I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en Six Trading. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. A continuación te mostraremos información esencial sobre Six Trading y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grundläggande information

🌐 webbplatssixtrading.net
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformInte reglerad
📌 AdressOkänd

⚠️ No pudimos encontrar más información sobre la empresa que lo opera, el sitio web oculta todos los datos importantes. Te pedimos no aportarles ningún tipo de información personal. ⚠️

Kontotyper

Ahora pasamos a analizar los tipos de cuenta que ofrece Six Trading, en este caso, observamos que ofrece 6 diferentes tipos de cuenta:

KontotypMinsta initiala insättning
Mikro250 €
Silver2500 €
Gold10000 €
Platina50000 €
Exklusiv100000 €

Information på webben

Sitio web de Six Trading

Six Trading proporciona una explicación básica sobre los productos financieros que ofrece, noticias y análisis del mercado, calendario económico, gráficos en vivo, realmente no mucho más que esto.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Valoración final de Six Trading ????

Slutligen, och med några få ord, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON Six Trading.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Novedades sobre Six Trading:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

¿Que piensas de Six Trading? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

Vad är din åsikt? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con Six Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Cómo Reclamar Dinero estafado por Six Trading

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Cómo Denunciar a Six Trading

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

¿Cómo puedo denunciar a Six Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

¿Es Six Trading una estafa – es scam?

Sí. Creemos que Six Trading es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

¿Es Six Trading confiable?

No. Six Trading no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

¿Cómo recuperar dinero de Six Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

¿Hay alternativas (recomendadas) a Six Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Six Trading en bluff? Åsikter 2022»

 1. Guada Tirado svar

  Jag gjorde en investering med mycket pengar och de låter mig inte ta ut dem!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Guada Tirado, gracias por comentar sobre Six Trading. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.