Kommentarer om Skilling

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren skilling (kallas Ă€ven skilling.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Skilling för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Skilling. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Skilling Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Cypern och Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras av CySEC pĂ„ Cypern och av FSA pĂ„ Seychellerna.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Skilling noterar vi att den erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Standardkonto och Premiumkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 100, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 500, spridningar frĂ„n 0.7 pips, handel med mikropartier, skalning tillĂ„ten, Stop Out -nivĂ„ 50%, skydd mot negativ balans.

Premiumkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 5.000, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 500, spridningar frĂ„n 0.1 pips, handel med mikropartier, skalning tillĂ„ten, Stop Out -nivĂ„ 50%, skydd mot negativ balans.

 

Skillnadskontotyper
Skillnadskontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Skilling -erbjudanden Àr: egen plattform, MT4 y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som Skilling tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Kompetenswebbplats
Skills webbplats (Europa)
Kompetenswebbplats
Skills webbplats (Latinamerika)

Skilling tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, definition av vissa begrepp, information om de tjÀnster den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om skilling |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: skilling.com

Telefonnummer: +44 208 | +080 6555 357

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ skilling <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget skilling Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det, Àven om det Àr en reglerad mÀklare, ligger i tvÄ av de mest osÀkra lÀnderna i vÀrlden, sÄ i detta fall tar vi inte hÀnsyn till bestÀmmelserna (nÀmn Àven förordningen i Storbritannien men detta Àr inte helt sant), dessutom nÀr man letar efter recensioner om skilling Vi hittade flera som Àr negativa och som varnar för denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Skilling? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FÀrdighet: Betyg och kommentarer»

 1. Kung svar

  Ja, definitivt bluff, lita inte pÄ dem, de Àr fega lögnare, jag undrar nu hur jag kan ÄterstÀlla det jag förlorade, jag har till och med varit i skuld

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Rey, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Skilling. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *