✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget SIMPLESTATE är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SIMPLESTATE och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssimplestate.com.ar
???? företaget*SIMPLESTATE TRUST (30-71661771-4)
⚖️ regleringBehöver ingen reglering
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressArgentina
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 6 juni 2019
FöretagstypDirektköp av fastighet

företaget: ⚠️ SIMPLESTATE tillhör SIMPLESTATE TRUST (30-71661771-4),

Plats: SIMPLESTATE nämner att vara belägen i Argentina, en plats som absolut INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är SIMPLESTATE?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det SIMPLESTATE är ett direkt fastighetsköpföretag.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

simplestate webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av SIMPLESTATE-webbplatsen, som är simplestate.com.ar. Fångsten gjordes i DECEMBER 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* ENKEL reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

På grund av trustens egenskaper och med tanke på att överlåtbara värdepapper inte erbjuds behöver den ingen reglering.

???? Slutlig utvärdering av SIMPLESTATE ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos SIMPLESTATE och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De behöver ingen reglering på grund av egenskaperna hos deras förtroende

Utelämnandet av någon form av kontakt med företaget väcker oro för tillgängligheten i akuta situationer eller för förfrågningar. Denna brist kan skapa misstro och en känsla av hjälplöshet hos klienter om de behöver omedelbar hjälp.

SIMPLESTATE, fokuserat på direktköp av fastigheter, nämner dess läge i ett område som anses osäkert, vilket kan väcka tvivel om säkerheten för transaktionerna och lönsamheten i dess verksamhet.

SIMPLESTATEs motivering för att inte kräva reglering på grund av sin verksamhet genom truster och icke-erbjudande av omsättbara värdepapper väcker frågor om det skydd och säkerhet som det erbjuder sina kunder, eftersom reglering inte bara skyddar investerare, utan även fastställer etiska och operativa standarder.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

ENKEL video

uppdateringar

SIMPLESTATE nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
--

Användarrecensioner

[demokrati id=”7796″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med SIMPLESTATE.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av SIMPLESTATE

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SIMPLESTATE

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till SIMPLESTATE?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera SIMPLESTATE?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SIMPLESTATE pålitlig?

Nej. SIMPLESTATE är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge är osäkert. Din webbplats är ny, vilket innebär att den har liten erfarenhet och att den är opålitlig. VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DENNA TYP AV FÖRETAG.

Hur får man tillbaka pengar från SIMPLESTATE?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Enkelt uttryck: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLEDREG?»

 1. IGNA svar

  Tack så mycket för analysen och för att du hjälpte mig att fatta ett välgrundat beslut om företaget, jag undrar fortfarande vad jag ska göra. Men om jag bestämmer mig så kommenterar jag här igen. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej IGNA, tack för din kommentar. Vi önskar dig lycka till!

   Hälsningar.

 2. Marcos d. svar

  Tack för kommentarerna, jag funderar på om jag ska gå in med simplestate, så jag läser dem noggrant och läser recensionen. Tack så mycket igen.

  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcos, ett nöje att hjälpa dig, vi finns här för allt du behöver.

   Hälsningar.

 3. Carlos svar

  Jag har 2 investeringar i simplestate, som båda har avslutat kontraktet. Den första betalade en liten del av räntan och har varit i stanby i 8 månader i väntan på att bli såld. Den andra är med förtida uttag som jag valde. Det har varit 80 dagar och jag kan inte få tillbaka mitt kapital och mina intressen låter inte som en bluff eller ponzi-plan, vad tycker du?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, om de insisterar, ha inte bråttom. Kan du skicka oss mer information om din situation? Du har lämnat oss väldigt oroliga med ditt meddelande.

 4. Dylan svar

  Än så länge ser jag inget fel på detta företag, är det någon som har mer info? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dylan, tack för att du kommenterar Simplestate, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *