Bux mäklare

Kommentarer om SierraInvest

SierraInvest analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera SierraInvest (kallas även med namnet: sierrainvest.pro), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas SierraInvest verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om SierraInvest ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är SierraInvest en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • SierraInvest nämner att vara en del av Tetris Group LTD.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Dominica.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att SierraInvest inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: SierraInvest är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som SierraInvest erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Nybörjarkonto: minsta initiala insättning $500, spridning från 2.9 pips, minsta lot 0.01, 5 handelssignaler.
 • Avancerat konto: minsta initiala insättning $1.000, spridning från 1.8 pips, minsta lot 0.01, 10 handelssignaler.
 • Progressivt konto: minsta initiala insättning $2.500, spridning från 0.9 pips, minsta lot 0.01, obegränsade handelssignaler.
 • Professionellt konto: minsta initiala insättning $25.000, spridning från 0.3 pips, minsta lot 0.01, obegränsade handelssignaler.

La plattform att fungera som SierraInvest erbjuder är: Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som SierraInvest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

SierraInvests webbplats
SierraInvests webbplats

SierraInvest tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information SierraInvest

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

Du kanske undrar varför vi recenserar SierraInvest. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på SierraInvest

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att SierraInvest-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett företag som är tydligt etablerat för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CONSOB läggs till SierraInvest till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET: SierraInvest, tillsammans med ClydeTrade y BattleTrade är egenskaper hos Tetris Group LTD, ett företag med ett fruktansvärt rykte och med klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina egna klienter. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om SierraInvest? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «SierraInvest: Betyg och recensioner»

 1. rafael samper svar

  att be om pengar är de väldigt listiga men för att göra uttag lägger de tusen och ett hinder

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rafael Samper, tack för din kommentar om SierraInvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.