Kommentarer om SmartEnevita
I denna avdelning vi kommer att analysera SmartEnevita (kallas även av namnet: smartenevita.com)Är en fondförvaltning och rådgivande plattform. Rekommenderas SmartEnevita verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SmartEnevita Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är SmartEnevita ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ SmartEnevita nämner att vara del av: Enevita PTY Ltd (befintlig)

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: ingen information om detta.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det SmartEnevita den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: SmartEnevita är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder SmartEnevita, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som SmartEnevita erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som SmartEnevita tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

SmartEnevita -webbplats
SmartEnevita -webbplats

SmartEnevita ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder och marknaderna där den verkar, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om SmartEnevita 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: smartenevita.com

📞 Telefonnummerhar inte.

📧 E-post: kontakt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SmartEnevita. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på SmartEnevita ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SmartEnevita är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket oklart, eftersom det inte erbjuder juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Uppmärksamhet: mäklaren SmartEnevita är kopplat till Black Core, 1000extra, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om SmartEnevita? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «SmartEnevita: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om SmartEnevita. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. JUAN MANUEL ESQUVEL svar

  DE ÄR EN RIKTIG BEDRÄGERI, JAG VET INTE HUR DENNA TYP AV FÖRETAG FÅR ATT FUNGERA UTAN STRAFF, JAG BÖRJDES AV NÅGON APRIL SAINT, VAR VERKLIGEN FÖRSIKTIG MED DESSA BEDRAGARE, SNÄLLA RÅTTOR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JUAN MANUEL, vi gillar att få förklaringar med många detaljer, tack för att du kommenterar SmartEnevita. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • David Santana svar

    De lurade mig så bra att punkt hund sådan Alexander Landeros och hora tik av April Saint hund Jag har redan lagt dem i händerna på min trollkarl de måste leverera mina pengar om de inte kommer att plågas för evigt jävla mamma hund

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej David, vi gillar att få förklaringar med många detaljer, tack för att du kommenterar SmartEnevita. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 3. Carlos svar

  Eftersom vi fortsätter med bedrägerierna kommer jag att kommentera mäklaren SmartEnevita som ringde mig tills jag blev trakasserad, jag accepterade x trötthet och för att jag såg bra kommentarer på webben...

  lidande, jag började med 500 euro, min mycket vänliga rådgivare kontaktade oss, vi började tjäna sakta men säkert ...

  Han förklarade för mig att det fanns stora möjligheter att jag var tvungen att göra en större investering och bla bla bla under månen, solen och stjärnorna att de gjorde mig lånet och jag hade 1 vecka på mig att betala det som jag gick med på, de gav mig 2000 euro, den opererades och wow den var intjänad jag var upprymd efter 5 dagar såg jag ett lån på banken som de accepterade mig och sprang för att betala lånet innan jag kunde säga något som min rådgivare kontaktade igen för ännu en jättemöjlighet och att vi var tvungen att öka kapitalet jag sa till henne att jag inte kunde göra det nu jag hade banklånet ...

  I slutet övertygade han mig om att de gav mig ett nytt lån denna gång på 1000 euro. Jag gick till en annan bank och bra, jag fick det, jag betalade det men jag var tvungen att vänta några dagar för att lånet skulle regleras som fortfarande inte dök upp i mitt konto. De om jag är skyldig ett lån kan jag inte betala det med pengarna som jag tjänat men med extra pengar ja eller ja »de tillbringade några dagar jag fortsatte att tjäna wow mer upphetsad min rådgivare kontaktade jag sa till honom att jag måste betala banken han säger till mig att han kommer att släppa vad vi har en annan chans som skulle göra operationen jag sa ok varsågod "hon är experten"

  Han ringer mig efter 30 minuter för att berätta för mig något MYCKET ALLVARLIGT att han hade utfört operationen och hade gått i förlust och för att dämpa hade han utfört en annan baklänges som bara stödde oss 400 euro att om jag lämnade det så, mitt konto skulle kollapsa att jag redan hade pratat med mäklaren för att ge mig ett nytt lån och det var acceptabelt att den här gången skulle det vara i 11 dagar som det var en kredit på 3000 euro och de skulle ge mig en bonus med samma belopp lidande, acceptera eftersom jag visste att den här gången skulle det vara omöjligt för någon bank att hjälpa mig. Jag tror att allt var bra att jag ser vägen för att få pengarna ...

  Varje dag ringde hon mig för att fråga hur sökandet gick och för att vara ärlig om hon skulle få det eller inte så att hon inte slösar bort sin tid och skickar mig vidare med ekonomiområdet på en gång för något jag måste förstå är att de hade en inspelning med min röst och om jag inte betalade skulle de vidta en rättslig åtgärd mot mig, vad det än må vara, jag skulle behöva betala dessa 3000 euro och de skulle blockera mitt konto...

  Jag vet inte hur jag ska få tillbaka ens investeringen eftersom jag är bunden med banken under lång tid för en oskyldig och oförsiktig moral om någon ringer dem från

  SMARTENEVITA klipp, blockera siffrorna och aldrig komma åt !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, vi vill gärna få förklaringar med många detaljer, tack för att du kommenterar SmartEnevita. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Pedro Alcaraz platshållarbild svar

  Det här företaget har aldrig betalat något för mig som jag har blivit lurad på

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro Alcaraz, tack för att du kommenterar SmartEnevita. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Alicia svar

    Smartenevita lurade mig, jag skulle vilja få tillbaka mina pengar, tack

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Alicia, tack för att du kommenterar SmartEnevita. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.