Kommentarer om Skilling

I denna avdelning vi analyserar mäklaren skilling (kallas även skilling.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Skilling för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Skilling. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Skilling Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Cypern och Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC på Cypern och av FSA på Seychellerna.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Skilling noterar vi att den erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Standardkonto och Premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € 100, hävstångseffekt upp till 1: 500, spridningar från 0.7 pips, handel med mikropartier, skalning tillåten, Stop Out -nivå 50%, skydd mot negativ balans.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ / € 5.000, hävstångseffekt upp till 1: 500, spridningar från 0.1 pips, handel med mikropartier, skalning tillåten, Stop Out -nivå 50%, skydd mot negativ balans.

Skillnadskontotyper
Skillnadskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Skilling -erbjudanden är: egen plattform, MT4 y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Skilling tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Kompetenswebbplats
Skills webbplats (Europa)
Kompetenswebbplats
Skills webbplats (Latinamerika)

Skilling tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, definition av vissa begrepp, information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om skilling |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: skilling.com

Telefonnummer: +44 208 | +080 6555 357

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på skilling <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget skilling är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det, även om det är en reglerad mäklare, ligger i två av de mest osäkra länderna i världen, så i detta fall tar vi inte hänsyn till bestämmelserna (nämn även förordningen i Storbritannien men detta är inte helt sant), dessutom när man letar efter recensioner om skilling Vi hittade flera som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Skilling? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Färdighet: Betyg och kommentarer»

 1. Kung svar

  Ja, definitivt bluff, lita inte på dem, de är fega lögnare, jag undrar nu hur jag kan återställa det jag förlorade, jag har till och med varit i skuld

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rey, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Skilling. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.