✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatssmart-limited-group.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Nämner inte denna information
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte denna information
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
2023-11-17
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er och Forex Broker

När vi genomförde en analys av Smart Limited Group har vi funnit en oroande brist på transparens. En av de aspekter som har fångat vår uppmärksamhet mest är brist på information om din plats. Denna brist på detaljer ger anledning till oro, eftersom att lita på ett företag vars lokalisering inte är tydligt specificerad kan utgöra en betydande risk.

Dessutom är denna otydlighet inte bara begränsad till företagets läge. Vi har också märkt en brist på transparens i andra viktiga aspekter, såsom identiteten på moderbolaget, det regelverk som det lyder under och dess rykte inom finanssektorn.

Mot bakgrund av dessa fynd uttrycker vi våra reservationer mot tillförlitligheten hos detta företag och rekommenderar försiktighet när vi överväger någon typ av affärsrelation med det.

Transparens är en grundläggande pelare i alla affärsinteraktioner, och bristen på den kan utgöra allvarliga risker för dem som bestämmer sig för att samarbeta med detta företag.🔻

Vad är SMART limited group?

Efter att ha genomfört en analys av företagets hemsida kan vi säga att SMART Limited Group, som verkar på kryptovaluta-, CFD- och valutamarknaderna, presenterar en modern och lättanvänd plattform med ett brett utbud av produkter.

Kontotyper

Denna mäklare har 6 olika typer av konton.

kontonInvesteringar varje månad
Testa €250
Clásico€1000
Guld€2500
Platina €10000
Vip €25000
Prestige€100000

Information på webben

smart begränsad gruppwebbplats

Här presenterar vi en skärmdump av SMART Limited Groups webbplats, som är smart-limited-group.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

* Reglering av SMART LIMITED GROUP

???? Slutlig värdering av SMART LIMITED GROUP ????

uppdateringar

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot DIGITALELITEMARKETS finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Hur man gör anspråk på pengar lurade av SMART BEGRÄNSAD GRUPP

Om du letar efter vägledning om hur du kan få tillbaka ditt kapital om du har blivit lurad, inbjuder vi dig att läsa vår FAQ-sektion nedan. Där hittar du våra råd och rekommendationer för att vidta lämpliga åtgärder

Hur man rapporterar SMART BEGRÄNSAD GRUPP

Om du är missnöjd med tjänsten som erbjuds av företaget och anser det nödvändigt att lämna in ett klagomål av någon anledning, föreslår vi att du går till avsnittet med vanliga frågor som finns nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till SMART BEGRÄNSAD GRUPP ?

I allmänhet rekommenderas det att leta efter företag med ett solidt rykte på marknaden, adekvat reglering av erkända finansiella organisationer och en lång dokumenterad meritlista av transparens och affärsetik. Vissa alternativ kan inkludera väletablerade och erkända mäklare i branschen, med ett brett utbud av tjänster och en nöjd kundbas lämnar vi dig med: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla SMART BEGRÄNSAD GRUPP ?

Vilken åtgärd du bör vidta beror på din plats. För det första rekommenderar vi att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå vidare. Om du behöver ytterligare hjälp får du gärna lämna en kommentar om denna recension.

¿Es SMART BEGRÄNSAD GRUPP pålitlig?

Baserat på utförd forskning finns det flera varningstecken som tyder på att SMART LIMITED GROUP kanske inte är ett tillförlitligt alternativ. Bristen på kontaktuppgifter, bristen på reglering, höga investeringspriser och allmän brist på transparens väcker allvarliga tvivel om detta företags tillförlitlighet.

Hur man får pengar från SMART BEGRÄNSAD GRUPP ?

Om du letar efter information om hur du återvinner ditt kapital från ett bluffföretag har du kommit rätt. I denna länk här Du hittar en detaljerad guide som förklarar processen för återvinning av pengar steg för steg. Vi ser till att förse dig med all nödvändig information så att du kan hantera denna situation på ett så effektivt sätt som möjligt.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «SMART Limited Group: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santiago Navas svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago Navas, tack för att du skriver om SMART Limited Group –. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *