SimpleWay -kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Enkel väg (kallas även av namnet: simpleway.trade), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas SimpleWay verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SimpleWay Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det enkelt ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ SimpleWay nämner att vara del av: Seabreeze Partners Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Dominica.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: SimpleWay är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SimpleWay, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Nybörjarkonto, standardkonto, avancerat konto, professionellt konto och exklusivt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $250, standardspreadar (Fx) 1,8 pips, daglig marknadsanalys, minsta order: 0,01 partier, maximal order: 20 lotter.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.500, Standard Spreads (Fx) 1,8 Pips, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 Lots.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $9.500, Standard Spreads (Fx) 1 Pip, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 lots.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $50.000, Standard Spreads (Fx) 0.7 Pips, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 Lots.

Exklusivt konto: minsta initiala insättning på $100.000, Standard Spreads (Fx) 0.4 Pips, Daily Market Analysis, Account Manager, Welcome Bonus, Upgrade Bonus, Minimum Order: 0,01 Lots, Maximum Order: 20 Lots.

SimpleWay -kontotyper
SimpleWay -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SimpleWay erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SimpleWay tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SimpleWay -webbplats
SimpleWay -webbplats

Enkel väg ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, nyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Enkel väg 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: simpleway.trade | simpleway.world

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar SimpleWay. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på SimpleWay .️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Enkel väg är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om SimpleWay hittar vi många som är negativa och varnar om denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : SimpleWay, bredvid InvestFlow, WinMarket, Vinstassistent y MaxiPlus De verkar under företaget Seabreeze Partners Ltd., ett företag med ett mycket dåligt rykte, med många klagomål och som har varnats av olika myndigheter.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Enkel väg till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om SimpleWay? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

55 kommentarer om «SimpleWay: Betyg och kommentarer»

 1. RAUL svar

  Hej, samma fall med Simple Way, jag började med en insättning på 250 USD, sedan ringde agenten Aron Villalobos mig för att sätta in ännu mer ..., frågan om att jag har satt in cirka 1.500 14.153.39 USD och nu kan jag inte ta ut mina intäkter .. , som enligt dem är 1.174.39 XNUMX USD, de säger till mig att jag måste betala en skatt på XNUMX XNUMX USD till Barclays-banken ..,
  Hur kan jag få tillbaka investeringen..?
  Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej RAUL, fyll i formuläret så hör de av sig, de lämnar inte tillbaka pengarna och de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. 123 svar

  Zaczęłem inwestować på Simpleway-plattformen
  Wpłaciłem pierw początkowe 250 $
  Za kilka dni analityk powiedział że mogę wejść na rynek dóbr i jeśli wpłacę 1000 $ dostanę dofinansowanie 120% które pozwoli mi więcej zarabiać dofinansowanie otrzymałam.
  Problem się zaczął przy wypłacie którą zlecono po ok 1 miesiąca zarabiania na platformie
  Po zlecaniu wniosku wypłaty na drugi dzień dostałam fakturę podatku od dochodu który trzeba opłacić od sumy wypłacanej kwoty
  Opłaciłam
  Przelew miał iść 3 dagar
  Szedł dwa tygodnie po czym został zwrócony do nadawcy i przyszła kolejna faktura z wyrównaniem podatku od dochodu Angielskiego do Polskiego
  Przelew znów miał iść 3 dagar
  Po tygodniu jeszcze nie dotarł
  Hur är det med din plattform?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej 123, de lämnar inte tillbaka pengarna och använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. BITTER svar

  DE ÄR EN jävla bluff, DE KOMMER INTE LÅTA DIG TA UT EN PENT

  MIN ERFARENHET AV SIMPLEWAY ÄR EN AV DE VÄRSTA I MITT LIV, DE LÄMNADE MIG UTAN PENT OCH MED ETT NERVÖST ATTACK ÄR JAG PÅ VÄG TILL POLISEN FÖR ATT GÄLLA MOTSVARANDE KLAGOMÅL

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AMARO, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Erwin svar

  Tack för kommentarerna, det är tydligt för mig att det är ett företag utan någon reglering

  De är väldigt enträgna och otrevliga, nu ringer en tjej och en man mig och insisterar på att det är den bästa möjligheten på marknaden.
  Numren som ringer mig nu är:
  +34651486317
  +34910035213

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Erwin, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. oscar svar

  Hej, mellan försäkringar och provisioner har jag satt in mer än 7.000 XNUMX USD, vad kan jag göra, annars har jag definitivt förlorat de pengarna, tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Marie svar

  En czy ktoś från Jerzy Domagała av simpleway.one

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marie, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. hjälp mig lurad svar

  Hej. Jag hade problem med simpleway. världen bad mig att överföra till buddha köpa bitcoin och sedan be buddha om tillstånd för uttag till en annan plånboksadress som buddha godkände. Nu vill de inte lämna tillbaka mina pengar. De svarar inte eller så. Vad jag kan göra. På mitt simpleway-konto speglar det saldot som jag har men de vill inte lämna tillbaka det till min plånbok i buddha för att kunna göra uttaget. De fick mig att betala för en licens och jag vet fortfarande ingenting om mina pengar. Jag investerade mer än 60 miljoner chilenska pesos. Snälla hjälp.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej hjälp, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer från andra berörda här: Enkel väg

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Elena Adasme svar

  Jag skrev till barclaybanken, den som tar ut skatter, försäkringar, begär mäklarlicens och etc. för att ta ut pengarna och de svarade mig

  [e-postskyddad]
  fre 29 okt 7:19 (6 dagar sedan)
  för mig

  Kära fru Adam,

  Tack för ditt email.

  I samband med din förfrågan informerar vi dig om att Barclays inte skulle hålla inne pengar för utebliven betalning av skatter eller försäkring, och därför tror vi att du kan bli utsatt för bedräglig verksamhet. I denna mening föreslår vi följande:

  1. Stoppa någon form av kommunikation med den här personen

  2. Överför inte pengar.

  3. Meddela de behöriga myndigheterna, såsom polisen och din bank, om du anser det lämpligt.

  4. Om du i framtiden får e-postmeddelanden som påstår sig vara från Barclays som du tror kan vara misstänkta, vänligen vidarebefordra dem direkt till vårt nätfiskeutredningsteam [e-postskyddad]

  Vi hoppas att detta är till hjälp. Vi står till ditt förfogande om du behöver förtydliganden från oss.

  Med vänliga hälsningar,

  Barclays Bank PLC

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elena, normalt betalar du alla skatter av dig själv, andra företag eller mäklare gör det inte åt dig. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jacob, tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Marc svar

  God morgon jag läste alla kommentarer och det de nämner här om simpleway är samma sak som hände mig mer än 3000 amerikanska dollar

  De är professionella tjuvar, så om du vill ta ut dina pengar och förmodade vinster ber de dig om ännu mer pengar, som du ringer för att låsa upp pengarna, de är jävla bedragare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marc, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. ETO svar

  HEJ; JAG PLATER OCKSÅ MINA PENGAR 1200 EURO; FRÅN EN DAG TILL DEN ANDRA BLEV NÄSTAN HALV EN MILJON DOLLAR; DET MISSTÄNKS; JAG SAGA TILL DEM ATT DET VAR OMÖJLIGT; DE VILLE SKICKA MIG PENGARNA TILL MITT KONTO PÅ BANKEN; JAG SALADE DEM ATT DE INTE KAN SKICKA DET BELOPP TILL MITT KONTO UTAN ATT BEGÄRA AUKTORISERING FRÅN BANKEN JAG SALADE MIG ATT DE HAR STYR FÖR DET MEN DE SÄTTE MIG ETT E-POST FRÅN BARCLAYS BANK FÖR ETT GMAIL-KONTO; SE OM DU ÄR SAMMA GMAIL; JAG SÅG DET MISSTÄKTA ATT EN BANK ANVÄNDER ETT GMAIL-KONTO; REDAN DÄR DE KUNNE MIG VAR TIDEN SOM JAG MÅSTE BETALA EN ÖVERFÖRINGSSKATT STOR OCH UNDERTECKNING AV EN ANNAN BANK UBS KONTADE MIG MED BÅDA BANKERNA; BÅDA BANKERNA VALIDERADE MIG MINA MISSTAKTER VAR BLÄGERIER; DE INFORMERADE MIG ATT DE ALDRIG GÖR DET ATT BERÄGA INBETALNING AV SKATTEBETALNINGAR GENOM ATT SKICKA PENGAR; JAG KOMMUNIKERADE MED MIN ENKLA SÄTT MÄKARE OM ATT DE BLED OCH ARGA ATT DE SÄCKTE MIG ETT KLAGOMÅL SOM HAR RAPPORTERATS TILL DEN INTERNATIONELLA SKATTEMYNDIGHETEN; KOMMUNIKERA DIREKT MED POLISEN I MITT LAND OCH MED KORTFÖRANDE MYNDIGHETER; ALLT JAG HAR AV DET PASSERAT TILL DEM; OCH BANKKONTON SOM JAG HADDE SÄTT IN PENGARNA PÅ OCH TILL VEM. DU GÖR SAMMA BLIV INTE LUCKAD. PÅ FACEBOOK KAN DU KONVERSERA PÅ ENGELSKA MED BARCLAYS BANK CHAT.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ETO, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. ETO svar

  HEJ FOLK ENKELT SÄTT ÄR EN SKAMMARE; DE FÖRSÖKDE TA PENGAR FRÅN MIG MED EN GMAIL FRÅN BARCLAYS BANK MEN JAG KONTADE BANKEN OMEDELBART OCH DE BERÄTTADE MIG ATT DET ÄR EN BEDRAGARE DÅ DE ALDRIG SKICKER E-POST SOM BER OM INSÄTTNING ELLER UTTAGNING; FÖRUTOM ATT DE ANVÄNDER BARCLAYS OCH UBS BANK KONTAKTA BÅDA BANKERNA OCH LÅT DEM VETA VAD DE GÖR OCH POLISEN FRÅN DITT LAND; DE HAR PENGAR FRÅN Oskyldiga människor. OCH ATT BERÄTTA DIG ATT ATT ATT ATT KONTAKTA DEN INTERNATIONELLA SKATTEMYNDIGHETEN; TROR DET INTE; SOM DE ÄR TOTALA BEDRAGARE! VAR INTE RÄDDA OCH KONTAKTA SYSEC-MYNDIGHETERNA OM DEM.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ETO, tack för att du kommenterar SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Arsenio svar

  Jag blev lurad av Initial Simple way med 250 oss, sedan utsågs jag till en rådgivare en viss Alvaro Hernandez, han ringde mig han skickade mig meddelanden nästan dagligen, jag har en plattform
  där jag såg min insättning och mina intäkter per dag var ungefär 2 till 4 dollar per dag som jag tjänade, säger cirka 15 dagar mig att det finns en god möjlighet att fördubbla eller tredubbla intäkterna med mer än 1000/2 tusen minimum eftersom investeringen skulle vara stor men säker och efter 3 dagar kan den tas ut, jag lånade ut 2 415 dollar och han gav mig konton för Freddy Inojosa cte cte of BCI DE CHILE så att pengarna kommer snabbt till kontot och vi kan fungera, första dagen jag tjänar 1513 och sedan 6668 nästa dag, Han sa till mig att investera mer och jag sa att jag bara behövde betala ett lån, efter ömsesidig överenskommelse stängde vi alla operationen, nästa dag fick jag post från BARCLAYS BANK of ENGLAND som har en Enkelt sätt betalningsorder för $ 11 och att han Bank för att släppa kräver 660% skatt för utlänningar, jag lånade ut och skickade 2 dollar, 600 dagar senare säger Alvaro själv till mig att jag måste sätta in 600 mer för försäkring och frakt, jag började redan tvivla mer men för att fortsätta mina pengar uppfann jag 9000 plus ja jag skickade, då på mitt konto står det redan 400 dollar och i och med att han sa till mig att det är skillnad redan och att jag behöver den sista sista för att ta ut en mellanskillnad på 1 dollar, där började jag mer än tvivla på att jag inte är det ska skicka mer och jag får 400 PDF av Enkelt sätt där min rådgivare, redovisningschef en viss JEFFERSON säger att när de 2 vi hade avslutats släppte han mitt konto för uttag, återigen blev jag av ilska och med tårar jag lånade ut igen för dokumentet med företagets stämpel jag satte in och det släpptes inte, han alltid det sista sista och efter XNUMX dagar ber han mig om mer och där exploderade jag, tills nu säger han till mig om jag inte betalar kan han inte släppa mig , Jag följde mina pengar till det sista, det enda som förvärrar min situation har jag konton för jag har alla insättningar överallt, bilder på Alvaro Fernández; PDF:en, maila, skrik för att avslöja om någon vill kontakta mig

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Arsenio, skicka fotot av Alvaro Fernandez, hur vet du att det är sant? Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Artur svar

  Dzien dobry,

  Wplace pienadze på Simpleway. Czy je odzyskam? Prosza mnie or przeslanie dokumentow w celu weryfikacji konta. Przesylac zdjecie dowodu Jag karty platniczej?

  Sciagnalem aplikacje tesla, zalozylem konto revolut przeslalem pieniadze….
  Prosze eller wzkazowki

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Artur, skicka inte din dokumentation och underteckna ingenting, var försiktig med dessa bedragare de kommer att stjäla allt du skickar, skicka inte dina pengar. Tack för din kommentar på SimpleWay. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. javiera svar

  Hej, jag behöver hjälp, jag gillar de tidigare kommentarerna litar på mina pengar på ett enkelt sätt och sedan förra veckan försöker jag ta ut mina pengar, tyvärr har jag redan betalat de skatter och obligatoriska försäkringar som Barclaybank -banken frågade mig, varifrån jag fick flera mejl , där de berättade för mig att mitt kapital hade vuxit på grund av ökningen av btc, ahira de ber mig om en selfie med mitt kort och en handskriven text, där det står att jag ... Deklarerat att sätta in eller överföra summan av .. . (motsvarande den sista insättningen för "försäkringen") för det exklusiva syftet att köpa btc från Finojosag på localbitcoins webbplats, jag vet inte vad jag ska göra! De ber mig inte om mer pengar, bara att jag skickade den bilden med ett identitetskort och den handskrivna texten, snälla, vad kan jag göra? Hur kan jag göra det för att få tillbaka några av mina pengar? Skickar jag fotot? Det är konstigt eftersom de redan hade bett mig om alla mina föregångare, adressbevis, identitetskort etc. Vad gör jag?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javiera, var försiktig med dessa bedragare de kommer att stjäla allt du skickar, följ inte, skicka inte dina pengar. Tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. javiera svar

  Hej, du ber mig om en selfie med mitt kort och ett handskrivet ark som anger värdet av det senaste beloppet jag satte in för att betala den obligatoriska försäkringen som begärts av Banclaybank, papperet måste vara handskrivet och säga "Jag ... Han förklarade att han gjorde insättningen eller överföringen till ett belopp av $ (belopp som motsvarar försäkringsbetalningen, "återbetalningsbart") i det exklusiva syftet att köpa Bitcoins från Finojosag på localbitcoins webbplats "Jag har redan betalat allt, de fortsätter inte att be mig om pengar , bara fotot med mitt identitetskort och den där skriften, vad gör jag? är det enda kvar att göra insättningen, hjälp, har någon frågat detta?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javiera, vi har redan svarat dig tidigare, de ljuger för dig, skicka inget alls, de är ett bedrägeri, de kommer att stjäla det du överför.

   Hälsningar.

 16. oscar svar

  Bra noveller, på samma sätt som jag var offer för denna sidbluff, ringde de mig, jag gjorde insättningen och jag tog en risk utan att undersöka tidigare, och framför allt bad de mig om identifieringsdokumentation, i det här fallet hur kan jag gå tillväga för att skydda mina uppgifter?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, om du inte skickade det bättre och om du har skickat det tror jag inte att de kommer att använda det även om du med dessa bedragare aldrig vet, om du är rädd för att de kommer att använda det, lämna in ett bedrägeriklagomål om de använder din papper i vissa bedrägerier i framtiden. Tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. oscar svar

  Hej, jag har samma situation, jag gjorde nyligen en insättning och när jag såg kommentarerna inser jag att det är en bluff, hur får jag tillbaka mina pengar? Framför allt hur jag gör för att skydda min identitet eftersom de bad mig om dokumentation, och precis som många tog jag risker utan att undersöka tidigare, dessutom var sidan där de kontaktade mig Bitiq och från det finns det inga negativa kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Oscar, tack för informationen, vi kommer att undersöka denna fråga och uppdatera recensionerna.

   Tack!

 18. Berta svar

  CNMV har lämnat in flera klagomål mot detta tjuvföretag, på sin webbplats finns allt, alla måste ta reda på detta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Berta, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. elena adasme svar

  Jag blev också lurad om jag betalade, de bad mig mindre om mäklarlicensen och aldrig, och pengarna kom, min chef var Aron Villalobos och jag överförde Freddy José Hinojosa scotiabank bank.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elena, ingenting, tro inte på något, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. Xavier svar

  Hej, på samma sätt som du investerade jag $ 250, efter ett tag sa de att jag vann ett pris, fortsatte med att jag bad dem ta ut $ 7000 men för att göra det sa de till mig att jag var tvungen att betala en provision på 18%, nu har jag fått ett mail från Barclays Bank som säger att beloppet redan är tillgängligt men jag måste betala den provisionen under de kommande 3 dagarna, annars straffar de mig med ett belopp på 0.5%. Tror du att det är sant? för jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
  tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javier, ingenting, tro inte på något, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. Felipe svar

  Hej, jag är Felipe, samma oskyldiga freddykille på ett enkelt sätt, överföringen gjordes till honom och en kille som kallar sig Alvaro Hernández är den som förmodligen håller kontot. Investeringen gjordes och den förmodade ansvariga för kontot att ta ut ber om skatter som inte klargörs och de ber och ber om pengar. Efter att ha mött det försvinner han och svarar inte. Förhoppningsvis fastnar dessa killar. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. Rein svar

  De som också lurat som jag kan kommunicera med mig i detta forum, jag har information om den här personen, jag tog med honom hit i Chile, han heter freddy hinojosa

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Reinaldo, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Rein svar

  God eftermiddag, jag blev också lurad av samma enkelvägsföretag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Reinaldo, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. Antonio svar

  Hej, jag började investera i med Simpleway med 250 usd, en chef kallade mig Aron Villalobos. Sedan bad han mig att investera mer eftersom när investeringen ökade, var jag initialt upphetsad och investerade 1000 usd mer med en överföring till den Fredy Jose Inojosa. Jag har tillgång via en länk till en webbtradersplattform, investeringen har fördubblats. Det hade inte gått upp för mig att ta reda på om det var en bluff eller inte, jag är riskabel och tänkte inte så mycket på det. Vad gör jag nu ... plattformen ger mig tillgång till att ta ut mina pengar, eftersom jag gör det för att inte varna dem. eller redan skit.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, säg att din pappa vill gå in med 80.000 90 euro eller dollar och att du vill bevisa hur lång tid uttag tar eftersom din pappa behöver pengarna i slutet av månaden, han ber om XNUMX% av det du skickade, en stängd siffra och även om du förlorar en del av det är värt det måste du vara övertygande och få dem att tro att du överför din far till dem så snart du ser pengarna på kontot. Tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 25. Rodrigo svar

  Hej, jag insåg precis att jag blev lurad.
  Genom Simple Way fick de mig att sätta in pengar på detta konto:
  Namn: FREDDY JOSE INOJOSA
  Ruth: 25912715-7
  Bank: Scotiabank
  Typ: Kontokonto
  Kontonummer: 975799719
  När jag ville dra mig tillbaka kunde jag inte.
  Jag är plopp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Lisett svar

   Hej, jag måste kontakta dig för att se om vi kan göra något. Precis samma sak hände mig

 26. Rafael svar

  Det är en bluff och det säger mig väldigt sent, folk snälla jag behöver få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack för att du kommenterar SimpleWay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *