Enkel500 kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera Simple500 -mäklaren (även kallad simpletrades.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Simple500 verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Simple500. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Turbo Trading Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens regler: de nämner att vara en reglerad mäklare, men ger inte information. Vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Simple500, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: minikontot, standardkontot och det exklusiva kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Minikonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, support 24 timmar, spridningar från 2,3 pips, videohandledning, exklusiva guider.

Standardkonto- Minsta insättning på 25.000 24 dollar, 1,9-timmars support, spridningar från XNUMX pips, videohandledning, exklusiva guider, dagliga marknadsrecensioner, dedikerad personlig kontohanterare.

Exklusivt konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, 0,0-timmars support, spridningar från XNUMX pips, videohandledning, exklusiva guider, dagliga marknadsrecensioner, dedikerad personlig kontohanterare, SMS-signaler och premiumspecialist.

V-kontotyper
Enkla 500 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Simple500 erbjuder är: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Simple500 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Simple500 webbplats
Simple500 webbplats

Simple500 ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om grundläggande begrepp om investeringsvärlden, information om investeringsprodukter som Simple500 erbjuder, utbildningsavsnitt, lite grafik, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Enkelt 500 |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: simpletrades.com

Telefonnummer: 442080897654

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Enkelt 500 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Simple500 -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om Enkelt 500 Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Simple500? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Simple500: Betyg och kommentarer»

 1. information om bluffen svar

  Jag förstår att de är en del av en grupp mäklare, nexamarkets också stocks20.com, fgs markets och simpletrades.

  De publicerar jobberbjudanden, det här är telefonen de använder för att rekrytera personer +52 55 6256 2959 och [e-postskyddad] y [e-postskyddad] De gör det under namnet aktiv finansiell några av de saker de erbjuder "Lön $ 8,000 XNUMX pesos (mexikansk) per månad + bonusar. - Arbetsområde Av. Paseo de la reforma. De la ut erbjudanden för några dagar sedan så jag vet att dessa tjuvar är aktiva.

  I jobberbjudandet lägger de också:

  - Telefonchef

  Dessutom länkade namn på uppenbarligen anställda i detta företag:

  Daniela Clorio - Human Resources Coordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/daniela-clorio-10007510b/

  Elizabeth Acosta - Administrativ och ekonomikoordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/elizabeth-acosta-212690125/

  Säkert kan någon ge oss mer information, men för de som drabbas, de är förmodligen i Mexico City, Av Paseo de la Reforma-området, även om jag inte har kunnat bekräfta denna information.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du kommenterar Simple500 (de är samma Simpletrades-bedragare). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *