Annonsera med oss

Solidary Markets recensioner

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren Solidary Markets FX, en Forex -mÀklare. MÀklaren Àr baserad i Dunedin, Nya Zeeland. MÀklaren Àr baserad i Nya Zeeland och det Àr en oreglerad mÀklare.

CNMV -varning
CNMV-varning

Det bör noteras att vi har mÀrkt det CNMV utfÀrdade en varning mot Solidary Markets.

Nu dÄ vi kommer att analysera de olika typerna av konton hos mÀklaren, i det hÀr fallet erbjuder mÀklaren 4 olika kontotyper, minikontot, standardkontot, toppkontot och elitkontot.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi börjar dÄ med Minikonto, den minsta initiala insÀttningen Àr $ 10, den maximala hÀvstÄngseffekten Àr 1: 200, det Àr möjligt att handla 45 par valutavaluta och binÀra optioner, det högsta partiet Àr 10, det har internt utförande, 40% marginalanrop och Stop Out 20 %.

NÀsta typ av konto Àr Standardkonto: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 50, den maximala hÀvstÄngen Àr 1: 200, det Àr möjligt att handla 45 valutapar och binÀra optioner, det högsta partiet Àr 100, det har exekvering av STP till Market, Margin Call pÄ 200% och Stop Av 100%.

Den tredje typen av konto Àr TOP -konto: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 100, den maximala hÀvstÄngen Àr 1: 200, det Àr möjligt att handla 45 valutapar och binÀra optioner, det högsta partiet Àr 50, det har exekvering av STP till Market, Margin Call pÄ 200% och Stop Av 100%.

Den sista kontotypen Àr Elite-konto: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 100, den maximala hÀvstÄngen Àr 1: 200, det Àr möjligt att handla 45 valutapar och binÀra optioner, det högsta partiet Àr 100, det har exekvering av STP till Market, Margin Call pÄ 200% och Stop Av 100%.

Det Àr möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Solidary Markets FX -kontotyper
Solidary Markets FX -kontotyper

 

den plataformas att handla som mÀklaren erbjuder Àr: MetaTrader 4 och SMFX Webtrader.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjÀlpmedel som mÀklaren erbjuder sina kunder och handlare.

Solidary Markets webbplats
Solidary Markets webbplats

NÀr det gÀller mÀklaren Solidary Markets tillhandahÄller företaget följande resurser och hjÀlp till nÀringsidkaren :.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om Solidary Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: solidarymarkets.com

Telefonnummer: +64 (0) 34718262 - Nya Zeeland

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Solidary Markets -mÀklaren Àr pÄlitlig, men mÄste hanteras med CARE Varför? Vi har hittat bÄde negativa och positiva kommentarer om mÀklaren, dess rykte Àr inte sÀrskilt tydligt, det har ingen reglering.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Solidary Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

16 kommentarer om «Solidariska marknader: Betyg och kommentarer»

 1. Luisa svar

  Jag kan berĂ€tta. Jag har blivit sliten och över hela mitt ansikte. Vilka Ă€r 3000 € men de Ă€r mina. Inte en enda vinstdag och pĂ„ mindre Ă€n 15 dagar berĂ€ttar de för mig att de har tappat allt de ska göra för att detta Ă€r risken för att investera nĂ€r marknaden stiger. Vad nĂ„gra bedragare sa

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luisa, du kan fÄ tillbaka dina pengar, Solidary Markets -mÀklaren Àr en SCAM och jag ser inte att det Àr registrerat i Nya Zeeland för att fungera med en mÀklarlicens, det avregistreras som det stÄr i denna lÀnk: https://app.companiesoffice.govt.nz/fsp/app/ui/fsp/version/searchSummaryCompanyFSP/FSP307986/11.do Och om det Àr registrerat som ett normalt företag som erbjuder en Trust -tjÀnst, som för skalföretag som hanterar andras pengar (Kolla hÀr) Och en av direktörerna Àr Angel Eduardo DINARTE MUNOZ frÄn El Salvador.Med allt detta skulle jag inte riskera att lÀgga en enda peso pÄ ett sÄdant företag, jag kommer förmodligen att förlora allt till slut. Det Àr inte tillrÄdligt att investera i ett sÄdant företag, det luktar SCAM.
   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Arnold svar

  Om mÀklaren Àr reglerad och bluff kan du göra ansprÄk xD jag lÀmnar. I slutÀndan bryr sig inte en mÀklare om vilken reglering han har om han mÄste skruva dig, han kommer att skruva dig likadant och att alla som vet lite om detta vet det perfekt.
  Ole för Solidary Markets att det inte finns nÄgra bollar för nÄgon att tala illa om dem utom bloggens författare och den korrupta cnmv

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Arnold, Solidary Markets -mÀklaren Jag ser inte att det Àr registrerat i Nya Zeeland för att fungera med en mÀklarlicens, det avregistreras som det stÄr i denna lÀnk: https://app.companiesoffice.govt.nz/fsp/app/ui/fsp/version/searchSummaryCompanyFSP/FSP307986/11.do Och om det Àr registrerat som ett normalt företag som erbjuder en Trust -tjÀnst, som för skalföretag som hanterar andras pengar (Kolla hÀr) Och en av direktörerna Àr Angel Eduardo DINARTE MUNOZ frÄn El Salvador.Med allt detta skulle jag inte riskera att lÀgga en enda peso pÄ ett sÄdant företag, jag kommer förmodligen att förlora allt till slut. Det Àr inte tillrÄdligt att investera i ett sÄdant företag, det luktar SCAM.
   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. FERNANDO frÄn Solidary Markets svar

  God morgon alla. HÀr lÀmnar jag dig ett helt övervÀldigande argument: om efter mer Àn 7 Är med tusentals kunder, i mer Àn 50 lÀnder i vÀrlden, att göra dussintals dagliga inkomster och uttag, Àr det enda som nÄgon kan sÀga mot Solidary Markets En varning frÄn CNMV, som de förresten sjÀlva publicerar pÄ sin webbplats (solidarymarkets .com / about_us / Regulation), dÄ Àr det utan tvekan att vi har att göra med en helt Àrlig och pÄlitlig mÀklare. Det som definierar en bra mÀklare Àr inte dess reglering, dess lyxiga kontor eller personalens skönhet, utan dess etik, bra beteende över tid och en nÀra och professionell behandling med sina kunder, och i det har Solidary Markets alltid varit exemplariskt. Förresten, jag antar att vi pratar om samma CNMV som tillÀt kommersialisering av preferenser eller börsnoteringen, eller hur? Fall som har förstört och slösat bort besparingarna för tusentals familjer i vÄrt land. Jag tror inte att mycket mer behöver sÀgas. HÀlsa för alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Att investera i en oreglerad mÀklare Àr alltid mycket riskabelt, och vi rekommenderar aldrig att investera i oreglerade företag pÄ grund av det stora antalet bedrÀgerier som Àr associerade med oreglerade företag, till exempel Solidary Markets. Bankia -fallet talar mycket dÄligt om CNMV och Bankia, men trots det skulle vi aldrig rekommendera att investera i ett oreglerat företag.

   HĂ€lsningar.

 4. Carlos svar

  Solidary Markets Àr en av de mest uppriktiga mÀklare jag kÀnner. Jag har pratat med dem flera gÄnger genom chatten och de har hjÀlpt mig mycket att klargöra tvivel om vissa frÄgor pÄ marknaden, att till och med flera "experter" hade berÀttat nÄgot annat för mig.
  I förhÄllande till CNMV -meddelandet har de ocksÄ förtydligat det för mig och det de har berÀttat för mig Àr vettigt.
  Jag har tvÄ konton med dem, en dÀr jag arbetar och den andra kopierar ett socialt handelssystem.
  SÄ min rekommendation Àr att leta efter information om denna mÀklare online och om du har nÄgra frÄgor, kontakta dem i chatten, de kommer att se att de Àr vÀldigt nÀra och förutom att de Àr handlare sÄ att de verkligen hjÀlper dig, de Àr inte kommersiella .
  Detta har varit min erfarenhet, hittills mycket bra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Solidary Markets med oss, ja, tack för informationen ... Tja, klargör för oss om CNMV -meddelandet, eftersom de har anklagats för att vara en finansiell bar och för att höja pengar frÄn mÀnniskor frÄn Spanien olagligt.

   En hÀlsning.

   • Carlos svar

    Hej igen, frÄn det de har berÀttat för mig i chatten sÀger de att de inte Àr registrerade hos CNMV och de hÄller med om att de inte kan annonsera i Spanien, nÄgot som de inte gör.
    De berÀttar ocksÄ för mig att de kan ta emot kunder frÄn de flesta lÀnder i vÀrlden, inklusive Spanien, eftersom det Àr konton som begÀrs pÄ begÀran Àr det kunderna som kommer till dem och begÀr kontot.
    SĂ„ jag tror att de inte har samlat in pengar olagligt.
    Jag rekommenderar att du kontaktar dem direkt och ser vad de sÀger.
    hÀlsningar,

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tja, vem litar du mer pÄ, en finansiell tillsynsmyndighet eller en oreglerad mÀklare? BerÀtta i alla fall för dem att tala hÀr pÄ webben för att lösa tvivel, de har förmodligen redan sett dessa kommentarer och vÀrderingar om ditt företag ...

     • Carlos

      Överallt sĂ€ger de att en reglerad mĂ€klare Ă€r sĂ€krare, men jag kan bara berĂ€tta om min erfarenhet och min erfarenhet har varit mycket bra, jag upprepar, min erfarenhet.
      Chattagenterna har gett mig ett mycket bra exempel, de har berÀttat för mig vem jag föredrar, om en officiell bilverkstad eller min betrodda mekaniker har mitt svar varit att jag föredrar min betrodda mekaniker.
      LÀmna din lÀnk till chattagenterna för att se om de kan ge sin Äsikt.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Det Àr inte sÄ att alla sÀger, det Àr ett faktum att en reglerad mÀklare Àr sÀkrare, till exempel: om Solidary Markets av nÄgon anledning försvinner eller inte uppför sig etiskt med kunder, kommer kunderna inte att kunna göra nÄgonting alls, de kommer att ha ingen med vem som ska klaga, tvÀrtom, i fallet med en reglerad mÀklare, i ett seriöst land, om mÀklaren uppför sig illa med klienter, kan mÀklarens kunder gÄ eller lÀmna in ett klagomÄl till tillsynsorganet ... Tja , med hÀnsyn till mÀngden Av fall av oreglerade mÀklare som försvinner frÄn en dag till en annan, lutar vi alltid mer mot en reglerad mÀklare. Metaforen om bilar i det hÀr fallet Àr vÀrdelös.

 5. Ramon svar

  Solidary Markets för mig för tillfĂ€llet Ă€r det bĂ€sta jag har provat och Ă€nnu bĂ€ttre Ă€n mĂ„nga i Spanien. Billiga provisioner och oövertrĂ€ffad spansktalande support. Även av skaype.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RamĂłn, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Solidary Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget? Vet du att spanska CNMV har utfĂ€rdat en varning mot detta företag?

   En hÀlsning.

 6. Eduardo svar

  Det tog mig cirka 2 Är att Àntligen hitta en mÀklare som hade de gynnsamma villkoren som normalt bara fÄr mycket stora konton. Jag hanterar smÄ konton för mina kunder och SolidaryMarkets blev min allierade. SupporttjÀnsten Àr den bÀsta pÄ den spansktalande marknaden, mycket nÀra handlaren. Jag rekommenderar det till hundra procent. Jag hoppas att vi fortsÀtter hand i hand för alltid.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om Solidary Markets med oss, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *