✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget SMART+ är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SMART+ och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsSmartplus.inc
???? företaget*SBC SMARTFUND LIMITED
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressGovant Building, 1: a våningen, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu.
🕑 Webbplatsens ålderOkänd
FöretagstypFinansakademin.

företaget: ⚠️ SMART+ ägs av SBC SMARTFUND LIMITED,

Plats: SMART+ nämn att vara belägen i Vanuatu, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. ||| Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är SMART+?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det SMART+ är en finansakademi.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Smart+ hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av SMART+-webbplatsen, som är smartplus.inc. Fångsten gjordes i MAJ 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* SMART+ reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Eftersom det är en enhet med akademiska syften och inte en mäklare behövs ingen reglering.

???? Slutligt SMART+-betyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Smart+ och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De behöver ingen reglering för sina akademiska syften.

Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV). ÖV EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Smart+ framstår som en akademisk institution inom det finansiella området med säte i Vanuatu, en plats som kan ge upphov till vissa farhågor angående ekonomisk säkerhet och skydd. Även om det inte agerar som en finansiell mellanhand är det viktigt att tänka på att avsaknad av reglering kan skapa tvivel om den insyn och garantier som den erbjuder dem som använder dess tjänster.

Därför är det av yttersta vikt att utföra grundlig och uttömmande forskning om olika aspekter: den specifika platsen i Vanuatu, det regelverk som denna finansiella akademi är föremål för, samt granska i detalj åsikter och erfarenheter från tidigare användare. Dessa åtgärder blir väsentliga innan man fattar beslutet att lita på Smart+ för finansiella tjänster.

Vanuatus läge, även om det kan väcka frågor på grund av säkerhetsfaktorer, ogiltigförklarar inte nödvändigtvis denna finansiella akademis trovärdighet. Det är dock absolut nödvändigt att fördjupa sig i regulatoriska aspekter och användarnas åsikter för att få ett tydligare och mer komplett perspektiv på dess funktion och kundskyddsnivå.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

SMART+ nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023
Vi får ett stort antal meddelanden från Smart+-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
juni 2023
Klagomål mot Smart+ från finansiell tillsynsmyndighet CNMV
Augusti 2023
Smart+ är nära kopplat till Smart Business Corp. y Xifra Group, företag anklagade för att ha lurat sina kunder och med flera klagomål.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av SMART+.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av SMART+

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SMART+

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till SMART+?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera SMART+?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SMART+ pålitligt?

Nej. SMART+ är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge i Vanuatu skapar mycket misstro och osäkerhet. Vi kan inte verifiera äktheten av webbplatsen eller dess ålder. Ger detta dig förtroende? Företaget har också pyramidformiga egenskaper, är kopplat till bluffföretag och har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från SMART+?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

13 kommentarer om «Smart+: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Marcos Lorente svar

  De ringde mig för att investera och de lovade mig att jag skulle tjäna mycket. Vänner, jag ljuger inte för er, jag försökte sätta in dem men av någon anledning kunde jag inte göra det. Jag försökte göra en insättning på 25.000 XNUMX, som jag sa till dig, på grund av något problem på internet eller något som jag inte kunde göra insättningen. Under tiden ville jag kontakta mäklaren och jag letade efter mäklarens hemsida och jag stötte på dessa kommentarer. Jag ser att jag hade mycket tur. Så tack alla för att ni räddade mig från att skicka en stor summa pengar till dessa lurade hundar. Tack så mycket. Rekommenderar du att polisanmäla eller vad skulle vara bäst? Låt oss inte låta dem lura så ostraffat.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcos, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Ivan Barrea svar

  Tack så mycket! Tack vare denna information fick jag tillbaka det jag hade förlorat

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ivan, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Maria Diaz svar

  De är en del av smart hub och andra kända bedrägerier på flera nivåer. De främjas av samma tjuvar. var försiktig.

  De betalar i ett par månader och försvinner sedan med alla pengar. Och strax efter öppnar de ett nytt företag. De har gjort det här i flera år och det är så de försörjer sig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för att du skrev om Smart+ (de är samma bedragare från Smart Hub). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. DAVID svar

  DE LÅTER DIG INTE DRA UT, DE ÄR PROFESSIONELLA TJUVAR, VAR FÖRSIKTIG MED DEM!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DAVID, tack för att du skriver om Smart+. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för din kommentar om Smart+. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Emilia svar

  Det här företaget är en bluff. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Emiliaa, tack för att du skriver om Smart+. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Marcelo svar

   Tack. För förslaget. Kan du ge mig information om typen av bedrägeri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *