✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

SICFunds kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera SICFund (kallas även av namnet: safeincome.fund), är en mäklare av Forex, CFD, ETF y Kryptovalutor. Rekommenderas SICFund verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SICFund ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är SICFund ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ SICFund nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Tyskland, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, nämner de regleras av BaFin, men detta är inte sant, eftersom det inte förekommer på byråns registerlista.

 

UPPMÄRKSAMHET: SICFund är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SICFund noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och Executive -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $0, handelsplattformsnyheter, dagligt analytiskt stöd, kundkonsultation dygnet runt, introduktionsseminarier / videor, grundläggande utbildning (huvuddelen).

Guldkonto: minsta initiala insättning på $500, handelsplattformsnyheter, dagligt analytiskt stöd, kundkonsultation dygnet runt, introduktionsseminarier / videor, grundläggande utbildning (huvuddelen).

Platinakonto: minsta initiala insättning på $5.000, handelsplattformsnyheter, dagligt analytiskt stöd, kundkonsultation dygnet runt, introduktionsseminarier / videor, grundläggande utbildning (huvuddelen).

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $50.000, handelsplattformsnyheter, dagligt analytiskt stöd, kundkonsultation dygnet runt, introduktionsseminarier / videor, grundläggande utbildning (huvuddelen).

Verkställande konto: minsta initiala insättning på $500.000, handelsplattformsnyheter, dagligt analytiskt stöd, kundkonsultation dygnet runt, introduktionsseminarier / videor, grundläggande utbildning (huvuddelen).

 

SICFund -kontotyper
SICFund -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SICFund erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SICFund tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SICFunds webbplats
SICFunds webbplats

SICFund ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om de produkter du erbjuder, nyheter från det ekonomiska området, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om SICFund 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: safeincome.fund

📞 Telefonnummer: + 442038079686

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar SICFund. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på SIC-fonden ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SICFund är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, det är inte registrerat (certifikatet de visar är bara en redigerad kopia) och också saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade BaFin SICFund till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning July️ juli 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”2105″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «SICFund: Betyg och kommentarer»

 1. Oskar svar

  Bafin utfärdade en varning mot dessa stora tjuvar, håll dig borta

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oskar, tack för att du kommenterar SICFund. Denna mäklare är en SCAM. Bafin (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem för bedrägeri och inte regleras ( Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *