Kommentarer till SMINVEST

I denna avdelning vi analyserar SMINVEST-mĂ€klaren, Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas SMINVEST verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ SMINVEST ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Scope Markets EOOD och Scope Markets Ltd..

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Belize och Bulgarien.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom SMINVEST egentligen inte nĂ€mner nĂ„got om att vara ett reglerat företag nĂ€mner det en belizisk reglering, IFSC / 60/373 / TS / 18, Ă€ven om vi vill betona att det enligt vĂ„r mening inte Ă€r en bra reglering .

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som SMINVEST erbjuder, noterar vi att det erbjuder fyra olika kontotyper; bronskontot, silverkontot, guldkontot och platinakontot.

Bronskonto: Minsta 500 $ insÀttning, plattformsintroduktion, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion av finansmarknaden, daglig marknadsöversikt.

Silverkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 4 $, introduktion till plattformen, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsöversikt, förklaring av riskkontroll, MTXNUMX-kurs, handledning.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 4 dollar, introduktion till plattformen, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsöversikt, förklaring av riskkontroll, MTXNUMX-kurs, handledning, inga underhÄllsavgifter.

Platinakonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 4, introduktion till plattformen, dedikerad kontohantering, seminarier och webbseminarier, introduktion till finansmarknaden, daglig marknadsöversikt, förklaring av riskkontroll, MTXNUMX-kurs, handledning, inga underhÄllsavgifter, central handel, gratis uttag .

SMINVEST-kontotyper
SMINVEST-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som SMINVEST erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som SMINVEST tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

SMINVEST webbplats
SMINVEST webbplats

 

SMINVEST tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: allmÀn förklaring om de produkter som SMINVEST erbjuder, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, en del levande grafik, nÄgra utbildningsvideor.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om SMINVEST

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.sminvest.com/es/

Telefonnummer: + 44 2080 892070

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> UtvÀrdering av SMINVEST <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att SMINVEST-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: reglering enligt vÄr mening inte Àr sÀker (av Belize), allt tyder pÄ att den Àr relaterad till Scope Markets, en mÀklare med ett ganska dÄligt rykte, Àr baserat i osÀkra lÀnder (Belize, Bulgarien).

 

Av dessa skĂ€l tror vi att SMINVEST inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SMINVEST? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

52 kommentarer om «SMINVEST: Betyg och kommentarer»

 1. Adrian svar

  Tack för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka pengarna. Mychargeback fungerar verkligen. Jag lyckades fÄ tillbaka en stor del och framför allt gav jag inte pengar till dessa sminvesttjuvar, vilket Àr det som stör mig mest. Jag uppmanar dig att göra testet

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Adrian, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Den som vet hur man ska fungera svar

  Enligt vad jag ser finns det mÄnga dÄliga kommentarer, jag antar att det kommer frÄn mÀnniskor som inte vet hur man investerar eller förlorar sina pengar pÄ grund av dem. Jag har investerat mer Àn 15 tusen dollar och jag har tagit ut pengar varje mÄnad utan problem, jag uppenbarligen hantera det. de flesta av mina pengar. Jag tror att mÀnniskorna som förlorar hÀr beror pÄ att de vill bli rika och investera 200 dollar hahahaha. Fattiga djÀvlar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Han som vet hur man fungerar, tack för att du delar din Äsikt om SMINVEST. Vi pÄminner dig om det SMINVEST Àr en oreglerad mÀklare baserad i mycket osÀkra lÀnder, en mycket farlig kombination, vi skulle aldrig investera med en sÄdan mÀklare, var försiktig.

   hÀlsningar

 3. Fabricio svar

  Var försiktig med det hÀr företaget, det Àr inte sÀkert och de har en dÄlig rekord som SCOPEMARKETS

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fabricio, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. Jorge Ivan svar

  Jag har redan undersökt detta företag och de Àr inte registrerade i statskassan och de betalar inte heller skatt. De ligger i floden rhin # 6 Àr mycket fula lÀgenheter och tidigare var de Scope Markets, kontrollera deras recensioner innan du investerar med dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack sÄ mycket för informationen om SMINVEST.

 5. Luna svar

  Jag har haft erfarenhet av andra plattformar och sanningen Àr att detta företag inte har en pÄlitlig reglering, Ä andra sidan ber dess rÄdgivare dig bara om pengar och vet inte hur man ska förklara nÄgot om marknaden. Om du funderar pÄ att investera, leta efter sÀkrare plattformar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luna, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 6. Alfred svar

  Ett annat bedrÀgligt företag markerade mig ocksÄ för att erbjuda mig deras plattform. Var försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 7. Hernan svar

  BedrÀgerier, rÄdgivarna har ingen aning om vad de pratar om. SÀtt inte ditt kapital i fara

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hernån, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 8. Charly svar

  Var mycket försiktig sÄ att du inte gör det
  LÀgg dina pengar i det hÀr företaget, du kan förlora dina tillgÄngar, stÄr det i juridiska termer, förutom detta har detta företag redan ett mycket dÄligt rykte pÄ webbsidor, bÀttre investera dina pengar i nÄgot annat, jag hade en dÄlig erfarenhet av scopmarkets och sanningen Àr det datum ingen svarar mig för mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Charly, tack sÄ mycket för dina kommentarer om SMINVEST.

 9. upphör svar

  De markerade mig ocksÄ och jag frÄgade dem om deras kommentarer de hÀvdar att det Àr ett dÄligt rykte för andra företag som vill irritera dem, nÀr jag frÄgar om deras reglering i Mexiko nÀmner de att de Àr reglerade i ett annat land Hahahahaha. Sanningen Àr att de Àr mycket bra bedragare som försöker fÄ dina pengar baserat pÄ lögner. Det Àr bÀttre att inte lyssna pÄ dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej César, tack för informationen om SMINVEST, i vilket land har de sagt att de Àr reglerade?

 10. Laila svar

  Det Àr sant att i riskavsnittet i SMINVEST verkar de vara SCOPEMARKETS och det har mycket dÄliga referenser, de nÀmner att det Àr bedrÀgeri ....,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för denna information om SMINVEST Laila.

 11. Daniel svar

  Sannerligen innan de var scopmarkets kommer det i dess juridiska termer, lyckligtvis lÀste jag om dessa rÄttor innan jag satte mitt kapital.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för informationen om SMINVEST.

 12. PEDRO svar

  Faktum Àr att de tidigare kallades scopmarkets, faller inte för denna typ av bedrÀgerier, de Àr skrupelfria företag som bara försöker ta bort vÄrt kapital.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 13. Jesi svar

  DE MÄRKADE MIG OCH GIFTE MIG INTE EN GOD TORN, jag frĂ„gade dem om deras kontor och rĂ„dgivaren förde konversationen för att gĂ„ till ett KURS som de undervisar. De Ă€r pĂ„trĂ€ngande som om de gjorde dig en tjĂ€nst och de börjar stĂ€lla kĂ€nsliga frĂ„gor som:
  Ditt yrke
  erfarenhet
  Banker du arbetar med
  EnsamstÄende gift
  Om du har barn
  Om du har en annan inkomstkÀlla etc.

  Jag hoppas att denna information hjÀlper, hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesi, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 14. SEBASTIAN svar

  BRA EFTERMIDDAG, För nÄgra dagar sedan kontaktade en rÄdgivare frÄn detta företag mig med namnet Arturo Fabela som berÀttade om sitt företag som kommenterade sina tjÀnster, som han redan hade berÀttat om ett annat företag men poÀngen Àr att nÀr han berÀttade för honom att han skulle inte arbeta Utan kontrakt skickade han mig med whatsapp sitt förmodade kontrakt "VILLKOR OCH VILLKOR" som inte representerar ett kontrakt, efter det skickade han mig ett annat kontrakt dÀr namnen pÄ SCOPEMARKETS visas högst upp, det gjorde mig konstig och jag tog pÄ sig uppdraget att utreda.
  SCOPEMARKNADER ett bedrÀgligt företag om du inte tror mig, undersök det Àr dina recensioner och dÄliga kommentarer har ett mycket dÄligt rykte, efter att ha skickat ditt kontrakt genom att inte svara pÄ ditt meddelande förolÀmpar jag mig i ljud och sÀger att om jag inte hade h ° ° ° s, analfabeter, dÄlig och medelmÄttig.
  Snarare Àr jag inte dum och gillar att utreda, mata inte den hÀr typen av företag som bara stjÀl pengar jag har haft dÄliga erfarenheter och jag försÀkrar er att detta företag inte Àr sÀkert alls.
  VAR FÖRSIKTIG, GE INTE DINA DATA FÖR TILL NU SOM SOM INTE Slutar markera för att hota mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀmnar din kommentar i Avsnitt för omfattningsmarknader.

   hÀlsningar

 15. Bernardo fÄr ögonen svar

  Att komma in i den hÀr typen av mÀklare Àr osÀkert, för genom att sÀtta ditt kapital i fara kan du inte göra ansprÄk pÄ nÄgon, de arbetar med en australisk bank som enligt dem Àr en av de "bÀsta". Min frÄga Àr vem gör jag ansprÄk pÄ i Mexiko? Om du inte har kontor, fall inte in i den hÀr typen av företag som bara driver Poot i ett Är och sedan lÀmnar eller byter namn. Enligt min uppfattning föredrar jag inget för sÀkerhet att spendera mina pengar Àn som de sÀger att de ska fungera intelligent eller i vÀskorna. Jag hoppas att den hÀr recensionen hjÀlper dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bernardo, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 16. MIGUEL svar

  opĂ„litliga var försiktig, dessa typer av mĂ€klare talar vackert först och sedan Ă€r det fan att ta ut ditt kapital. FÖRSIKTIG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 17. ALEX svar

  De ringde mig för en vecka sedan och jag började undersöka om dem, du mÄste bara surfa lite pÄ deras webbplats för att inse att det Àr en vanlig mÀklare som bara vill att du ska sÀtta in dina pengar, det finns inget stöd, bara namnet pÄ ett lag för uppmÀrksamhet, om du fortsÀtter att leta efter att de inte har nÄgon reglering eller registreringsnummer att fungera, skulle bara en dÄre investera med den hÀr mÀklaren, var mycket försiktig med det hÀr företaget, nÀr de markerar dig, ge inte data eller information, bara hÀnga upp, du kan Ängra det hela ditt liv.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack för att du delar all denna information om SMINVEST, korrigera vad du sÀger om att det Àr oreglerat för att anses vara sÀkert. Investerade du med dem?

   hÀlsningar

 18. Armando Benitez svar

  De Àr vÀldigt oförskÀmda i telefon, de har ingen sunt förnuft i vad de sÀger att de bara vill att du ska sÀtta in pengar pÄ deras plattform och de vet ingenting om marknaden. trevligt försök "börsmÀklare"

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Armando, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   hÀlsningar

 19. ESTEBAN svar

  I MITT ERFARENHET SOM FINANSIELL RÅDGIVARE ÄR DET ETT FÖRETAG SOM INTE HAR NÅGON SÄKERHET ELLER GARANTI. DE KOMMUNERADE MED MIG EN VECKA TIDEN OCH SANNINGEN ÄR ATT DE INTE ÖVERTÄGGAR MIG, VAR FÖRSIKTIG MED DETTA FÖRETAG, BARA FRÅGA OM SÄKERHETSFÖRETAGET OCH SELVFÖRENADE. DE FÅR NERVUS. HĂ€lsningar till forumet

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. NÀr det gÀller sÀkerhet Àr det ett oreglerat företag baserat i osÀkra lÀnder, vi rekommenderar det inte.

   Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hÀlsningar

 20. Israel arrangerade svar

  De kontaktade mig förra veckan och jag stÀllde nÄgra frÄgor om reglering och support, enligt min Äsikt Àr det inte ett bra företag, inget om sÀkerhet eller allvar. undvik att bli besviken

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Israel, tack för att du delade din erfarenhet med SMINVEST, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   hÀlsningar

 21. MEDARBETARE svar

  Varken kunde de förklara för mig hur de fick mitt nummer och mina kontakter, de företag som gör kalla kallar det redan, förutom ett icke-reglerat företag ...

  VAR INTE DÅLIG OCH RISKERA INTE PENGESIREN. DÅ KRYNKAR DE FÖR ATT BLIVA, MEN DE GÖR PENGAR TILL ETT GHOST -FÖRETAG SOM RINGAR DEM PÅ TELEFONEN OCH ATT DE VET INGET OM DETTA BOLAGET

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Collaborator, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SMINVEST, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 22. Mauritius svar

  Bra recensioner Jag bad ocksÄ om reglering och de vet inte vad de ska sÀga. Det hjÀlpte mycket att lÀsa dessa kommentarer

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SMINVEST. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   Vad sÀger de exakt nÀr du frÄgar dem om deras reglering?

   HĂ€lsningar.

 23. Hector svar

  De ringde ocksÄ till mig och jag frÄgade om deras kontor. De nÀmner att de Àr pÄ vÀg att flytta till Polanco och att de för nÀrvarande Àr i Río Rhin # 6, vet nÄgon om detta?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hector, vi Àr ocksÄ intresserade av den informationen.

 24. Alan svar

  DÄlig mÀklare, dÄligt förberedda mÀnniskor och agenter, markerar dig och nÀmner att du registrerade dig pÄ deras sida och det Àr inte sant, ge inte deras data. var försiktig hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SMINVEST ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 25. francisco svar

  Investera inte, det finns mÄnga mÀklare av denna typ som inte har nÄgon sÀkerhet eller support!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, faktiskt, som vi nÀmnde i granskningen, Àr det baserat i osÀkra lÀnder, dÄlig reglering och andra egenskaper som nÀmns. Hade du erfarenhet av dem?

   HĂ€lsningar.

 26. OSCAR ALBERTO svar

  MÄLKARE INTE REGLERAD !! Enligt mitt Ă„sikt Ă€r det ett dĂ„ligt alternativ att investera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, enligt vÄr mening Àr det ocksÄ ett mycket osÀkert alternativ, det Àr ocksÄ baserat i lÀnder som Belize eller Bulgarien. Investerade du med dem?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *