✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Social Branders (även kallad branders.social), är en finansiell rådgivare och nätverksmarknadsföringsmäklare. Rekommenderas verkligen Social Branders att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Social Branders ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Social Branders ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Branders Inc.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: USA (detta är förmodligen falskt eftersom det inte nämner detaljer om dess plats och det är inte heller reglerat av det amerikanska organet).

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Social Branders noterar vi att det inte ger information om att ha olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Social Branders erbjuder är: Social Branders -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Social Branders tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Social Branders webbplats
Social Branders webbplats

Social Branders ger verkligen inte hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter, bara några videohandledning för att förstå vad denna mäklare handlar om.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Sociala Branders |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: branders.social

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Social Branders. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Sociala Branders <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Social Branders är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter recensioner om Social Branders fann vi att Socia Branders har klassificerats som ett "spökföretag". Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdaterad: Fernando Duarte baserad i Mexiko, denna bedrägeri har haft otaliga förändringar i handelsoperationer genom att gå in i artificiell intelligens med metaverse och NFT. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”515″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Social Branders: Betyg och kommentarer»

 1. Javier Eraso svar

  VD för sociala varumärken är Fernando Duarte baserad i Mexiko, denna bedrägeri har haft otaliga förändringar när det gäller handelsoperationer, inträde i artificiell intelligens med metaverse och NFT och till och med e-handel men ingenting fungerade och investeringarna gick praktiskt taget förlorade eftersom de aldrig växte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med Social Branders. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, inte ens de första pengarna, och inte heller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök klaga via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Betty svar

  Jag räddade mig själv från att falla i fällan av Social Branders tack vare er, tack rekommenderade mäklare!!!! håll dig på det sättet!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Betty, tack för att du skrev och för att du uppmuntrade oss.

   Hälsningar.

 3. gildardo ortiz svar

  Hej, jag var registrerad hos sociala varumärken, vad jag vet är att de erbjuder råd inom olika områden, inklusive live och inspelade handelsklasser och en månadsavgift på 99 dollar betalas för att få tillgång till den informationen.
  Om du rekryterar folk, tjänar du en provision på 20% av värdet som betalas (av de 99 dollar som betalas av den nya studenten) men de använder populära mäklare för att fungera. IQ Option rekommenderades till mig och samma som läraren använde i klasserna. Jag betalade bara för en månad och kunde inte betala mer.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gildardo, du vet inte längre vad du ska hitta på för att lura dina kunder, tack för att du delar din erfarenhet med IQ OPTION. IQ OPTION -mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Du kan läsa en recension om dem här: IQ Option

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Migue svar

  god morgon jag skulle vilja ha en åsikt från någon som redan har provat sociala varumärkes tjänster ... det verkar intressant men så många av dessa företag blir lurade att jag redan är lite misstänksam

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Migue, tack för att du delar din erfarenhet med Social Branders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *