✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget SMART HUB är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SMART HUB och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmysmarthub.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformOkänd
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 13 juni 2018

företaget: SMART HUB nämner inte vilket företag den tillhör.

Plats: SMART HUB nämner inte var den finns, att lita på ett företag som inte nämner var den finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är SMART HUB?

 Smart Hub nämner inte namnet på företaget som driver det och vi hittade ingen information om det. Han har också stått inför anklagelser om att ha drivit ett pyramidspel. Klienter är oskyddade. Du investerar i olika finansiella produkter genom Smart Plus experthandlare också. De säljer ett medlemskap där du förmodligen kommer att tjäna ungefär 2% per månad.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Smart Hub webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av SMART HUB-webbplatsen, som är mysmarthub.com. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* SMART HUB-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? SMART HUB slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Smart Hub och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.

De nämner avkastning så bra att vi tror att de är falska.

Förekomsten av pyramidformiga egenskaper i företagsstrukturen är alarmerande och bör vara en anledning till försiktighet. Dessa typer av egenskaper kan indikera ett system som prioriterar att rekrytera nya medlemmar framför att erbjuda äkta produkter eller tjänster. Dessutom har vi noterat uppenbara länkar till företag som har kopplats till bedrägerier eller har ett mycket negativt rykte, vilket ger upphov till allvarliga farhågor om integriteten hos Smart Hub.

Bristen på kontaktinformation är en annan oroande aspekt. Hur skulle du kunna kontakta företaget i händelse av en nödsituation om de inte tillhandahåller tydliga kontaktmöjligheter? Denna brist på kommunikationskanaler tyder på bristande engagemang för kundsupport och bör betraktas som ett varningstecken för potentiella användare.

Smart Hub, ett företag som saknar detaljer om sin plats och reglering, väcker allvarliga frågor om dess legitimitet. Utelämnandet av dessa viktiga uppgifter, tillsammans med bristen på transparens om deras affärstillhörighet, visar på bristen på allvar och transparens. Dessa aspekter, utöver de påstådda kopplingarna till företag med dåligt rykte, ifrågasätter detta företags trovärdighet och säkerhet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

Smart Hub-video

uppdateringar

SMART HUB nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
November 2022Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Smart Hub fungerar tillsammans med Smart Business Corp.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av SMART HUB.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av SMART HUB

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SMART HUB

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till SMART HUB?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera SMART HUB?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SMART HUB pålitlig?

Nej. SMART HUB är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: de nämner inte plats och saknar helt klart reglering. Utöver detta har det påstådda företaget pyramidala egenskaper och är relaterat till andra bluffföretag. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från SMART HUB?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «Smart Hub: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Joan-1 svar

  Jag ville tacka er för analysen som gjorde att jag kunde få tillbaka min investering. Tack!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juana, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. räddare svar

  En intern arbetare från smart hub sa till mig att de håller på att montera ner kontor och att de ska gå därifrån med alla pengar, om de inte tar ut sina pengar innan slutet av juli får de inget, de kommer att förlora allt, dra ut nu!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Salvadora, tack för att du skrev om Smart Hub (de är samma bedragare från Smart Busines Corp). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • JAZZ svar

   Hälsningar, hur tillförlitlig är informationen de gav dig? För jag såg precis att de lade en kampanj just som slutar den 31 juli.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej, visst försöker de få ut mest pengar innan företaget går i konkurs, det är en vanlig taktik att få maximal nivå av resurser innan de lämnar med pengarna från alla investerare.

 3. RLC svar

  God morgon, så vilket företag rekommenderar du?

 4. LUISITO VARGAS svar

  DE ÄR SAMMA TJUVAR FRÅN SMART BUSINESS CORP SOM ÄNDRADE SITT NAMN, VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG MED DEM, DE ÄR BEDRAGARE. DE SKAPAR ETT FÖRETAG, LUCKAR ALLA, SEN BYTTER DE NAMN PÅ FÖRETAGET OCH FORTSÄTTER BEDRAG. DE HÅLLER SÅ GENOM ATT STÄLLA OCH STÄLLA FRÅN ALLA I OMKRING DEM.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LUISITO, tack för att du skrev om Smart Hub. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Gustavo Gomez Delgado svar

  Varför ändrade smart business corp namnet till smart hub?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gustavo, att fortsätta lura med det nya namnet utan att kunderna ser all information på sociala nätverk och webben.

   Hälsningar.

 6. sophis svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sofis, tack för att du skriver om Smart Hub. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *