Bux mäklare
Kommentarer till SMINVEST

Analys på SMINVEST

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera SMINVEST (kallas även med namnet: sminvest.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen SMINVEST att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om SMINVEST ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är SMINVEST en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • SMINVEST nämner att vara en del av Scope Markets EOOD och Scope Markets Ltd.
 • Angående din plats, företaget har kontor i Belize och Bulgarien.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att SMINVEST regleras av IFSC.

UPPMÄRKSAMHET: SMINVEST har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som SMINVEST erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Bronskonto: Minsta 500 $ insättning, plattformsintroduktion, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion av finansmarknaden, daglig marknadsöversikt.
 • Silverkonto: Minsta initiala insättning på 5.000 4 $, introduktion till plattformen, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsöversikt, förklaring av riskkontroll, MTXNUMX-kurs, handledning.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på 10.000 4 dollar, introduktion till plattformen, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsöversikt, förklaring av riskkontroll, MTXNUMX-kurs, handledning, inga underhållsavgifter.
 • Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 4, introduktion till plattformen, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsöversikt, förklaring av riskkontroll, MTXNUMX-kurs, handledning, inga underhållsavgifter, central handel, gratis uttag .

La plattform att fungera som SMINVEST erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som SMINVEST tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

SMINVEST webbplats
SMINVEST webbplats

SMINVEST tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av de tjänster som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, diagram, förklarande videor, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information SMINVEST

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

Du kanske undrar varför vi recenserar SMINVEST. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på SMINVEST

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att SMINVEST-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett företag som är tydligt etablerat för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om SMINVEST? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

52 kommentarer om «SMINVEST: Betyg och kommentarer»

 1. Adrian svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka pengarna. Mychargeback fungerar verkligen. Jag lyckades få tillbaka en stor del och framför allt gav jag inte pengar till dessa sminvesttjuvar, vilket är det som stör mig mest. Jag uppmanar dig att göra testet

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adrian, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Den som vet hur man ska fungera svar

  Enligt vad jag ser finns det många dåliga kommentarer, jag antar att det kommer från människor som inte vet hur man investerar eller förlorar sina pengar på grund av dem. Jag har investerat mer än 15 tusen dollar och jag har tagit ut pengar varje månad utan problem, jag uppenbarligen hantera det. de flesta av mina pengar. Jag tror att människorna som förlorar här beror på att de vill bli rika och investera 200 dollar hahahaha. Fattiga djävlar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Han som vet hur man fungerar, tack för att du delar din åsikt om SMINVEST. Vi påminner dig om det SMINVEST är en oreglerad mäklare baserad i mycket osäkra länder, en mycket farlig kombination, vi skulle aldrig investera med en sådan mäklare, var försiktig.

   hälsningar

 3. Fabricio svar

  Var försiktig med det här företaget, det är inte säkert och de har en dålig rekord som SCOPEMARKETS

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fabricio, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 4. Jorge Ivan svar

  Jag har redan undersökt detta företag och de är inte registrerade i statskassan och de betalar inte heller skatt. De ligger i floden rhin # 6 är mycket fula lägenheter och tidigare var de Scope Markets, kontrollera deras recensioner innan du investerar med dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack så mycket för informationen om SMINVEST.

 5. Luna svar

  Jag har haft erfarenhet av andra plattformar och sanningen är att detta företag inte har en pålitlig reglering, å andra sidan ber dess rådgivare dig bara om pengar och vet inte hur man ska förklara något om marknaden. Om du funderar på att investera, leta efter säkrare plattformar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luna, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 6. Alfred svar

  Ett annat bedrägligt företag markerade mig också för att erbjuda mig deras plattform. Var försiktig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 7. Hernan svar

  Bedrägerier, rådgivarna har ingen aning om vad de pratar om. Sätt inte ditt kapital i fara

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hernán, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 8. Charly svar

  Var mycket försiktig så att du inte gör det
  Lägg dina pengar i det här företaget, du kan förlora dina tillgångar, står det i juridiska termer, förutom detta har detta företag redan ett mycket dåligt rykte på webbsidor, bättre investera dina pengar i något annat, jag hade en dålig erfarenhet av scopmarkets och sanningen är det datum ingen svarar mig för mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Charly, tack så mycket för dina kommentarer om SMINVEST.

 9. upphör svar

  De markerade mig också och jag frågade dem om deras kommentarer de hävdar att det är ett dåligt rykte för andra företag som vill irritera dem, när jag frågar om deras reglering i Mexiko nämner de att de är reglerade i ett annat land Hahahahaha. Sanningen är att de är mycket bra bedragare som försöker få dina pengar baserat på lögner. Det är bättre att inte lyssna på dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej César, tack för informationen om SMINVEST, i vilket land har de sagt att de är reglerade?

 10. Laila svar

  Det är sant att i riskavsnittet i SMINVEST verkar de vara SCOPEMARKETS och det har mycket dåliga referenser, de nämner att det är bedrägeri ....,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Tack för denna information om SMINVEST Laila.

 11. Daniel svar

  Sannerligen innan de var scopmarkets kommer det i dess juridiska termer, lyckligtvis läste jag om dessa råttor innan jag satte mitt kapital.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack så mycket för informationen om SMINVEST.

 12. PEDRO svar

  Faktum är att de tidigare kallades scopmarkets, faller inte för denna typ av bedrägerier, de är skrupelfria företag som bara försöker ta bort vårt kapital.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 13. Jesi svar

  DE MÄRKADE MIG OCH GIFTE MIG INTE EN GOD TORN, jag frågade dem om deras kontor och rådgivaren förde konversationen för att gå till ett KURS som de undervisar. De är påträngande som om de gjorde dig en tjänst och de börjar ställa känsliga frågor som:
  Ditt yrke
  erfarenhet
  Banker du arbetar med
  Ensamstående gift
  Om du har barn
  Om du har en annan inkomstkälla etc.

  Jag hoppas att denna information hjälper, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jesi, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 14. SEBASTIAN svar

  BRA EFTERNOON, För några dagar sedan kontaktade en rådgivare från detta företag mig med namnet Arturo Fabela som berättade om sitt företag som kommenterade sina tjänster, som han redan hade berättat om ett annat företag men poängen är att när han berättade för honom att han skulle inte arbeta Utan ett kontrakt skickade han mig via whatsapp hans förmodade kontrakt "VILLKOR OCH VILLKOR" som inte representerar ett kontrakt, efter det skickade han ett nytt kontrakt där namnen på SCOPEMARKETS visas högst upp, det gjorde mig konstig och jag tog på sig uppgiften att utreda.
  SCOPEMARKNADER ett bedrägligt företag om du inte tror mig, undersök det är dina recensioner och dåliga kommentarer har ett mycket dåligt rykte, efter att ha skickat ditt kontrakt genom att inte svara på ditt meddelande förolämpar jag mig i ljud och säger att om jag inte hade h ° ° ° s, analfabeter, dålig och medelmåttig.
  Snarare är jag inte dum och gillar att utreda, mata inte den här typen av företag som bara stjäl pengar jag har haft dåliga erfarenheter och jag försäkrar er att detta företag inte är säkert alls.
  VAR FÖRSIKTIG, GE INTE DINA DATA FÖR TILL NU SOM SOM INTE Slutar markera för att hota mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar också att du lämnar din kommentar i Avsnitt för omfattningsmarknader.

   hälsningar

 15. Bernardo får ögonen svar

  Att komma in i den här typen av mäklare är osäkert, för genom att sätta ditt kapital i fara kan du inte göra anspråk på någon, de arbetar med en australisk bank som enligt dem är en av de "bästa". Min fråga är vem gör jag anspråk på i Mexiko? Om du inte har kontor, fall inte in i den här typen av företag som bara driver Poot i ett år och sedan lämnar eller byter namn. Enligt min uppfattning föredrar jag inget för säkerhet att spendera mina pengar än som de säger att de ska fungera intelligent eller i väskorna. Jag hoppas att den här recensionen hjälper dig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Bernardo, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 16. MIGUEL svar

  opålitliga var försiktig, dessa typer av mäklare talar vackert först och sedan är det fan att ta ut ditt kapital. FÖRSIKTIG

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 17. ALEX svar

  De ringde mig för en vecka sedan och jag började undersöka om dem, du måste bara surfa lite på deras webbplats för att inse att det är en vanlig mäklare som bara vill att du ska sätta in dina pengar, det finns inget stöd, bara namnet på ett lag för uppmärksamhet, om du fortsätter att leta efter att de inte har någon reglering eller registreringsnummer att fungera, skulle bara en dåre investera med den här mäklaren, var mycket försiktig med det här företaget, när de markerar dig, ge inte data eller information, bara hänga upp, du kan ångra det hela ditt liv.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack för att du delar all denna information om SMINVEST, korrigera vad du säger om att det är oreglerat för att anses vara säkert. Investerade du med dem?

   hälsningar

 18. Armando Benitez svar

  De är väldigt oförskämda i telefon, de har ingen sunt förnuft i vad de säger att de bara vill att du ska sätta in pengar på deras plattform och de vet ingenting om marknaden. trevligt försök "börsmäklare"

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Armando, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 19. ESTEBAN svar

  I MITT ERFARENHET SOM FINANSIELL RÅDGIVARE ÄR DET ETT FÖRETAG SOM INTE HAR NÅGON SÄKERHET ELLER GARANTI. DE KOMMUNERADE MED MIG EN VECKA TIDEN OCH SANNINGEN ÄR ATT DE INTE ÖVERTÄGGAR MIG, VAR FÖRSIKTIG MED DETTA FÖRETAG, BARA FRÅGA OM SÄKERHETSFÖRETAGET OCH SELVFÖRENADE. DE FÅR NERVUS. Hälsningar till forumet

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. När det gäller säkerhet är det ett oreglerat företag baserat i osäkra länder, vi rekommenderar det inte.

   Vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hälsningar

 20. Israel arrangerade svar

  De kontaktade mig förra veckan och jag ställde några frågor om reglering och support, enligt min åsikt är det inte ett bra företag, inget om säkerhet eller allvar. undvik att bli besviken

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Israel, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 21. MEDARBETARE svar

  Varken kunde de förklara för mig hur de fick mitt nummer och mina kontakter, de företag som gör kalla kallar det redan, förutom ett icke-reglerat företag ...

  VAR INTE DÅLIG OCH RISKA INTE DIN PENGAR SIR. Då gråter de för att bli lurade men de ger pengar till ett vackert företag som ropar dem på telefonen och att de inte vet något om detta företag

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Collaborator, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på rådgivare, e-post eller telefonnummer?

   Hälsningar.

 22. Mauritius svar

  Bra recensioner Jag bad också om reglering och de vet inte vad de ska säga. Det hjälpte mycket att läsa dessa kommentarer

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SMINVEST. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på konsulter, e-post eller telefonnummer?

   Vad säger de exakt när du frågar dem om deras reglering?

   Hälsningar.

 23. Hector svar

  De ringde också till mig och jag frågade om deras kontor. De nämner att de är på väg att flytta till Polanco och att de för närvarande är i Río Rhin # 6, vet någon om detta?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hector, vi är också intresserade av den informationen.

 24. Alan svar

  Dålig mäklare, dåligt förberedda människor och agenter, markerar dig och nämner att du registrerade dig på deras sida och det är inte sant, ge inte deras data. var försiktig hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alan, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SMINVEST ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på rådgivare, e-post eller telefonnummer?

   Hälsningar.

 25. francisco svar

  Investera inte, det finns många mäklare av denna typ som inte har någon säkerhet eller support!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, faktiskt, som vi nämnde i granskningen, är det baserat i osäkra länder, dålig reglering och andra egenskaper som nämns. Hade du erfarenhet av dem?

   Hälsningar.

 26. OSCAR ALBERTO svar

  MÄLKARE INTE REGLERAD !! Enligt mitt åsikt är det ett dåligt alternativ att investera.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, enligt vår mening är det också ett mycket osäkert alternativ, det är också baserat i länder som Belize eller Bulgarien. Investerade du med dem?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.