Bux mäklare

Skyecryptofx kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren skyecryptofx (kallas även skyecryptofx.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas Skyecryptofx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Skyecryptofx ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Skyecryptofx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Skycryptofx International Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Belize.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av IFSC.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Skyecryptofx märkte vi att den erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Pro -konto och Ultimate -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto:tMarknadsföringstyp, +1500 instrument, maximal hävstång 1: 500, minsta spridning 0.35, segregerade kontofonder, minsta beställning 0.01 partier, automatiserad handel, gratis kontoinställning, kostnadsfritt kontoinställning och förvaltning, kontantaktier N / A.

Pro-konto: typ av marknadsexekvering, +1500 instrument, maximal hävstång 1: 500, minsta spread 0.28, segregerade kontofonder, minsta order 0.1 lot, automatiserad handel, gratis kontoinställning, gratis kontoinställning och -hantering, kontanta aktier N / TO.

Senaste konto: typ av marknadsexekvering, +1500 instrument, maximal hävstång 1: 500, minsta spread 0.28, segregerade kontofonder, minsta order 0.01 partier, automatiserad handel, gratis kontoinställning, gratis kontoinställning och -hantering, kontanta aktier N / TO.

 

Skyecryptofx kontotyper
Skyecryptofx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Skyecryptofx erbjuder är: plattformar skyecryptofx y MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Skyecryptofx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Skyecryptofx webbplats
Skyecryptofx webbplats

skyecryptofx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, pristabeller, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om skyecryptofx 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: skyecryptofx.com

📞 Telefonnummer: + 1 313-306-0613

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Skyecryptofx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på skyecryptofx <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget skyecryptofx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, är belägen i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om Skyecryptofx hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillsattes CNMV skyecryptofx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2022 lades FMA (Österrike) till skyecryptofx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen för mars 2022 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 lades CySEC (Österrike) till skyecryptofx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CySEC April 2022 Warning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Skyecryptofx? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Skyecryptofx: Betyg och kommentarer»

 1. Adriano svar

  Skyecryptofx är ett bedrägligt företag som fma undersöker dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adriano, tack för att du kommenterar Skyecryptofx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ariel svar

  För sent insåg jag att jag blev lurad, jag vet inte vad jag ska göra längre

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, tack för att du kommenterar Skyecryptofx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.