✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget SISTEMA DORADO är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SISTEMA DORADO och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsSystemadorado.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 25 januari 2020
FöretagstypUtbildningsplattform

företaget: SISTEMA DORADO nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: SISTEMA DORADO nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är GOLDEN SYSTEM?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det SISTEMA DORADO är en utbildningsplattform för digital marknadsföring.

Kontotyper

Beroende på typ av konto varierar typen av stöd som kommer att erhållas, liksom de utbildningsresurser och handelsverktyg som tas emot.

Typ av kontoMinsta initiala insättning
StartpaketOmnämnt
GrundpaketOmnämnt
MellanpaketOmnämnt
Avancerat paketOmnämnt
Pro PackOmnämnt
ElitpaketOmnämnt
PackmästareOmnämnt
ExpertpaketOmnämnt

Information på webben

Golden Systems webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen SISTEMA DORADO, som är Sistema Dorado.com. Fångsten gjordes i APRIL 2023

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

 • Vi har inte hittat något telefonnummer
 • Vi har hittat kontakten på Telegram: https://t.me/+MXwohYcoojEwYTk5

* Reglering av GOLDEN SYSTEM

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Gyllene systemetEftersom den är en utbildningsplattform behöver den ingen reglering som en mäklare skulle.

???? Slutlig utvärdering av SISTEMA DORADO ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Sistema Dorado och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger

reglering: som vi nämnde ovan, Gyllene systemet det behöver inte regleras av en finansiell tillsynsmyndighet.

Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Sistema Dorado presenterar sig själv som en utbildningsplattform, även om dess säkerhetsnivå är avsevärt begränsad, med tanke på att den inte ger detaljer om dess geografiska plats. Frånvaron av denna information kan väcka misstro eller väcka frågor om dess legitimitet och operativa transparens. Dessutom kan avsaknaden av omnämnande av specifika regler tyda på att det inte är föremål för statliga regleringar, särskilt som det är ett företag som inte agerar som mäklare.

Det är viktigt att notera att även om Sistema Dorado inte fungerar som mäklare, antyder dess struktur och egenskaper vissa likheter med ett pyramidspel. Denna typ av installation kan utgöra potentiella risker för dem som är involverade i dina utbildnings- eller träningsprogram. Därför är det viktigt att vara försiktig och noggrant överväga den här strukturen innan du fattar något beslut eller deltar i dess utbildningsaktiviteter, var försiktig att noggrant undersöka och verifiera dess verksamhetsmodell och andra användares erfarenheter för att utvärdera trovärdigheten och äktheten av denna plattform. pedagogisk.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om GOLDEN SYSTEM:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av SISTEMA DORADO.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av SISTEMA DORADO

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SISTEMA DORADO

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till SISTEMA DORADO?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera SISTEMA DORADO?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SISTEMA DORADO pålitlig?

Nej. SISTEMA DORADO är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: de nämner ingenting om dess läge och det är inte reglerat eftersom det inte är en mäklare. Angående din webbplats, den är relativt ny, genererar detta förtroende för dig? Utöver detta har den pyramidformiga egenskaper. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från SISTEMA DORADO?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

27 kommentarer om «Golden System: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Daniela svar

  Igår, 14-11-2023, betalade jag 80 USDT via Binance för det påstådda köpet av en digital marknadsföringskurs i gyllene system. När betalningen gjordes slutade personen att svara, hans namn är Didier Cordova, hans WhatsApp-nummer +57 321 5548801, hans Instagram-användarnamn är https://instagram.com/didiercordobaa?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==, binance-ID på till gör betalningen är 757616962

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, be om dina pengar tillbaka för att verifiera att de är ett seriöst företag, de kommer inte att returnera något, investera inte mer, det är en bluff.

   hälsningar

 2. Malory svar

  Igår gjorde jag en investering i en kurs med ett värde av COP$ 190.000 XNUMX på Sistema Dorado-plattformen och tjejen var vänlig från början och sedan försvann hon och gav mig ingen typ av respons.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Malory, tack för att du skrev om Sistema Dorado. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, det slutar med att de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *