV MINA PENGAR,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar Shuaa Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *