✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Smart Business Corp. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Smart Business Corp och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssmartfundlimited.com – smartbusinesscorp.com.mx
???? företaget*SBC Smart Fund Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressVanuatu

⚠️ Smart Business Corp ägs av företaget SBC Smartfund Limited ligger i Vanuatu, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Smart Business Corp erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Smart Business Corps webbplats

Smart Business Corp ger bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

52 56 1175 4467 (Whatsapp)

+52 55 8624 2510

???? Slutlig värdering av Smart Business Corp ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Smart Business Corp.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Smart Business Corp:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Smart Business Corp är länkad till Byt kapital y Xifra Group, dessa 3 företag verkar från samma byggnad i Zapopan, Mexiko.
Mars 2022Klagomål mot Smart Business Corp finansiell tillsynsmyndighet CNBV.
Februari 2023Klagomål mot Smart Business Corp finansiell tillsynsmyndighet CONDUSEF.
Augusti 2023Smart Business Corp är nära kopplat till Smart+ y Xifra Group, företag anklagade för att ha lurat sina kunder och med flera klagomål.

Användarrecensioner

[demokrati id=”654″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Smart Business Corp.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Smart Business Corp

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Så här rapporterar du Smart Business Corp

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Smart Business Corp?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Smart Business Corp en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Smart Business Corp är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Smart Business Corp pålitlig?

Nej. Smart Business Corp är inte pålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Smart Business Corp?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Smart Business Corp?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

98 kommentarer om «Är Smart Business Corp en bluff? Åsikter från 2023»

 1. anna-4 svar

  Condusef har varnat för företaget, var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana, tack för att du kommenterar Smart Business Corp. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONDUSEF (Financial Regulator of Mexico) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CONDUSEFF länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. vallardo rodriguez svar

  Hej, har du en recension av det mexikanska företaget Smart Bussines Corp. Eftersom de är flera år gamla och jag skulle vilja veta om det är tillförlitligt att investera med dem. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Vallardo, företaget som tar emot pengarna kommer från Vanuatu, en förlorad ö nära Australien. Du kan granska recensionen och kommentarerna på denna länk: Smart Business Corp..

   Hälsningar.

 3. Martin Fernandez svar

  SMART BUSINESS är samma sak som GENERACIÓN ZOE, en bluff!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martin, vi försöker skydda många människor från PYRAMIDBEDÄGERIER som detta, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengarna från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala och då finns det ingen var du kan göra anspråk på. Du bör veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör/grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   4 bedrägerier som är mycket lika den här har precis upptäckts i SPANIEN, KUBA och MEXIKO som redan är i domstol och investerare har förlorat alla sina pengar:

   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html

   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/

   LITA på att investera bluff: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba

   XIFRA BUFF: CONDUSEF sanktion y Cointelegraph Magazine och även Forbes Magazine Mexiko
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. June Guzman svar

  Tillsynsmyndigheter i Mexiko har redan varnat för dem....

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej June Guzmán, tack för att du kommenterar Smart Business Corp. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Mariana portillo svar

  Smart business corp är en ponzi-bedrägeri och det gör mig väldigt ledsen eftersom det kommer att lämna många offer utan sina surt förvärvade pengar. Den avkastning som den erbjuder betalas från nya kunder!!!!! UTMÄRKT VÅRD!!! Fall inte i okunnighet tack. Det finns inga mirakelformler, men det som finns är korruption och mobbare som utnyttjar andras behov. MEXIKO Fall inte för denna bluff!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mariana, tack för ditt bidrag, vi försöker också skydda många människor från PYRAMIDSBEDRÄGER som denna, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengarna från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och sedan det finns ingen plats att göra anspråk på. Du måste veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   4 bedrägerier som är mycket lika den här har precis upptäckts i SPANIEN, KUBA och MEXIKO som redan är i domstol och investerare har förlorat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   LITA på att investera bluff: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   XIFRA BUFF: CONDUSEF sanktion y Cointelegraph Magazine och även Forbes Magazine Mexiko
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. L svar

  Undersöker lite om företaget, det verkar som att detta företag var registrerat i Vanuatu för 2011, men det tar bort registreringen för november 2014. Därefter öppnar företaget igen med ett nytt namn för den 26 januari 2020. Som sagt, om företaget öppnade sin verksamhet igen för januari 2020, få har kunnat få avkastningen från dessa "magiska" investeringar, eftersom för att dra tillbaka avkastningen från din investering begärs en period på 2 år (det är möjligt att göra det på 1 år men med en provision på 14%) och detta förvånar mig eftersom det finns folk som hävdar att de inte har haft problem med att ta ut sina pengar. Något stämmer inte, och det är väldigt tråkigt att många vuxna människor lätt hakar på den här typen av affärer. Bifogat är företagsregistreringsreferensen i Vanuatu: https://www.vfsc.vu/vanuatu-master/viewInstance/view.html?id=a5c1e83ff0a6678be092e2ef196729dd008bb5e016c89d4b&_timestamp=8298664029236219

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej L, tack för ditt bidrag, vi försöker också skydda många människor från PYRAMIDBEDÄGERIER som denna, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengarna från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och sedan det finns ingen plats att göra anspråk på. Du bör veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör/grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för BLEDREG med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   4 bedrägerier som är mycket lika den här har precis upptäckts i SPANIEN, KUBA och MEXIKO som redan är i domstol och investerare har förlorat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   LITA på att investera bluff: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   XIFRA BUFF: CONDUSEF sanktion y Cointelegraph Magazine och även Forbes Magazine Mexiko
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Jiminy Cricket svar

  Det är ett bedrägeri, PONZI-bluff, de kommer att stänga dem och de kommer att få slut på pengar, för dårar, hahahahaha!

 8. Leonardo svar

  Jag har arbetat i det här företaget och vad jag har sett är att det ser ut som en mäklare eller låtsas vara en mäklare som säger att det handlar med pengar från sina kunder men i verkligheten betalar de med pengar från nya kunder och inte med handelsvinster (De handlar inte) och inifrån vet vi alla att de inte har någon reglering som skyddar investerare om inte motsatsen. De följer samma mönster som alla pyramidspel som är bedrägeri slutar stjäla dina pengar ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leonardo, mycket bra förklarat, det är vad dessa bedragare gör och de tillbringar dagen med att skriva i forumet för att försöka se ut som ett seriöst företag men de kommer inte att lyckas här.

   Hälsningar.

 9. Ricardo svar

  God dag. Igår gav de mig presentationen av företaget Smart Business Corp. Jag skulle vilja kunna generera extra inkomst och jag undrar om jag ska investera eller inte. I förväg skulle jag vilja ha åsikter från någon som är expert på ämnet för att kunna fatta det bästa beslutet. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, vi försöker skydda många människor från PYRAMID SCAMS som den här, dessa bedrägerier består av att betala investerare med nya investerares pengar tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och det finns ingenstans att göra anspråk. Du borde veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med ett annat PIRAMIDAL -nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Tre bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN och i KUBA som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   LITA på att investera bluff: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Ana L. svar

  Jag är på väg att investera i smarta affärer .... De pratar om allt rosa men osäkerheten vinner mig sanningen jag vet inte vad jag ska bestämma

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, det är en PYRAMIDAL bedrägeri, du kommer att förlora dina pengar. GÖR DET INTE.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *