Sinatra Capital Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Sinatra Capital (även kallad sinatra-capital.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Sinatra Capital verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Sinatra Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: SINATRA CAPITAL MARKETS.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Dubai (Förenade Arabemiraten).

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Sinatra Capital noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, guldkontot, VIP -kontot och det islamiska kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto: Personlig kontohanterare som tillhandahåller handelsidéer och support, handelskurser med din kontoansvariga, hantering och kontroll av kontorisk, fasta spreadar, marknadstäckning live match, daglig marknadsanalys, direkt tillgång till handelsrummet och vår forskningsgrupp och team av experter, snabb utförande, snabba uttag och betalningar, fjärrhjälp, hävstång upp till 1: 500.

Guldkonto- Personlig kontoansvarig som tillhandahåller handelsidéer och support, handelskurser med din kontoansvarig, kontohantering och kontroll, specialerbjudanden och uppdateringar, superlåga fasta spreads, live-täckning på marknaden direkt tillgång till handelsrummet och vår forskningspanel och vårt team av experter, daglig marknadsanalys, snabbt genomförande, snabba uttag och betalningar, fjärrhjälp, hävstång upp till 1: 500.

VIP-konto- Personlig kontoansvarig som tillhandahåller handelsidéer och support, handelskurser med din kontoansvarig, kontohantering och kontroll, specialerbjudanden och uppdateringar, superlåga fasta spreads, live-täckning på marknaden direkt tillgång till handelsrummet och vår forskningspanel och vårt team av experter, daglig marknadsanalys, snabbt genomförande, snabba uttag och betalningar, fjärrhjälp, hävstång upp till 1: 500.

Islamiskt konto: fast spridning, Personlig kontohanterare som tillhandahåller handelsidéer och support, livematchmarknadstäckning, daglig marknadsanalys, handelskurser med din kontoansvarige, hantering och kontroll av kontorisk, snabba uttag och betalningar, åtkomst Stöds av handelsrummet 24/5, snabb körning, fjärrkontroll system, utnyttja upp till 1: 500.

Las plattformar att fungera som Sinatra Capital erbjuder är: plattformen Veta Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Sinatra Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Sinatra Capital webbplats
Sinatra Capital webbplats

Sinatra Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, daglig analys, live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Sinatras huvudstad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: sinatra-capital.com

Telefonnummer: 00971-42783528

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Sinatras huvudstad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Sinatra Capital -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Förenade Arabemiraten) när man letar efter recensioner om Sinatras huvudstad Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Sinatra Capital? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Sinatra Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Ängel svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för att du skrev om Sinatra Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.