Kommentarer om Solid Invest

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Solid Invest (kallas även solidinvest.co), är en kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Solid Invest att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Solid Invest ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Solid Invest ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Gray Matter Enterprise Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Solid Invest, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Utforskarkonto, Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Explorer-konto- Minsta initial insättning på $ 1.000, kundtjänst dygnet runt, karriärschema, 24% välkomstbonus.

Grundläggande konto- Minsta initial insättning på $ 5.000, en personlig analytiker, privat introduktionssession med en analytiker, veckovisa marknadsrecensioner och finansiell forskning, upp till 50% välkomstbonus.

Silverkonto- Minsta initial insättning på $ 10.000, en personlig analytiker, privat introduktionssession med en analytiker, veckovisa marknadsrecensioner och finansiell forskning, upp till 75% välkomstbonus.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på 25.000 XNUMX dollar, en personlig analytiker, smart penninghanteringsplan, veckoprivata sessioner med en analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning, upp till 100% välkomstbonus.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på 100.000 XNUMX dollar, direktlinje till din kontoanalytiker, långsiktig finansiell plan av seniorkontoanalytiker, privata veckovisa sessioner med en analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell undersökning, upp till 5 skyddade affärer från en kontoanalytiker, upp till 150% bonus av välkomnande.

 

Solid Invest -kontotyper
Solid Invest -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Solid Invest erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Solid Invest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Solid Invest webbplats
Solid Invest webbplats

Solid Invest tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Solid Invest 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: solidinvest.co

📞 Telefonnummer: + 4962748619577

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Solid Invest. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Solid Invest <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Solid Invest är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och varnar när vi letar efter recensioner om Solid Invest om denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Solid Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 BaFin läggs till Gray Matter Enterprise (företag som äger Solid Invest) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning i maj 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 läggs BaFin till Grey Matter Enterprise Ltd (företag som äger Solid Invest) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning från september 2021 ⚠️

 

Uppmärksamhet: ⛔ Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Solid Invest är nära kopplat till Chelsea Trust, en otrevlig mäklare som anklagas för att lura många människor.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Solid Invest, tillsammans med 24Handel y FXPoint, är egenskaper hos Gray Matter Enterprise Ltd., ett företag som redan har flera klagomål mot det och allvarliga anklagelser om bedrägeri. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Solid Invest? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Solid Invest: Betyg och kommentarer»

 1. tamara svar

  Det har gått en månad sedan jag begärde uttag och här väntar jag fortfarande på det, jag har gjort anspråk men ingen tar det på allvar jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tamara, tack för din kommentar om Solid Invest. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *