Bux mäklare

solidarymarkets recensioner

Analys av solidaritetsmarknader

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera solidariskt marknader (kallas även med namnet: solidarymarkets.com), Det handlar om en Forex mäklare. Rekommenderas Solidary Markets verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Solidaritetsmarknader ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Solidary Markets en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Solidary Markets nämner att vara en del av Solidary Markets NZ Ltd.
 • Angående din plats, företaget är baserat i NZ enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Solidary Markets inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Solidary Markets är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Solidary MarketsI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Konto standard: minsta initiala insättning $10.
 • Konto TOPP: minsta initiala insättning $10.
 • Konto Elit: minsta initiala insättning $5.000.

La plattform att fungera som Solidary Markets använder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Solidary Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

solidarymarkets hemsida
Solidary Markets webbplats

Solidary Markets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av marknaderna där de verkar, miniräknare, livediagram, handelsverktyg, livediagram, utbildningssektion, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information solidariskt marknader

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: solidarymarkets.com
 • 📞 Telefonnummer: + 6435880704
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Solidary Markets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på solidariskt marknader

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget Solidary Markets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 ASF lade till Solidary Markets till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ASF april 2022 varning ⚠️

⛔ Observera ⛔ : i april 2022 lade CNMV till Solidary Markets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Solidary Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

41 kommentarer om «Solidariska marknader: Betyg och kommentarer»

 1. Ester svar

  God morgon, jag ville investera med dem men när jag läser alla dessa klagomål och dåliga kommentarer är jag rädd att de kommer att stjäla mina pengar. Vilken pålitlig mäklare kan du rekommendera?

  Tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej M Calvo, tack för din kommentar om Solidary Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk) och även ASF (rumänska finanstillsynsmyndigheten) (Se ASF-listan). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Ani svar

   Hej, tack eftersom jag såg ett intressant förslag om att investera i solidaritetsmarknader men eftersom de redan har fördömts många gånger för bedrägeri av de olika tillsynsmyndigheterna är det bättre att investera med en reglerad mäklare. Kan du rekommendera mig någon? Jag vill inte bli lurad. Tack för din analys.

   • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

    Hej Ani, jag tycker att du gör rätt, när det redan finns varningar i tillsynsmyndigheterna betyder det att mäklaren inte följer myndighetens regler och det kommer säkert att sätta dina pengar på spel.

    Hälsningar.

  • GePablo svar

   Gracias por que tengo a un amigo metido con ellos le diré que tenga cuidado parece que son unos ladrones. Gracias.

  • Chelo svar

   Hola buen día, gracias por la información sobre solidary markets ya mejor no lo haré, estaba por abrir una cuenta pero mejor que no, gracias.

   • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

    Hola Chelo, haces bien.

    Hälsningar.

 2. Leo svar

  God morgon, tack för informationen om Solidary Markets, jag var intresserad av att göra en investering och mäklaren verkade intressant, men när jag läser alla dina kommentarer föredrar jag verkligen att inte investera hos en mäklare som inte ger mig säkerhetsgarantier, jag vill ha min pengar för att vara i en säker mäklare. . Kan du rekommendera en säker mäklare? Tack.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Leo, tack vare dig, det här är en plats där du fritt kan uttrycka din upplevelse med mäklare och vi tror att det uppenbarligen inte rekommenderas starkt, du kan se vår sektion av de bästa mäklarna i menyn om någon övertygar dig.

   Hälsningar.

   • jose marquina svar

    dålig service i allmänhet, kränkande spridningar, plattformen kraschar varannan minut, om du ber om hjälp kommer ingen till dig, pengarna är nästan omöjliga att få tillbaka, mycket dålig erfarenhet av dem, kontakta inte denna mäklare, ett meddelande om handelsexpert (jag lever på det).

    Hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

     Hej Jose, tack för din kommentar om Solidary Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk) och även ASF (rumänska finanstillsynsmyndigheten) (Se ASF-listan). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Grace R. svar

   Solidary Markets är ingen pålitlig mäklare, var försiktig. Spaniens CNMV har redan fördömt dem för att ha stulit från många spanjorer. De flydde i Spanien eftersom polisen letar efter dem.

 3. Adrian svar

  En vän arbetade med denna mäklare och blev trött på den dåliga servicen och bristen på professionalism hos sina arbetare, de svarade aldrig och när han bad om sitt kapital var han tvungen att göra tusen pappersarbete och till slut förlorade han allt.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Adrian, tack för din kommentar om Solidary Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Miriam D svar

   Ja, det är den vanliga historien när man vill dra sig ur är rena knep. Jag var på väg att deponera dem men när jag såg att den spanska tillsynsmyndigheten fördömde dem, se bättre ut, rädda mig huvudvärk. Hälsningar vän. Var försiktig eftersom tyvärr 99 % av mäklarna idag är bedrägerier.

 4. Francisco svar

  Jag har jobbat med dem och jag rekommenderar dem inte, dålig service, snedvridna priser, de är försenade med minuter ibland, de stänger meningslösa verksamheter... det är inte tillförlitligt att investera så här. Jag ska leta efter en annan.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Solidary Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. jacinta svar

  solidaritymarkets är historiens största bedrägeri, ta ut dina pengar, de kommer att bli stulna!!

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Jacinta, tack för din kommentar om Solidary Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Alicia svar

  När det gäller Luisas kommentar är jag nyfiken. Solidary market är en mäklare och av din kommentar förstår jag att du inte drev marknaderna själv utan att du gav pengarna till någon som drev den och förlorade alla pengar på 15 dagar. Så ditt misstag var att lita på den som gav dig ditt kapital. Kräv alltid ett reviderat konto från handlare. Det misslyckas inte!!! Om de inte ger det till dig, misstro de handlare men skyll inte på den mäklaren, vilken mäklare det än är. Det är bara råd från någon som har varit verksam i mer än 10 år

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Alicia, tack för din kommentar om Solidary Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Bernard svar

  Jag vet inte om någon i detta forum kan hjälpa mig att ta ut mina pengar, dessa jäklar vill inte ge mig dem, de är bedragare !!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Bernardo, du kan få tillbaka dina pengar, Solidary Markets-mäklaren är en BLUFFÄR och jag kan inte se att den är registrerad i Nya Zeeland för att driva med en mäklarlicens, den är avregistrerad som det står i denna länk: https://app.companiesoffice.govt.nz/fsp/app/ui/fsp/version/searchSummaryCompanyFSP/FSP307986/11.do Och om det är registrerat som ett normalt företag som erbjuder en Trust -tjänst, som för skalföretag som hanterar andras pengar (Kolla här) Och en av direktörerna är Angel Eduardo DINARTE MUNOZ från El Salvador.Med allt detta skulle jag inte riskera att lägga en enda peso på ett sådant företag, jag kommer förmodligen att förlora allt till slut. Det är inte tillrådligt att investera i ett sådant företag, det luktar SCAM.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Luisa svar

  Jag kan berätta. Jag har blivit sliten och över hela mitt ansikte. Vilka är 3000 € men de är mina. Inte en enda vinstdag och på mindre än 15 dagar berättar de för mig att de har tappat allt de ska göra för att detta är risken för att investera när marknaden stiger. Vad några bedragare sa

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luisa, du kan få tillbaka dina pengar, Solidary Markets -mäklaren är en SCAM och jag ser inte att det är registrerat i Nya Zeeland för att fungera med en mäklarlicens, det avregistreras som det står i denna länk: https://app.companiesoffice.govt.nz/fsp/app/ui/fsp/version/searchSummaryCompanyFSP/FSP307986/11.do Och om det är registrerat som ett normalt företag som erbjuder en Trust -tjänst, som för skalföretag som hanterar andras pengar (Kolla här) Och en av direktörerna är Angel Eduardo DINARTE MUNOZ från El Salvador.Med allt detta skulle jag inte riskera att lägga en enda peso på ett sådant företag, jag kommer förmodligen att förlora allt till slut. Det är inte tillrådligt att investera i ett sådant företag, det luktar SCAM.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 9. Arnold svar

  Om mäklaren är reglerad och bluff kan du göra anspråk xD jag lämnar. I slutändan bryr sig inte en mäklare om vilken reglering han har om han måste skruva dig, han kommer att skruva dig likadant och att alla som vet lite om detta vet det perfekt.
  Ole för Solidary Markets att det inte finns några bollar för någon att tala illa om dem utom bloggens författare och den korrupta cnmv

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Arnold, Solidary Markets -mäklaren Jag ser inte att det är registrerat i Nya Zeeland för att fungera med en mäklarlicens, det avregistreras som det står i denna länk: https://app.companiesoffice.govt.nz/fsp/app/ui/fsp/version/searchSummaryCompanyFSP/FSP307986/11.do Och om det är registrerat som ett normalt företag som erbjuder en Trust -tjänst, som för skalföretag som hanterar andras pengar (Kolla här) Och en av direktörerna är Angel Eduardo DINARTE MUNOZ från El Salvador.Med allt detta skulle jag inte riskera att lägga en enda peso på ett sådant företag, jag kommer förmodligen att förlora allt till slut. Det är inte tillrådligt att investera i ett sådant företag, det luktar SCAM.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 10. FERNANDO från Solidary Markets svar

  God morgon alla. Här lämnar jag dig ett helt överväldigande argument: om efter mer än 7 år med tusentals kunder, i mer än 50 länder i världen, att göra dussintals dagliga inkomster och uttag, är det enda som någon kan säga mot Solidary Markets En varning från CNMV, som de förresten själva publicerar på sin webbplats (solidarymarkets .com / about_us / Regulation), då är det utan tvekan att vi har att göra med en helt ärlig och pålitlig mäklare. Det som definierar en bra mäklare är inte dess reglering, dess lyxiga kontor eller personalens skönhet, utan dess etik, bra beteende över tid och en nära och professionell behandling med sina kunder, och i det har Solidary Markets alltid varit exemplariskt. Förresten, jag antar att vi pratar om samma CNMV som tillät kommersialisering av preferenser eller börsnoteringen, eller hur? Fall som har förstört och slösat bort besparingarna för tusentals familjer i vårt land. Jag tror inte att mycket mer behöver sägas. Hälsa för alla.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Att investera i en oreglerad mäklare är alltid mycket riskabelt, och vi rekommenderar aldrig att investera i oreglerade företag på grund av det stora antalet bedrägerier som är associerade med oreglerade företag, till exempel Solidary Markets. Bankia -fallet talar mycket dåligt om CNMV och Bankia, men trots det skulle vi aldrig rekommendera att investera i ett oreglerat företag.

   Hälsningar.

 11. Carlos svar

  Solidary Markets är en av de mest uppriktiga mäklare jag känner. Jag har pratat med dem flera gånger genom chatten och de har hjälpt mig mycket att klargöra tvivel om vissa frågor på marknaden, att även flera "experter" hade berättat något annat för mig.
  I förhållande till CNMV -meddelandet har de också förtydligat det för mig och det de har berättat för mig är vettigt.
  Jag har två konton med dem, en där jag arbetar och den andra kopierar ett socialt handelssystem.
  Så min rekommendation är att leta efter information om denna mäklare online och om du har några frågor, kontakta dem i chatten, de kommer att se att de är väldigt nära och förutom att de är handlare så att de verkligen hjälper dig, de är inte kommersiella .
  Detta har varit min erfarenhet, hittills mycket bra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Solidary Markets med oss, ja, tack för informationen ... Tja, klargör för oss om CNMV -meddelandet, eftersom de har anklagats för att vara en finansiell bar och för att höja pengar från människor från Spanien olagligt.

   En hälsning.

   • Carlos svar

    Hej igen, från det de har berättat för mig i chatten säger de att de inte är registrerade hos CNMV och de håller med om att de inte kan annonsera i Spanien, något som de inte gör.
    De berättar också för mig att de kan ta emot kunder från de flesta länder i världen, inklusive Spanien, eftersom det är konton som begärs på begäran är det kunderna som kommer till dem och begär kontot.
    Så jag tror att de inte har samlat in pengar olagligt.
    Jag rekommenderar att du kontaktar dem direkt och ser vad de säger.
    hälsningar,

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tja, vem litar du mer på, en finansiell tillsynsmyndighet eller en oreglerad mäklare? Berätta i alla fall för dem att tala här på webben för att lösa tvivel, de har förmodligen redan sett dessa kommentarer och värderingar om ditt företag ...

     • Carlos

      Överallt säger de att en reglerad mäklare är säkrare, men jag kan bara berätta om min erfarenhet och min erfarenhet har varit mycket bra, jag upprepar, min erfarenhet.
      Chattagenterna har gett mig ett mycket bra exempel, de har berättat för mig vem jag föredrar, om en officiell bilverkstad eller min betrodda mekaniker har mitt svar varit att jag föredrar min betrodda mekaniker.
      Lämna din länk till chattagenterna för att se om de kan ge sin åsikt.

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Det är inte så att alla säger, det är ett faktum att en reglerad mäklare är säkrare, till exempel: om Solidary Markets av någon anledning försvinner eller inte uppför sig etiskt med kunder, kommer kunderna inte att kunna göra någonting alls, de kommer att ha ingen med vem som ska klaga, tvärtom, i fallet med en reglerad mäklare, i ett seriöst land, om mäklaren uppför sig illa med klienter, kan mäklarens kunder gå eller lämna in ett klagomål till tillsynsorganet ... Tja , med hänsyn till mängden Av fall av oreglerade mäklare som försvinner från en dag till en annan, lutar vi alltid mer mot en reglerad mäklare. Metaforen om bilar i det här fallet är värdelös.

 12. Ramon svar

  Solidary Markets för mig för tillfället är det bästa jag har provat och ännu bättre än många i Spanien. Billiga provisioner och oöverträffad spansktalande support. Även av skaype.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ramón, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Solidary Markets med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget? Vet du att spanska CNMV har utfärdat en varning mot detta företag?

   En hälsning.

 13. Eduardo svar

  Det tog mig cirka 2 år att äntligen hitta en mäklare som hade de gynnsamma villkoren som normalt bara får mycket stora konton. Jag hanterar små konton för mina kunder och SolidaryMarkets blev min allierade. Supporttjänsten är den bästa på den spansktalande marknaden, mycket nära handlaren. Jag rekommenderar det till hundra procent. Jag hoppas att vi fortsätter hand i hand för alltid.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack så mycket för att du delar din åsikt om Solidary Markets med oss, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.