Smart Business Corp kommentarer

I denna avdelning vi analyserar kursen Smart Business Corp. (även kallad smartfundlimited.com)Är en handel kurs. Rekommenderas Smart Business Corp verkligen att börja studera? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Smart Business Corp ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Smart Business Corp ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: SBC Smartfund Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Smart Business Corp, vi noterar att sidan inte erbjuder information om förekomsten av olika kontotyper.

 

Las plattformar att fungera som Smart Business Corp erbjuder: nämns inte, men vi tror att de använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Smart Business Corp tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Smart Business Corps webbplats
Smart Business Corps webbplats

Smart Business Corp tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Smart Business Corp. |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: smartfundlimited.com

Telefonnummer: 52 56 1175 4467 (Whatsapp) | +52 55 8624 2510

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Smart Business Corp. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsföretag.

>>> Bedömning på Smart Business Corp. <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Smart Business Corp. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är ett okänt företag och ligger i ett mycket osäkert land (Vanuatu); i allmänhet tenderar dessa kurser att fungera tillsammans med bedrägliga mäklare, i det här fallet kunde vi ta reda på att det är relaterat till en med dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Smart Business Corp. är kopplad till Byt kapital y Xifra GroupDessa tre företag verkar från samma byggnad i Zapopan, Mexiko. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Smart Business Corp? Vad har varit din erfarenhet?

Annonsera med oss

91 kommentarer om «Smart Business Corp: Betyg och kommentarer»

 1. Mariana portillo svar

  Smart business corp är en bluff av ponzi-typ och det gör mig väldigt ledsen eftersom det kommer att lämna många offer utan pengarna de sparat med så mycket ansträngning. De erbjudna returerna betalas från nya kunder !!!!! BRA OMHÄNDERTAGANDE!!! Snälla fall inte i okunnighet. Det finns inga mirakelformler, men det som finns är korruption och kränkande människor som utnyttjar andras behov. MEXIKO Fall inte för denna bluff!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mariana, tack för ditt bidrag, vi försöker också skydda många människor från PYRAMIDSBEDRÄGER som denna, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengarna från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och sedan det finns ingen plats att göra anspråk på. Du måste veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   4 bedrägerier som är mycket lika den här har precis upptäckts i SPANIEN, KUBA och MEXIKO som redan är i domstol och investerare har förlorat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   XIFRA BUFF: CONDUSEF sanktion y Cointelegraph Magazine och även Forbes Magazine Mexiko
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. L svar

  Undersöker lite om företaget, det verkar som att detta företag var registrerat i Vanuatu för 2011, men det tar bort registreringen för november 2014. Därefter öppnar företaget igen med ett nytt namn för den 26 januari 2020. Som sagt, om företaget öppnade sin verksamhet igen för januari 2020, få har kunnat få avkastningen från dessa "magiska" investeringar, eftersom för att dra tillbaka avkastningen från din investering begärs en period på 2 år (det är möjligt att göra det på 1 år men med en provision på 14%) och detta förvånar mig eftersom det finns folk som hävdar att de inte har haft problem med att ta ut sina pengar. Något stämmer inte, och det är väldigt tråkigt att många vuxna människor lätt hakar på den här typen av affärer. Bifogat är företagsregistreringsreferensen i Vanuatu: https://www.vfsc.vu/vanuatu-master/viewInstance/view.html?id=a5c1e83ff0a6678be092e2ef196729dd008bb5e016c89d4b&_timestamp=8298664029236219

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej L, tack för ditt bidrag, vi försöker också skydda många människor från PYRAMIDBEDÄGERIER som denna, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengarna från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och sedan det finns ingen plats att göra anspråk på. Du bör veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör/grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för BLEDREG med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   4 bedrägerier som är mycket lika den här har precis upptäckts i SPANIEN, KUBA och MEXIKO som redan är i domstol och investerare har förlorat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   XIFRA BUFF: CONDUSEF sanktion y Cointelegraph Magazine och även Forbes Magazine Mexiko
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jiminy Cricket svar

  Det är ett bedrägeri, PONZI-bluff, de kommer att stänga dem och de kommer att få slut på pengar, för dårar, hahahahaha!

 4. Leonardo svar

  Jag har arbetat i det här företaget och vad jag har sett är att det ser ut som en mäklare eller låtsas vara en mäklare som säger att det handlar med pengar från sina kunder men i verkligheten betalar de med pengar från nya kunder och inte med handelsvinster (De handlar inte) och inifrån vet vi alla att de inte har någon reglering som skyddar investerare om inte motsatsen. De följer samma mönster som alla pyramidspel som är bedrägeri slutar stjäla dina pengar ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leonardo, mycket bra förklarat, det är vad dessa bedragare gör och de tillbringar dagen med att skriva i forumet för att försöka se ut som ett seriöst företag men de kommer inte att lyckas här.

   Hälsningar.

 5. Ricardo svar

  God dag. Igår gav de mig presentationen av företaget Smart Business Corp. Jag skulle vilja kunna generera extra inkomst och jag undrar om jag ska investera eller inte. I förväg skulle jag vilja ha åsikter från någon som är expert på ämnet för att kunna fatta det bästa beslutet. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, vi försöker skydda många människor från PYRAMID SCAMS som den här, dessa bedrägerier består av att betala investerare med nya investerares pengar tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och det finns ingenstans att göra anspråk. Du borde veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med ett annat PIRAMIDAL -nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Tre bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN och i KUBA som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Ana L. svar

  Jag är på väg att investera i smarta affärer .... De pratar om allt rosa men osäkerheten vinner mig sanningen jag vet inte vad jag ska bestämma

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, det är en PYRAMIDAL bedrägeri, du kommer att förlora dina pengar. GÖR DET INTE.

   Hälsningar.

 7. Jason valdez svar

  Hej LUIS, jag är ledsen att säga att jag trodde på SBC-historien och nu när jag begär mitt uttag berättar de att de inte kommer att returnera det till mig och att jag måste skaffa någon med samma belopp som jag hävdar, annars de kommer inte att kunna betala vad jag frågar, det verkar för mig att det är sant vad de rekommenderade mäklarna säger om SBC, jag vill ha mina pengar nu och detta kommer inte att förbli så ...

  • Juan Cortes svar

   Jag drar inte tillbaka mina avkastningar varje månad men nu när jag ber om dem är alla problem. Be om dina pengar så ser du ...

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Juan, du är inte den första som berättar för oss, det verkar som om du har likviditetsproblem, jag skulle komma ut så snart som möjligt, det verkar som att denna bedragning kommer att falla.

    Hälsningar.

  • Jesus måne svar

   Bror en vän bjöd mig att gå med i detta. Och han berättar att företaget är säkert och har kontrakt men jag tvekar att investera

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jesus, det är en bluff av PONZI -typ, de betalar dig med dina egna pengar. ANGÅ INTE !!!

    Hälsningar.

 8. Luis svar

  Elisa du kan se att de rekommenderade mäklarna är en dator som svarar varför de är samma svar, gör något mer trovärdigt. Jag tillhör inte något investeringssystem men jag känner smarta affärsmän som har dragit ut sina pengar efter 2 år utan problem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, det finns inga robotar här, vi är ett team av människor som försöker skydda många människor från PYRAMID SCAMS som den här, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengar från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och inte längre du kan betala mer och då finns det ingen plats att göra anspråk på. Du måste veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Tre bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN och i KUBA som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
   SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Efrain Peña svar

   Det är så det är. Jag såg just kommentarerna här när jag avgav din röst, 83% är pisitiva. 149 av 179. Jag investerar där och har inte haft några problem.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Efrain, problemet uppstår när du ber om 100% av vad du har där för att få tillbaka, ta testet och du kommer att se hur pengarna aldrig når dig, du kommer att se hur de gör ursäkter för dålig betalare.

    Hälsningar.

    • Platshållarbild för Minerva Flores svar

     Jag visste redan att de skulle stjäla dessa smarta, jag har velat ha mina pengar i flera dagar och de ger mig inte det, jag har redan sagt till dem att rabattera vad det än är men jag uppmanar allt och ingenting som dessa tjuvar inte gör skicka den till mig .. råttor! !!

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Minerva, ja, det är sant att vi har fått fler och fler mejl från människor som är i din situation, jag skulle be om mina pengar nu, inte vänta på att de ska kollapsa.

      Hälsningar.

 9. Maria Valdez svar

  Hej, kan du informera mig om SMART BUSINESS CORP LEVERERAR NÅGON AVTAL ELLER JAG BETALAR FÖR INVESTERINGEN. Du kan också berätta för mig om du har kontor med personal i städer som bjuder in att investera, till exempel i LOS MOCHIS, SINALOA.
  JAG SKULLE OCH VILKA VETA HUR INVESTERINGEN SÄKERAS OCH VAD EGENSKAPERNA I DINA PRODUKTER ÄR, DÄR SÅG JAG ATT DE LADDAR KOMMISSIONER, SOM PYRAMIDA, ATT DE GÖR EN KOMMISSION TILL PERSONEN SOM INBOD DIG. TACK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, du borde veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Två bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
   SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
   KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Jorge B. svar

   Hej Maria, om de levererar ett kontrakt där de försäkrar dig om varje investering och i händelse av en ekonomisk kollaps försäkrar de dig om avkastning så långt det har gått. De har en hedgefond i Kanada.
   När det gäller att rösta här inser du att 83% av betyg är positiva.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jorge B, ljug inte, ingen fond i Kanada skyddar Smart eller investeringar och förutom tror jag att du missförstod andelen, snarare är andelen motsatsen till vad du säger, varför vill du lura människor? Jag förstår att Smart betalar dig att motbevisa alla de som talar illa om denna bluff och antyder att Smart är det bästa som finns, även om det ljuger som du gör nu, det är väldigt fel. Vi försöker skydda många människor från PYRAMIDALBEDRAG som den här, dessa bedrägerier består av att betala investerare med de nya investerarnas pengar tills inga nya investerare kommer in och inget mer kan betalas och då finns det ingen plats att ansöka om. Du borde veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
    Tre bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN och i KUBA som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
    SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
    KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
    TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
    SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 10. John svar

  Ernesto Reséndiz López, hanterar bedrägeriet som heter SMART BUSINESS CORP, en PYRAMIDAL ANSLÄTTNING FÖR FLERIVÅ bedrägeri.

  TANDA MELLAN VÄNNER, TANDA IDEAL FÖRENKLAD, TANDA IDEAL INTERNATIONAL och iBUSINESS FUTURE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du gav mer information om Ernesto Resédiz SCAM, vi måste informera dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (chef / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med en annan PYRAMIDAL ram (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en PYRAMID SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Humberto svar

   Ernesto Reséndiz López, den kvarhållna mexikanen, är grundaren och regissören av IBF Internacional, som han meddelade i en video som laddats upp till YouTubes sociala nätverk.

   • April svar

    Jag kommer från delstaten Sinaloa, idag blev jag inbjuden att investera i Smart Business corp, just nu är förslaget för frestande för att vara sant. Jag skulle vilja att du ger mig information om Smart Business corp om det är 100% säkert, och jag vill också dela att jag känner många människor som redan har gjort investeringar i eyA och fortsätter att rekommendera många fler människor... !!! Det är det mest innovativa här i Sinaloa, många investerar jag hoppas att det inte är en bluff xk det blir kaos... Det är mycket pengar som k kommer att vara i riskzonen 😔 ... !!!!

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej april, vi försöker skydda många människor från PYRAMID SCAMS som den här, dessa bedrägerier består av att betala investerare med de nya investerarnas pengar tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och då finns det ingen plats att göra anspråk på . Du borde veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
     Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
     Tre bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN och i KUBA som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
     SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
     KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
     TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
     SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

  • Arthur svar

   Juan, de bjuder in mig att investera i SMART BUSINESS CORP, vid första anblicken kan du se att det är en bluff. vän Hur kontrollerar jag det?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Arturo, vi försöker skydda många människor från PYRAMID-SCAMS som den här, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengar från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och då finns det ingen plats att göra anspråk på. Du måste veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
    Tre bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN och i KUBA som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
    SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
    KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
    TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
    SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 11. Laura Gomez Q svar

  Jag har precis gjort en liten investering... Jag ser hur prestandan är. På mitt partnerkonto... .men jag har inte tagit ut något... Jag är ny... Jag hoppas att jag kan berätta om en positiv upplevelse... och ha en bra upplevelse... Jag är ingenting från företaget

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, vad har du investerat i? Var? Vilket konto? Med vilket företag?

   Hälsningar.

  • Rosalba svar

   Det är ett utmärkt företag, jag rekommenderar det, om du investerar och om du betalar är de seriösa.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rosalba, du borde veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (chef / grundare av Smart Business Corp.), 42 år för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
    Två bedrägerier som liknar den här har just avslöjats i SPANIEN som redan är i domstol och investerare har tappat alla sina pengar:
    SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
    KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, vem vill du kontakta?

 12. andy svar

  I princip litade jag inte på min återbetalning men om jag kunde få tillbaka pengarna var det också enkelt, jag rekommenderar att du gör testet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andy, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

   • Marisol Cisneros svar

    Jag har varit i Smart Business Corp i mer än 2 år, det är ett fantastiskt företag som har uppfyllt värdigt, jag rekommenderar det, förutom min ekonomi har jag sett livsförändringen hos många familjer

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej MARISOL, du tror inte det eller du, jag måste informera dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal av SCAM med ett annat nätverk PYRAMIDAL (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en PYRAMID SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
     Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 13. Wilfred Ramos svar

  Jag vet inte varför jag lät mig övertygas, jag gick i fällan, de övertygade mig att investera och nu har jag många problem, jag lånade av min familj och jag är i skuld och bråkar med alla, jag är skyldig mycket pengar , de förlorade allt, de är tjuvar !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Wilfred, det är synd att du inte gick in i vårt FORUM innan du investerade, men du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du delade din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • perla svar

   Du måste först lära dig ekonomisk utbildning innan du investerar. Pelaren i Smart Business Corp är att betala skulder, spara och investera senare och ta ekonomisk utbildning för hand. Smart business corp är ett 100% pålitligt företag, det bästa som finns i investeringar.
   Man ser att du inte förstod företagets budskap eller att du fick betalt för att tala illa om det.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Perla, jag måste informera dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (chef / grundare av Smart Business Corp.), 42 år för SCAM med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 14. Pepa Lawrence svar

  litar inte på, dessa lögnare rånade mig, de är bedragare ... de pratar trevligt tills de stjäl allt, de låter aldrig någonting dra sig tillbaka, de är tjuvar, de investerar inte i dem ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pepa, vi vet redan, det är synd, men du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du delade din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallad smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. Claudio martinez svar

  I början är allt bra samtal och bra info men bara för att få pengarna när de ser att du inte längre har mer eller att du vill ta ut allt är problem och alla pengarna går förlorade ... det är en LYCK !!! !!!!!!!! !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudio, de gör alltid samma sak, först tror du på dem, men sedan tar de allt ifrån dig. Du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Ana svar

   Bli informerad, smart affärer är ett finansiellt utbildnings- och affärsutvecklingsföretag, det är INTE en mäklare.
   Företaget är mexikanskt, men de regleras av Vanuatus finansiella lagar. Jag har varit en del av det i 6 år, det har gjort det möjligt för mig att sluta jobbet och njuta av ekonomisk frihet.
   Informera dig själv med tillförlitliga källor tack

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Ana, du tror inte på det eller dig, jag måste informera dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör / grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal av SCAM med ett annat nätverk PYRAMIDAL (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 16. Peter Pearls svar

  Sons of the xingada ...… de stal alla mina pengar ... pinxes råttor ... INVESTERAR INTE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, du kan få tillbaka pengarna, tack för att du delade din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 17. Nej svar

  Jag förstod ingenting längre, jag ville investera där, xk det fick min uppmärksamhet ... men nu med så mycket kommentar har det redan fått mig att tvivla, men jag ser också att alla svaren är desamma från dig ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, du kommer att vara kvar med ingenting, vad du investerar kommer du att förlora, GÖR INTE DET, bättre hjälp människor i nöd, att ge det till dem är att spola ner det på toaletten, de är experter på HANTERING AV MÄNNISKOR, de STALAR dig , Jag tackar dig för att du skrev om Smart Business Corp (även kallad smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 18. Jorge Monge svar

  Jag har varit medlem i 7 månader, webbportalen ser den prestanda som genereras dagligen och jag har också gjort uttag utan problem (under det första året tar de en provision på 14%).

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, GÅ STÄLL, BETAL 14% TILL ATT TA UT PENGAR, DET ÄR ETT VÄPPAT RÅN, ETT RÅN, EN LUR, de är experter på att HANTERA MÄNNISKOR, de STAL dig, jag tackar dig för att du skrev om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited. com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 19. Issel svar

  Hej, jag har investerat i smart i mer än ett år, jag har redan gått i pension och de har betalat mig i rätt tid. Enligt min erfarenhet rekommenderar jag det.

  —FALSKT KOMMENTAR, GÖRT AV SMART ARBETARE, ATT LÅTA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Issel, LIGG INTE, de är experter på MANIPULERING AV MÄNNISKOR, de stjäl dig, jag tackar för att du skrev om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 20. Nora Nanci Contreras Alvarez svar

  Yoooo jag är nöjd med Smart Business corp Jag är 2 år och det bästa resultatet! Gud sände mig denna välsignelse!! Allt är sant

  —FALSKT KOMMENTAR, GÖRT AV SMART ARBETARE, ATT LÅTA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nora, LIGG INTE, de är experter på MANIPULERING AV MÄNNISKOR, de stjäl dig, jag tackar dig för att du skrev om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Fanny svar

   Jag tror att de kommer att blockera pengarna eller springa iväg med allt innan Xifra händer dem ...

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Fanny, låt oss hoppas att kunderna som är i Smart Business Corp. får sina pengar snabbt innan allt dundrar!

 21. Monica svar

  Hej, jag heter Monica Davalos och för mig är företaget Smart Business corp ett seriöst företag och det ger dig den avkastning det erbjuder dig. Jag är i enlighet med alla dess regler och varje dag kan jag se min avkastning på min virtuella sida hittills Jag är väldigt glad och väldigt glad över att ha investerat mina pengar i detta Super investmentbolag

  —FALSKT KOMMENTAR, GÖRT AV SMART ARBETARE, ATT LÅTA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Monica, LIGG INTE, de är experter på MANIPULERING AV MÄNNISKOR, de stjäl dig, jag tackar dig för att du skrev om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Fernando Gutierrez platshållarbild svar

   Tja, de ger mig inte längre mina pengar, jag har bett om det totala beloppet och de säger till mig att jag måste skaffa nya kunder för det belopp jag ber om...?? allt detta luktar illa

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Fernando, det är typiskt för dessa PONZI-bedrägerier, de dras redan tillbaka och det är möjligt att telefonerna inte längre svarar och försvinner utan förvarning. Bra omhändertagande!!!

    Hälsningar.

 22. Humberto svar

  Jag har två år i smart business Corp även vänner som är mer än 2 år gamla, de har alltid varit ärliga och betalat i rätt tid. Jag tror att spekulation inte är detsamma som att leva processen.

  —FALSKT KOMMENTAR, GÖRT AV SMART ARBETARE, ATT LÅTA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Humberto, LIGG INTE, de är experter på MANIPULERING AV MÄNNISKOR, de STALAR dig, jag tackar dig för att du skrev om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 23. Alexander svar

  Hej, jag har blivit inbjuden till Smart Bussines Corp och de stöds av det faktum att de har funnits på marknaden i 11 år och att de är 100% pålitliga, det är mer än om jag bara vill betala medlemskapet det är bara en gång räcker för att mina pengar ska växa i två år och sedan kunna dra ut utan påföljder, men sanningen orsakar mig många tvivel, jag tycker det är misstänkt. Vad rekommenderar de?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, komplicera inte ditt liv, de är experter på MANIPULERING AV MÄNNISKOR, DE SKA STALA, jag tackar dig för att du frågade om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Om du vill se andra mer rekommenderade alternativ, se den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 24. Fernando Lemmenmeyer svar

  Hej, jag skulle vilja veta om du vet något om CAPITAL DREAMS. Det verkar i Sinaloa och Guadalajara Mexiko.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, har du webbplatsen?

 25. Freddy svar

  Hej, jag skulle vilja prata med någon som för närvarande investerar i smart business corp. De har bjudit in mig att investera med dem vid flera tillfällen, men läser allt om bristen på reglering eftersom jag redan är demotiverad. Tack. Jag ber om råd eller något.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Freddy, komplicera inte ditt liv, jag tackar dig för att du frågade efter Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Om du vill se andra mer rekommenderade alternativ, se den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • oscar svar

   Jag investerar för närvarande och allt är bra i smart

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Oscar, komplicera inte ditt liv, de är experter på MANIPULERING AV MÄNNISKOR, DE SKA STALA dig, jag tackar dig för att du ber om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
    Om du vill se andra mer rekommenderade alternativ, se den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

  • Condusef försäkring svar

   De är som en sekt, de betalar dig med dina egna pengar och sedan med andras, det är en PONZI-BLÄFF, snart kommer XIFRA-grejen att hända dem, de kommer att stänga dem och du kommer att förlora alla dina pengar. TA BORT ALLT NU!!!!!!

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej Seguro Condusef, tack för ditt bidrag, vi försöker också skydda många människor från PYRAMIDSBEDRÄGERIER som denna, dessa bedrägerier består av att betala investerare med pengarna från nya investerare tills nya investerare inte längre kommer in och du inte längre kan betala mer och då finns det ingenstans att hävda. Du bör veta vem du litar på dina pengar, jag informerar dig om att de i juli 2020 arresterade en mexikansk medborgare, identifierad som Ernesto Reséndiz López (direktör/grundare av Smart Business Corp.), 42 år gammal för BLEDREG med ett annat PIRAMIDAL-nätverk (kolla här) . Tack för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com) men den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
    4 bedrägerier som är mycket lika den här har precis upptäckts i SPANIEN, KUBA och MEXIKO som redan är i domstol och investerare har förlorat alla sina pengar:
    SCAM av Javier Biosca: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2021/04/09/companias/1617919423_409237.html
    KUAILIAN SCAM: https://www.elconfidencial.com/tecnologia/2021-03-24/inversores-espanoles-afectados-criptopelotazo-kuailian_3001276/
    TRIST INVESTING SCAM: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
    XIFRA BUFF: CONDUSEF sanktion y Cointelegraph Magazine och även Forbes Magazine Mexiko
    SMART BUSINESS CORP SCAM: KOMMER SNART ...
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    DRA TILL DINA PENGAR FRÅN DET SÅ SNART MÖJLIGT, DINA PENGAR FÖRVINNAS KORT FÖRVINNAS OCH DU KAN INTE ÅTERHÄLSA DET !!!
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 26. Alicia Nieto M. svar

  Hej! För närvarande är jag delägare i företaget Smart Bussines Corp. Det finns en stor insättning i mig eftersom jag fortfarande inte kan se om min investering är i fara i ett opålitligt företag 🤔

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, jag tackar dig för att du delar din erfarenhet med Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Elisa svar

   Hej Alicia, om du är medlem i Smart måste du ha din tillgång till portalen och där ser du all information i de avtalade planerna. Jag har tid att investera där och mår bra bra. Dessutom uppmärksammar e-postmeddelanden från kontakter och telefoner. Kom närmare de kommer att lösa dina tvivel. Vad jag kan försäkra er att dina pengar är säkra och växer.

   —– KOMMENTAR UPPTÄCKT FALSKT, GJORT AV MÄLKAREN —–

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Elisa, ljug inte om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

  • Elisa svar

   Hej Alicia, jag är en investerare i Smart och en av de saker som jag gillade är att du har all information om dina planer till hands, du har tillgång till portalen och därifrån kan du se beteendet hos dina investeringar. Du kan dra ut när du bestämmer dig för om det passar dig.

   Närma dig den person som bjöd in dig eller om du vill hjälpa dig med fler problem skriv till forumet

   —– KOMMENTAR UPPTÄCKT FALSKT, GJORT AV MÄLKAREN —–

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Elisa, LIGG INTE om Smart Business Corp (även kallat smartfundlimited .com). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Uppmärksamhet ⛔, vi kunde ta reda på att detta är relaterat till ett dåligt rykte (Traders-Trust). Vi föreslår att du är försiktig.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

   • Eunice svar

    Hej Fredy, jag är för närvarande inom företaget, jag har varit i företaget i mer än ett år. I Om du vill ha mer information, låt mig veta så ger vi dig gärna råd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *