Bux mäklare

SimpleWay -kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Enkel väg (kallas även av namnet: simpleway.trade), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas SimpleWay verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SimpleWay Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det enkelt ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ SimpleWay nämner att vara del av: Seabreeze Partners Ltd.

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Dominica.

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: SimpleWay är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SimpleWay, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Nybörjarkonto, standardkonto, avancerat konto, professionellt konto och exklusivt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $250, standardspreadar (Fx) 1,8 pips, daglig marknadsanalys, minsta order: 0,01 partier, maximal order: 20 lotter.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.500, Standard Spreads (Fx) 1,8 Pips, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 Lots.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $9.500, Standard Spreads (Fx) 1 Pip, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 lots.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $50.000, Standard Spreads (Fx) 0.7 Pips, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 Lots.

Exklusivt konto: minsta initiala insättning på $100.000, Standard Spreads (Fx) 0.4 Pips, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 Lots.

SimpleWay -kontotyper
SimpleWay -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SimpleWay erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SimpleWay tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SimpleWay -webbplats
SimpleWay -webbplats

Enkel väg ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, nyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Enkel väg 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: simpleway.trade | simpleway.world

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar SimpleWay. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på SimpleWay .️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Enkel väg är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om SimpleWay hittar vi många som är negativa och varnar om denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : SimpleWay, bredvid IGFB, InvestFlow, winmarket, Vinstassistent y Maxi Plus De verkar under företaget Seabreeze Partners Ltd., ett företag med ett mycket dåligt rykte, med många klagomål och som har varnats av olika myndigheter.⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Enkel väg till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om SimpleWay? Vad har du haft för erfarenhet?

Bux mäklare

Annonsera med oss

96 kommentarer om «SimpleWay: Betyg och kommentarer»

 1. antonio pacilli svar

  Ho investito 1000 euro in questo broker,volevo ritirarne 2000.Ma questo broker mi ha imposto di ritirare tutto il capitale che avevo,ovvero 42900 euro,e per farlo mi ha chiesto piu’di 5000 euro di commissioni.Non esistono spese di commissioni,tasse o altri paamenti per riavere i tuoi soldi,giusto??

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola antonio, si envías los 5.000 se lo quedarán todo, es un engaño, el saldo de tu cuenta lo crean ellos de forma manual para pedirte los 5.000 en concepto de cualquier cosa y si pagas te pedirán otros impuestos o cosas similares. Usan nombres son inventados, pero tu puedes recuperar tu dinero, rellena el formulario de nuestra web y se pondrán en contacto, ellos no devuelven el dinero y usan siempre nombres falsos. Gracias por comentar sobre SimpleWay. Este broker es una ESTAFA. La CNMV (Regulador Financiero de España) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Teresa svar

  Jak można odzyskać pieniądz av SIMPLEWAY oszukali mnie na około 70 tysięcy zł. moj mäklare
  till Andrzej Malinowski przynajmniej tak się przedstawiał tel. jego +44 7917 945670 jestem z Polski

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Teresa, de använder namn som är påhittade, men du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Enkel väg svar

   Ja też zostałam oszukana. Też nie odzyskałam swoich pieniędzy. Prawie 1000000 zł

  • Poszkodowana svar

   Pan Andrzej Malinowski till oszust nad oszustami Ma tupet czaruje pięknymi słowami.Zaklina się że będzie dobrze tylko
   wpłacić podatek.To już jest sprawa dla prokuratora.Nie podaruje mu tego,nie wie z kim zadarł.Z poważaniem Teresa

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej Poszkodowana, skatter är inte verkliga, de finns inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

    Hälsningar.

  • Zofia L. svar

   Czy odzyskała Pani zainwestowane pieniądze? Ja też straciłam dużo pieniędzy i nie mogę je odzyskać Zofia

 3. Barbara svar

  Dzien dobry.
  W zeszłym roku współpracowałam z simpleway. Zainwestowałam trochę pieniędzy. A teraz nie mogę ich odzyskac. Proszę eller pomoc.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Barbara, du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Marie svar

   Cześć ja też zostałam oszukana, i niewiem co i gdzie mam szukać pomoc

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej Marie, de använder namn som är påhittade men du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 4. Barbara svar

  Dzien dobry.
  W zeszłym roku współpracowałam z simpleway. Inte mogę odzyskac zainwestowanych pieniędzy. Proszę eller pomoc.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Barbara, du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Anonym svar

  Dzien dobry

  Podjęłam współpracę av Simpleway, ale niestety nie mogę odzyskać swoich środków.

  simpleway .world

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Ostry svar

  Dzisiaj znowu wydzwania do mnie z simpleway. trade Andrzej malinowski z Amsterdam żeby w\ypłacić środki należy wpłacić na te konto nr. kontakta : 33 1020 5040 0000 69 02 0128 71 92 , a rozmawiałem z panią Maja imię , żeby księgować coś podobno podatek jakiś myslą nabior >? Jeszcze podpowiadała że pomoże z aplikacją alla skrivbord nr. telefon +31 20 8947138

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ostry, BETALA INTE NÅGOT OCH LÅT DEM INTE INSTALLERA NÅGOT DISKTOPPROGRAM. Du kan få tillbaka pengarna, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Arsenio Jara svar

  Jag är Arsenio från Chile, i september varnade och fördömde jag redan att det är en STOR BLUFFÄR, ENKELT SÄTT specialist att lura människor, lämna konkurs utan dåligt, på gatan hände det mig med professionella brottslingar ALVARO HERNANDEZ och den förmodade finanschefen SENIOR BEDRARARE, som till och med skickar dokument (PDF) till mig med företagsprestationer och berättar att genom att betala skatten som mina pengar släpptes fick jag, jag uppfann typ 4 möjligheter och aldrig någonsin, jag hade lämnat mitt telefonnummer så att folk vet vad det är en bluff, ren bluff och nu insåg jag att de hade raderat mitt nummer, jag lämnar det igen nedan: 0569, 71653535 ring och whatsapp detsamma.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Arsenio, du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Francisco Lopez svar

    Hej, jag heter Francisco från Chile och jag har blivit lurad på Simpleway. Jag vill bara ha tillbaka mina $250 pengar. Någon tar hand om detta. HDP Emilio Maldini Analytical och Silvia Cals Cuadros

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Francisco, de namnen är påhittade, men du kan få dina pengar tillbaka, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 8. Veronica Munoz målade svar

  Hej, jag blev också lurad... 2 analyser och nu en tredje Cristina López... med samma tal som bad om pengar för ett förmodat stöd till BCO Barclays... Jag investerade runt 25 miljoner i månaden... jag litade på att jag gjorde det inte undersöka om det var en bluff... hur får jag tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Veronica, du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. rosa svar

  Jag skulle vilja föra samman alla människor som blev lurade av detta enkla företag, och de där tjuvarna Álvaro Hernández, Aarón villalobos, Raúl torres, Alba påstås ha dataverifiering. Och andra utlänningar som har ett bankkonto i Chile. För att göra gruppens klagomål har jag redan gjort det men ingenting händer. De tog alla mina pengar och jag vill inte att de ska förbli ostraffade.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rosa, du kan få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på vår hemsida så kontaktar de dig, de returnerar inte pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ostry, skicka bilderna till vår kontaktmail.

   Hälsningar.

 10. Ostry svar

  Simpleway har en plattform för 17,360 123456 dollar för XNUMX XNUMX dollar per telefon i jak odbieram od razu konto mi otwierają na tej platformie e-post podrobiony hasło zawsze AbcXNUMX, spróbuję för att återställa zmienić
  patrzcie na till spróbuje dodać länk till facebooka chciałem jeszcze zdjęcie dodać...
  https://www. facebook .com / profile.php? id = 100075047326949

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ostry, fyll i formuläret på vår hemsida så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Andrzej adzik wok svar

  Ai zapomniałem powiedzieć że dziś właśnie Zadzwonili do mnie z kierunkowego z Polskiego numeru 048 22 104 9132 osoba przedstawiła się jako Dominika Weber powiedziała mi że muszę zapłacić do mnie z kierunkowego z Polskiego numeru 19 6 245 XNUMX osoba przedstawiła się jako Dominika Weber powiedziała mi że muszępies zapłacić $ XNUMX% Sciec přeśłacić XNUMX% ścięćpies pražaci? Nocy Powiedziała że zadzwoni w Poniedziałek pojadę z nia jak kurwa z Dzika świnia przez tio Telefon Choc tyle satysfakcji Bede z tego mial przedtem wprowadził mnie analityk eller nazwie Michał FUTRO Mam Jego profil na WhatsAppie Nie ma wątpliwości że jest fałszywy fałszywy Oby you wyłudzone pieniądze przyniosły im więcej szkody niż korzyści c *** wam w dupę Simply Way

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Andrzej, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Andrzej adzik wok svar

  Ai zapomniałem powiedzieć że dziś właśnie Zadzwonili do mnie z kierunkowego z Polskiego numeru 048 22 104 9132 osoba przedstawiła się jako Dominika Weber powiedziała mi że muszę zapłacić do mnie z kierunkowego z Polskiego numeru 19 6 245 XNUMX osoba przedstawiła się jako Dominika Weber powiedziała mi że muszępies zapłacić $ XNUMX% Sciec přeśłacić XNUMX% ścięćpies pražaci? Nocy Powiedziała że zadzwoni w Poniedziałek pojadę z nia jak kurwa z Dzika świnia przez tio Telefon Choc tyle satysfakcji Bede z tego mial przedtem wprowadził mnie analityk eller nazwie Michał FUTRO Mam Jego profil na WhatsAppie Nie ma wątpliwości że jest fałszywy fałszywy Oby you wyłudzone pieniądze przyniosły wam więcej nie szczęścia i tragedii niż szczęścia huj wam w dupę Simply Way

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Andrzej, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Andrzej adzik wok svar

  Witam serdecznie po przeczytaniu komentarzy Nie mam żadnych złudzeń że till oszuści trudno dobrze że straciłem tylko 250 € bo są ludzie którzy stracili więcej Bardzo mi przykro z Tego powodu czas cos z tudaeym zrozie dobrze ludzie którzy zrozępa ludzie którzy zrozie ich ukarać życzę im tylko żeby te wyłudzone pieniądze od tych wszystkich biednych ludzi nie przyniosły im żadnego szczęścia

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Andrzej, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. natasza svar

  Pomuszcze jak odzyskac pieniodze muj analityk mial naimie dominika weber I jak doszlam ze mnie oszukali zablokowala whatsapp a mile przychodzily od bogdana ostrowski prosze o pomoc

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Natasza, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. natasza svar

  Witam prosze niewiezyc firmie simpley to oszusci .malo tego prosza o kolejna fplate a jak nie zaplacisz no ci mowia ze ci juz niebeda pomagac a puzniej daja ci propozycje zeby otwozyc jakies konta ze bedziesz niala piazyrazky dzanie web

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Natasza, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. RAUL svar

  Hej, samma fall med Simple Way, jag började med en insättning på 250 USD, sedan ringde agenten Aron Villalobos mig för att sätta in ännu mer..., grejen är att jag har satt in cirka 1.500 14.153.39 USD och nu kan jag inte ta ut min inkomst... , som enligt dem är 1.174.39 XNUMX USD, säger de till mig att jag måste betala en skatt på XNUMX XNUMX USD till BCO Barclays..,
  Hur kan jag få tillbaka investeringen..?
  Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej RAUL, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. 123 svar

  Zaczęłem inwestować på Simpleway-plattformen
  Wpłaciłem pierw początkowe 250 $
  Za kilka dni analityk powiedział że mogę wejść na rynek dóbr i jeśli wpłacę 1000 $ dostanę dofinansowanie 120% które pozwoli mi więcej zarabiać dofinansowanie otrzymałam.
  Problem się zaczął przy wypłacie którą zlecono po ok 1 miesiąca zarabiania na platformie
  Po zlecaniu wniosku wypłaty na drugi dzień dostałam fakturę podatku od dochodu który trzeba opłacić od sumy wypłacanej kwoty
  Opłaciłam
  Przelew miał iść 3 dagar
  Szedł dwa tygodnie po czym został zwrócony do nadawcy i przyszła kolejna faktura z wyrównaniem podatku od dochodu Angielskiego do Polskiego
  Przelew znów miał iść 3 dagar
  Po tygodniu jeszcze nie dotarł
  Hur är det med din plattform?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej 123, de lämnar inte tillbaka pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. BITTER svar

  DE ÄR EN jävla bluff, DE KOMMER INTE LÅTA DIG TA UT EN PENT

  MIN ERFARENHET AV SIMPLEWAY ÄR EN AV DE VÄRSTA I MITT LIV, DE LÄMNADE MIG UTAN PENT OCH MED ETT NERVÖST ATTACK ÄR JAG PÅ VÄG TILL POLISEN FÖR ATT GÄLLA MOTSVARANDE KLAGOMÅL

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AMARO, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Erwin svar

  Tack för kommentarerna, det är tydligt för mig att det är ett företag utan någon reglering

  De är väldigt enträgna och otrevliga, nu ringer en tjej och en man mig och insisterar på att det är den bästa möjligheten på marknaden.
  Numren som ringer mig nu är:
  +34651486317
  +34910035213

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erwin, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. oscar svar

  Hej, mellan försäkringar och provisioner har jag satt in mer än 7.000 XNUMX USD, vad kan jag göra, annars har jag definitivt förlorat de pengarna, tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. Marie svar

  En czy ktoś från Jerzy Domagała av simpleway.one

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marie, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. hjälp mig lurad svar

  Hej. Jag hade problem med simpleway. världen bad mig att överföra till buddha köpa bitcoin och sedan be buddha om tillstånd för uttag till en annan plånboksadress som buddha godkände. Nu vill de inte lämna tillbaka mina pengar. De svarar inte eller så. Vad jag kan göra. På mitt simpleway-konto speglar det saldot som jag har men de vill inte lämna tillbaka det till min plånbok i buddha för att kunna göra uttaget. De fick mig att betala för en licens och jag vet fortfarande ingenting om mina pengar. Jag investerade mer än 60 miljoner chilenska pesos. Snälla hjälp.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej hjälp, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Elena Adams svar

  Jag skrev till Barclay-banken som samlar in skatter, försäkringar, ber om mäklarlicens mm för att ta ut pengarna och de svarade detta

  [e-postskyddad]
  fre 29 okt 7:19 (6 dagar sedan)
  för mig

  Kära fru Adam,

  Tack för ditt email.

  I samband med din förfrågan informerar vi dig om att Barclays inte skulle hålla inne pengar för utebliven betalning av skatter eller försäkring, och därför tror vi att du kan bli utsatt för bedräglig verksamhet. I denna mening föreslår vi följande:

  1. Stoppa all form av kommunikation med denna person

  2. Överför inte pengar.

  3. Meddela behöriga myndigheter, såsom polisen och din bank om du anser det lämpligt.

  4. Om du i framtiden får e-postmeddelanden som påstår sig vara från Barclays som du tror kan vara misstänkta, vänligen vidarebefordra dem direkt till vårt nätfiskeutredningsteam [e-postskyddad]

  Vi hoppas att detta är till hjälp. Vi står till ditt förfogande om du behöver förtydliganden från oss.

  Med vänliga hälsningar,

  Barclays Bank PLC

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elena, normalt betalar du alla skatter av dig själv, andra företag eller mäklare gör det inte åt dig. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jacob, tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. Marc svar

  God morgon jag läste alla kommentarer och det de nämner här om simpleway är samma sak som hände mig mer än 3000 amerikanska dollar

  De är professionella tjuvar, så om du vill ta ut dina pengar och förmodade vinster ber de dig om ännu mer pengar, som du ringer för att låsa upp pengarna, de är jävla bedragare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marc, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 25. ETO svar

  HEJ; JAG PLATER OCKSÅ MINA PENGAR 1200 EURO; FRÅN EN DAG TILL DEN ANDRA BLEV NÄSTAN HALV EN MILJON DOLLAR; DET MISSTÄNKS; JAG SAGA TILL DEM ATT DET VAR OMÖJLIGT; DE VILLE SKICKA MIG PENGARNA TILL MITT KONTO PÅ BANKEN; JAG SALADE DEM ATT DE INTE KAN SKICKA DET BELOPP TILL MITT KONTO UTAN ATT BEGÄRA AUKTORISERING FRÅN BANKEN JAG SALADE MIG ATT DE HAR STYR FÖR DET MEN DE SÄTTE MIG ETT E-POST FRÅN BARCLAYS BANK FÖR ETT GMAIL-KONTO; SE OM DU ÄR SAMMA GMAIL; JAG SÅG DET MISSTÄKTA ATT EN BANK ANVÄNDER ETT GMAIL-KONTO; REDAN DÄR DE KUNNE MIG VAR TIDEN SOM JAG MÅSTE BETALA EN ÖVERFÖRINGSSKATT STOR OCH UNDERTECKNING AV EN ANNAN BANK UBS KONTADE MIG MED BÅDA BANKERNA; BÅDA BANKERNA VALIDERADE MIG MINA MISSTAKTER VAR BLÄGERIER; DE INFORMERADE MIG ATT DE ALDRIG GÖR DET ATT BERÄGA INBETALNING AV SKATTEBETALNINGAR GENOM ATT SKICKA PENGAR; JAG KOMMUNIKERADE MED MIN ENKLA SÄTT MÄKARE OM ATT DE BLED OCH ARGA ATT DE SÄCKTE MIG ETT KLAGOMÅL SOM HAR RAPPORTERATS TILL DEN INTERNATIONELLA SKATTEMYNDIGHETEN; KOMMUNIKERA DIREKT MED POLISEN I MITT LAND OCH MED KORTFÖRANDE MYNDIGHETER; ALLT JAG HAR AV DET PASSERAT TILL DEM; OCH BANKKONTON SOM JAG HADDE SÄTT IN PENGARNA PÅ OCH TILL VEM. DU GÖR SAMMA BLIV INTE LUCKAD. PÅ FACEBOOK KAN DU KONVERSERA PÅ ENGELSKA MED BARCLAYS BANK CHAT.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ETO, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 26. ETO svar

  HEJ FOLK ENKELT SÄTT ÄR EN SKAMMARE; DE FÖRSÖKDE TA PENGAR FRÅN MIG MED EN GMAIL FRÅN BARCLAYS BANK MEN JAG KONTADE BANKEN OMEDELBART OCH DE BERÄTTADE MIG ATT DET ÄR EN BEDRAGARE DÅ DE ALDRIG SKICKER E-POST SOM BER OM INSÄTTNING ELLER UTTAGNING; FÖRUTOM ATT DE ANVÄNDER BARCLAYS OCH UBS BANK KONTAKTA BÅDA BANKERNA OCH LÅT DEM VETA VAD DE GÖR OCH POLISEN FRÅN DITT LAND; DE HAR PENGAR FRÅN Oskyldiga människor. OCH ATT BERÄTTA DIG ATT ATT ATT ATT KONTAKTA DEN INTERNATIONELLA SKATTEMYNDIGHETEN; TROR DET INTE; SOM DE ÄR TOTALA BEDRAGARE! VAR INTE RÄDDA OCH KONTAKTA SYSEC-MYNDIGHETERNA OM DEM.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ETO, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 27. Arsenio svar

  Jag blev lurad av Initial Simple way med 250 oss, sedan utsågs jag till en rådgivare en viss Alvaro Hernandez, han ringde mig han skickade mig meddelanden nästan dagligen, jag har en plattform
  där jag såg min insättning och mina intäkter för dagar var som 2 till 4 dollar per dag som jag tjänade, 15 dagar ungefär säger mig att det finns en god möjlighet att dubbla eller tredubbla intäkterna med mer än 1000 / 2 tusen minimum eftersom investeringen skulle vara stort men säkert och efter 3 dagar kan det tas ut, jag lånade ut 2 tusen dollar och han gav mig konton för Freddy Inojosa, kontokort från BCI DE CHILE så att pengarna kommer in på kontot snabbt och vi kan fungera, första dagen Jag tjänade 415 och sedan 1513 nästa dag, han sa till mig att investera mer och jag sa att jag bara behövde återbetala lånet, i samförstånd avslutade vi alla våra söta operationen, nästa dag fick jag post från BARCLAYS BANK of ENGLAND som har en enkel betalningsorder på 6668 dollar och som banken för att släppa kräver 11% skatt för utlänningar, jag lånade ut och skickade 660 dollar, 2 dagar senare säger Alvaro själv till mig att jag måste sätta in 600 mer för försäkring och sjöfart började jag tvivla mer men för att behålla mina pengar uppfann jag 600 ma sy jag skickade, sedan dyker det upp redan 9000 dollar på mitt konto och i och med att han sa till mig att det är skillnad nu och att jag behöver den sista sista för att ta ut en skillnad på 400 dollar, där började jag mer än att tvivla på att jag inte är det ska skicka mer och jag får 1 PDF av Enkelt sätt där min rådgivare, redovisningschef, en viss JEFFERSON säger att när de 400 vi var betalda släppte han mitt konto för pensionering, igen blev jag arg och med tårar lånade jag ut igen för dokumentet med företagets stämpel jag deponerade och det släpptes inte, han är alltid det sista och efter 2 dagar ber han mig om mer och då exploderade jag, tills nu säger han till mig om jag inte betalar så kan han' t släppa mig, jag behöll mina pengar till det sista det enda som gör min situation värre jag har räkningar förfallna överallt där jag har alla insättningar, bilder på Alvaro Fernández; PDF:en, maila, skrik för att avslöja om någon vill kontakta mig

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Arsenio, skicka fotot av Alvaro Fernandez, hur vet du att det är sant? Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 28. Artur svar

  Dzien Dobry,

  Wplace pienadze på Simpleway. Czy je odzyskam? Prosza mnie or przeslanie dokumentow w celu weryfikacji konta. Przesylac zdjecie dowodu Jag karty platniczej?

  Sciagnalem aplikacje tesla, zalozylem konto revolut przeslalem pieniadze….
  Prosze eller wzkazowki

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Artur, skicka inte din dokumentation och underteckna ingenting, var försiktig med dessa bedragare de kommer att stjäla allt du skickar, skicka inte dina pengar. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 29. javiera svar

  Hej, jag behöver hjälp, precis som de tidigare kommentarerna, jag litar på mina pengar på ett enkelt sätt och sedan förra veckan har jag försökt ta ut mina pengar, tyvärr har jag redan betalat de skatter och obligatoriska försäkringar som Barclaybank bad mig om, från vilka jag fick flera mejl , där de berättade att mitt kapital hade växt på grund av btc:s uppgång, nu ber de mig om en selfie med mitt kort och en handskriven text, där det står att jag... Deklarerade att sätta in eller överföra summan av ... (motsvarande den sista insättningen för "försäkringen") med det exklusiva syftet att köpa btc från Finojosag på localbitcoins hemsida, jag vet inte vad jag ska göra! De ber mig inte om mer pengar, bara att jag skickade den bilden med ett identitetskort och texten skriven för hand, snälla, vad kan jag göra? Hur kan jag göra det för att kunna få tillbaka en del av mina pengar? Jag skickar bilden? Det är konstigt eftersom de redan hade bett mig om alla mina register, adressbevis, id-kort etc. Vad gör jag?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javiera, var försiktig med dessa bedragare de kommer att stjäla allt du skickar, följ inte, skicka inte dina pengar. Tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 30. javiera svar

  Hej, du ber mig om en selfie med mitt kort och ett handskrivet ark som anger värdet av det senaste beloppet jag satte in för att betala den obligatoriska försäkringen som begärts av Banclaybank, papperet måste vara handskrivet och säga "Jag ... Han förklarade att han gjorde insättningen eller överföringen till ett belopp av $ (belopp som motsvarar försäkringsbetalningen, "återbetalningsbart") i det exklusiva syftet att köpa Bitcoins från Finojosag på localbitcoins webbplats "Jag har redan betalat allt, de fortsätter inte att be mig om pengar , bara fotot med mitt identitetskort och den där skriften, vad gör jag? är det enda kvar att göra insättningen, hjälp, har någon frågat detta?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javiera, vi har redan svarat dig tidigare, de ljuger för dig, skicka inget alls, de är ett bedrägeri, de kommer att stjäla det du överför.

   Hälsningar.

 31. oscar svar

  Bra noveller, på samma sätt som jag var offer för denna sidbluff, ringde de mig, jag gjorde insättningen och jag tog en risk utan att undersöka tidigare, och framför allt bad de mig om identifieringsdokumentation, i det här fallet hur kan jag gå tillväga för att skydda mina uppgifter?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, om du inte skickade det bättre och om du har skickat det tror jag inte att de kommer att använda det även om du med dessa bedragare aldrig vet, om du är rädd för att de kommer att använda det, lämna in ett bedrägeriklagomål om de använder din papper i vissa bedrägerier i framtiden. Tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 32. oscar svar

  Hej, jag har samma situation, jag gjorde nyligen en insättning och när jag såg kommentarerna inser jag att det är en bluff, hur får jag tillbaka mina pengar? Framför allt hur jag gör för att skydda min identitet eftersom de bad mig om dokumentation, och precis som många tog jag risker utan att undersöka tidigare, dessutom var sidan där de kontaktade mig Bitiq och från det finns det inga negativa kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, tack för informationen, vi kommer att undersöka denna fråga och uppdatera recensionerna.

   Tack!

 33. Berta svar

  CNMV har lämnat in flera klagomål mot detta tjuvföretag, på sin webbplats finns allt, alla måste ta reda på detta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Berta, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 34. elena adame svar

  Jag blev också lurad om jag betalade vad de bad om minus mäklarlicensen och pengarna kom aldrig fram, min chef var Aron Villalobos och jag överförde Freddy José Hinojosa till Scotiabank.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elena, ingenting, tro inte på något, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 35. Xavier svar

  Hej, på samma sätt som du investerade jag $ 250, efter ett tag sa de att jag vann ett pris, fortsatte med att jag bad dem ta ut $ 7000 men för att göra det sa de till mig att jag var tvungen att betala en provision på 18%, nu har jag fått ett mail från Barclays Bank som säger att beloppet redan är tillgängligt men jag måste betala den provisionen under de kommande 3 dagarna, annars straffar de mig med ett belopp på 0.5%. Tror du att det är sant? för jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
  tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javier, ingenting, tro inte på något, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 36. Felipe svar

  Hej, jag är Felipe, samma oskyldiga freddykille på ett enkelt sätt, överföringen gjordes till honom och en kille som kallar sig Alvaro Hernández är den som förmodligen håller kontot. Investeringen gjordes och den förmodade ansvariga för kontot att ta ut ber om skatter som inte är tydliga och de ber och ber om pengar. Efter att ha mött det försvinner han och svarar inte. Förhoppningsvis fastnar dessa killar. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 37. Rein svar

  De som också lurat som jag kan kommunicera med mig i detta forum, jag har information om den här personen, jag tog med honom hit i Chile, han heter freddy hinojosa

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Reinaldo, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 38. Rein svar

  God eftermiddag, jag blev också lurad av samma enkelvägsföretag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Reinaldo, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 39. Antonio svar

  Hej, jag började investera i med Simpleway med 250 usd, en chef som heter Aron Villalobos kontaktade mig. Sedan bad han mig att investera mer eftersom när investeringen ökade, var jag initialt upphetsad och investerade 1000 usd mer med en överföring till den Fredy Jose Inojosa. Jag har tillgång via en länk till en webtraderplattform, investeringen har fördubblats. Det hade inte gått upp för mig att ta reda på om det var en bluff eller inte, jag är riskfylld och tänkte inte så mycket på det. Vad gör jag nu ... plattformen ger mig tillgång till att ta ut mina pengar, eftersom jag gör det för att inte varna dem. eller redan skit.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, säg att din pappa vill gå in med 80.000 90 euro eller dollar och att du vill bevisa hur lång tid uttag tar eftersom din pappa behöver pengarna i slutet av månaden, han ber om XNUMX% av det du skickade, en stängd siffra och även om du förlorar en del av det är värt det måste du vara övertygande och få dem att tro att du överför din far till dem så snart du ser pengarna på kontot. Tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 40. Rodrigo svar

  Hej, jag insåg precis att jag blev lurad.
  Genom Simple Way fick de mig att sätta in pengar på detta konto:
  Namn: FREDDY JOSE INOJOSA
  Ruth: 25912715-7
  Bank: Scotiabank
  Typ: Kontokonto
  Kontonummer: 975799719
  När jag ville dra mig tillbaka kunde jag inte.
  Jag är plopp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Lisette svar

   Hej, jag måste kontakta dig för att se om vi kan göra något. Precis samma sak hände mig

 41. Rafael svar

  Det är en bluff och det säger mig väldigt sent, folk snälla jag behöver få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.