✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Sierra Futures är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vår webbplatsutvärdering involverade en detaljerad analys av varje komponent, där vi undersökte de viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till när vi väljer en kvalitetsmäklare, inklusive dess plats, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Sierra Futures och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssierrafutures.stage5trading.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Stage 5 Trading Corp.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns på 700 N. GREEN STREET, SUITE 200, CHICAGO, IL 60642, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2012-02-22
FöretagstypCFD-mäklare

Företag: ⚠️Sierra Futures ägs av Stage 5 Trading Corp.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i USA, men vi tror att detta är falsk information.

Efter en noggrann analys har vi identifierat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Sierra Futures?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Sierra Futures är en: CFD-mäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Sierra Futures webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Sierra Futures webbplats, som är sierrafutures.stage5trading.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:(312)767-9031 – 800-258-6675

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Sierra Futures förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren tar upp är ytterst oroande; Den nämner inget om dess reglering. Vad säger detta oss? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi ber dig att vara mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. ¡Tänk efter noga innan du skickar pengar, du sätter ditt förtroende till ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Sierra Futures slutlig värdering ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Sierra Futures och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

Förordning: Genom att inte erbjuda detaljer om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Sierra Futures presenterar sig som en CFD-mäklare som förmodas lokaliserad i USA, en plats som vanligtvis förknippas med stabilitet och ekonomisk säkerhet. Det finns dock tvivel om äktheten av detta påstående, vilket tyder på en möjlig strategi för att lura kunder. Bristen på transparens när det gäller plats väcker frågor om Sierra Futures trovärdighet och legitimiteten i dess affärspraxis.

Dessutom erbjuder företaget inte detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det fungerar utan tillsyn av reglering. Denna brist på transparens och professionalism när det gäller reglering ökar riskerna förknippade med all interaktion med Sierra Futures.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl är vår bedömning att detta företag är oseriöst och osäkert. Försiktighet rekommenderas på grund av många oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Sierra Futures News: Det finns inga uppdateringar om Sierra Futures.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Sierra Futures.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Rutiner för att kräva pengar lurade av Sierra Futures

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital efter att ha blivit lurad, erbjuder vår FAQ-sektion nedan vägledning.

Hur man rapporterar Sierra Futures

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Sierra Futures?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Sierra Futures?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Sierra Futures pålitlig?

Nej. Sierra Futures är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Sierra Futures väcker frågor om dess tillförlitlighet och transparens. Även om det påstår sig vara beläget i USA, ett land känt för sin säkerhet, finns det en misstanke om att denna information kan vara falsk, vilket tyder på ett försök att lura kunder. Genom att inte lämna information om sin reglering ger företaget dessutom intryck av att inte vara reglerat, vilket återspeglar en uppenbar otydlighet och professionalism i förvaltningen.

Hur får man tillbaka pengar från Sierra Futures?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Sierra Futures: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Carlos svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev om Sierra Futures. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *