SkyWay -kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera SkyWay (kallas även med namnet: skyway.capital)Är en Crowdfunding -plattform. Rekommenderas SkyWay verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SkyWay ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det skyway ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

✅ SkyWay nämner att vara del av: SWI Inc.

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Santa Lucia.

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenstans om dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: SkyWay är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger SkyWay, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som SkyWay erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som SkyWay tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SkyWays webbplats
SkyWays webbplats

SkyWay ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: detaljerad information om de tjänster du erbjuder, vanliga frågor, nyheter, informativa artiklar, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om SkyWay 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: skyway.capital

📞 Telefonnummer: +7 (495) 419-04-56

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar SkyWay. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Sky Way ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SkyWay är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är ett företag som inte är reglerat eller övervakat och som ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om SkyWay hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom CNMV SkyWay till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

❗  Uppmärksamhet: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det SkyWay är kopplad till evorich y UgPayGroup, misstänksamma mäklare anklagade för att ha begått stora bedrägerier.

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om SkyWay? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «SkyWay: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Perez svar

  Jag skulle vilja ha åsikter om Sky World Community
  Är det reglerat och är det lämpligt att investera?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om SkyWay. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  VÄNLIGEN HJÄLP MIG FÅ MINE PENGAR TILLBAKA. DET verkar för mig att jag blev lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tack för din kommentar på SkyWay. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.