Bux mäklare

Enkel500 kommentarer

Simple500 recension

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Enkelt 500 (kallas även med namnet: simpletrades.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Simple500 verkligen för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Simple500 ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Simple500 en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Simple500 nämner att vara en del av Turbo Trading Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Vanuatu. UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått information om att ditt riktiga namn och ditt riktiga huvudkontor (varifrån du ringer) finns i nästa adress: Río Rhin #77 06500 Cuahutemoc Cdmx. Våning 2 och 3 (hans riktiga namn är aktiv finansiering). Också i Paseo de reforma 250 torn B, 17:e våningen.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Simple500 inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Simple500 är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Simple500 erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

 • Minikonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, support 24 timmar, spridningar från 2,3 pips, videohandledning, exklusiva guider.
 • Standardkonto- Minsta insättning på 25.000 24 dollar, 1,9-timmars support, spridningar från XNUMX pips, videohandledning, exklusiva guider, dagliga marknadsrecensioner, dedikerad personlig kontohanterare.
 • Exklusivt konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, 0,0-timmars support, spridningar från XNUMX pips, videohandledning, exklusiva guider, dagliga marknadsrecensioner, dedikerad personlig kontohanterare, SMS-signaler och premiumspecialist.

La plattform att fungera Det Simple500 erbjuder är: Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Simple500 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Simple500 webbplats
Simple500 webbplats

Simple500 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Enkelt 500

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: simpletrades.com
 • 📞 Telefonnummer: 442080897654 XNUMX
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Simple500. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Enkelt 500

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Simple500-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Simple500? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Simple500: Betyg och kommentarer»

 1. Antony. svar

  Hej, jag påminner alla berörda om att Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx alla är en del av samma företag och enligt undersökningar misstänker vi att de är i Ciudad de Mexico.

  Min tanke är att bland alla dessa företag går alla vi drabbade samman och stämmer tillsammans. Jag tror att om vi går samman kan vi få myndigheterna att röra på sig och verkligen göra något mot dessa cybertjuvar. Skriv till mig här de som vill uppnå något. Hälsningar.

  Antony.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, tack för att du kommenterar Simple500 (de är samma Simpletrades-svindlare). Den här mäklaren är en SCAM (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx är en del av en kriminell grupp dedikerad till internationella bedrägerier). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. månsvart svar

  Jag känner mycket väl till den operativa delen av dessa personer, adresser, chefer, arbetssätt och riktiga namn på dessa personer.
  Om du vill få tillbaka ditt kapital skicka ett meddelande

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej moonblack, om du verkligen vill hjälpa till, lägg upp informationen om företaget, var de riktiga kontoren finns, vem som äger det osv.

   Hälsningar.

 3. månsvart svar

  Jag känner mycket väl till den operativa delen av dessa personer, adresser, chefer, arbetssätt och riktiga namn på dessa personer.
  Om du vill få tillbaka ditt kapital, kontakta mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej moonblack, om du vill hjälpa dem att sluta bedrägera bör du vara modig och publicera detaljerna om företaget, var de riktiga kontoren finns, vem som äger det osv.

   Hälsningar.

 4. information om bluffen svar

  Jag förstår att de är en del av en grupp mäklare, nexamarkets också stocks20.com, fgs markets och simpletrades.

  De publicerar jobberbjudanden, det här är telefonen de använder för att rekrytera personer +52 55 6256 2959 och [e-postskyddad] y [e-postskyddad] De gör det under namnet aktiv finansiell några av de saker de erbjuder "Lön $ 8,000 XNUMX pesos (mexikansk) per månad + bonusar. - Arbetsområde Av. Paseo de la reforma. De la ut erbjudanden för några dagar sedan så jag vet att dessa tjuvar är aktiva.

  I jobberbjudandet lägger de också:

  - Telefonchef

  Dessutom länkade namn på uppenbarligen anställda i detta företag:

  Daniela Clorio - Human Resources Coordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/daniela-clorio-10007510b/

  Elizabeth Acosta - Administrativ och ekonomikoordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/elizabeth-acosta-212690125/

  Säkert kan någon ge oss mer information, men för de som drabbas, de är förmodligen i Mexico City, Av Paseo de la Reforma-området, även om jag inte har kunnat bekräfta denna information.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, tack för att du kommenterar Simple500 (de är samma Simpletrades-bedragare). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.