✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om SkyTargetLtd är ett pålitligt företag eller om det är opålitligt. Läs hela vår analys för att få all information!

Vi har genomfört en uttömmande analys av webbplatsen, där vi tittar på varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när man väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SkyTargetLtd och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsskytargetltd.com
???? företaget*Nämner att vara en del av SkyTargetLtd
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 1000 Great West RD, London TW8 9DW, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-12-27
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ SkyTargetLtd ägs av SkyTargetLtd.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Efter noggrann granskning har vi fastställt att det finns flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är SkyTarget Ltd?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det SkyTargetLtd är en: mäklare kryptovaluta.

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
BRONS $ 10 000
SILVER $ 25 000
GULD$ 50 000
PLATINA$ 100 000
DIAMANTE$ 250 000

Information på webben

skytargetltd webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen SkyTargetLtd, som är skytargetltd.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +441182181021

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av SkyTargetLtd

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad betyder det här? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av SkyTargetLtd ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos SkyTargetLtd och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Genom att inte ge information om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag erbjuder investeringar som använder innovativ handelsteknik, vilket vi anser är mycket osäkert. Var väldigt, väldigt försiktig.

SkyTargetLtd är en kryptovalutamäklare som nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien. Vi anser dock att denna information är falsk och används för att vilseleda kunder om dess verkliga plats. Dessutom ger företaget inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att den inte är reglerad och vittnar om en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Det är viktigt att notera att SkyTargetLtd har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority. Detta understryker behovet av att vara ytterst försiktig när man överväger interaktion med detta företag. SkyTargetLtd hävdar också att de använder innovativ handelsteknik, vilket vi anser är mycket osäkert. Var mycket, mycket försiktig när du har att göra med denna enhet.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl är vår bedömning att detta företag är oseriöst och osäkert. Försiktighet rekommenderas på grund av många oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om SkyTargetLtd:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot SkyTargetLtd finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med SkyTargetLtd.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man får en återbetalning för lurade pengar SkyTargetLtd

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital efter att ha blivit lurad, erbjuder vår FAQ-sektion nedan vägledning.

Rutiner för rapportering till SkyTargetLtd för kränkningar

Om du känner dig missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål, nedan i FAQ-sektionen visar vi dig det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till SkyTargetLtd?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera SkyTargetLtd?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SkyTargetLtd pålitlig?

Nej. SkyTargetLtd är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, men vi misstänker att denna information är falsk och försöker vilseleda kunder. Den ger inga detaljer om dess reglering, vilket tyder på att den är oreglerad och visar på en anmärkningsvärd brist på transparens och professionalism. Dessutom har det rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som Belgiens FSMA, så extrem försiktighet rekommenderas. Företaget erbjuder även investeringar med hjälp av innovativa handelsteknologier, något som vi anser är mycket osäkert. Fortsätt mycket försiktigt.

Hur får man tillbaka pengar från SkyTargetLtd?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «SkyTargetLtd: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Jose-co svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José-co, tack för att du skrev om SkyTargetLtd. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *