✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Solain. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Solain och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssolain.im
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Solain nämner inte vem som äger den, företaget nämner inte var ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som Solain erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper

Information på webben

Solains hemsida
soca hemsida

Solain ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, nyheter och marknadsanalyser, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av Solain ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Solain.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Solain:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Solain-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Juli 2023Företaget är för närvarande känt som SOCA

Användarrecensioner

Vad tycker du om Solain? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Solain.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Solain

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Solain

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Solain?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Solain en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Solain är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Solain pålitlig?

Nej. Solain är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Solain?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Solain?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

34 kommentarer om «Solain är en bluff? Åsikter från 2023»

 1. JHON ESCUDERO svar

  SOLAIN – SOCA är en bluff, de presenterar intyg om att vara reglerade när de inte är det. Här i Colombia frös de vår USDT och konverterade den till en magisk valuta: SOCA...Som inte är värd någonting...Sedan bad de oss att lösa ut kontot för ett belopp som är större än 100 dollar och sedan de som inte hade pengarna avbröt sin tillgång till checken.

  Sedan uppfanns SOCAS och de ber om 30 dollar för att låsa upp och ta ut pengarna men inget av detta är sant... Precis som jag finns det många användare som har förlorat sin investering och sin tid... Jag vill veta vad kan göras för att få tillbaka de pengarna med hänsyn tagen till Dessa TJIVAR är fortfarande aktiva på Telegram och på SOCAS-plattformen.

  Du kan ge mig information.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JHON, det är ett PONZI-system, många kunder får redan inte sina pengar, ber om ett totalt uttag och du kommer att kunna verifiera det. Tack för att du skriver om Solain. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Nathalia svar

   Det är sant, i början bad de om en lösensumma på 100 USD för att bli Soca, sedan begärde de ett belopp på 30 USD för förmodade skatter och stängde den gamla Solain-länken för att skapa en ny Soca-länk. För några dagar sedan sa de att de gick i konkurs och att de för att bli likviderade måste ge 200 till 40 USD mer. Det är en fullständig bluff och på Telegram har de fler än två grupper med samma information. Jag skulle vilja veta vad som kan göras för att få tillbaka de investerade pengarna.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Nathalia, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.