✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i SOLIDTRADE. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SOLIDTRADE och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssolidtrade.org
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ SOLIDTRADE nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av SOLIDTRADE, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

SOLID TRADE webbplats

SOLIDTRADE ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? SOLIDTRADE slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED SOLIDTRADE.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om SOLIDTRADE:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från SOLIDTRADE-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Juli 2023Enligt information som erhållits skulle adressen till kontoren vara: Av. Club Golf los Incas 134, Lima 15023, Peru – Patio Panomara Surco Ref: Framför U i Lima. Torn 18 på 2:e våningen
Enligt uppgifter som erhållits ringer man upp det callcenter som de ringer ifrån Vovkingar, tidigare kallad Multiverse. De byter namn då och då.
Enligt uppgifter som erhållits är antalet personalresurser för företaget bakom solidtrade +51 981 157 326, arbetare använder andra namn, ingen använder sitt riktiga namn. Herren JET Han kallar sig för Estefano och heter egentligen Angelo Samir Marquez Carbajal.
Augusti 2023SOLIDTRADE är kopplad till mäklaren Santos marknadEtt företag med dåligt rykte.
November 2023Företaget bakom mäklaren skulle vara företaget "Vovkings", ett callcenter beläget i Lima, Peru. Den hette tidigare Multiverse.
November 2023Mr JET kallar sig Estefano och hans riktiga namn skulle vara Angelo Samir Marquez Carbajal, han är en förförare, han bråkar med nya rådgivare genom att lova dem försäljning och pengar.
Giovani Gomez Duran, som kallar sig Antonella, är den som behandlar betal- och kreditkortsdata och gör köp av digitala valutor.
Oscar Jack Vivar Arias, som kallar sig Douglas Cassana Fischer, är revisorn som hanterar tusentals dollar, han betalar inte fullt ut och han betalar allt kontant.
Miriam Dayanna Quiroz Vargas, skulle vara den som utger sig för att vara Pamela, hon är Giovani Gomez assistent.
November 2023Mäklaren skulle ha ett andra område som kallas "retention" där de gör de största bedrägerierna och det området ligger vid Jockey. De är ansvariga för att stjäla från användare genom handel.
November 2023Enligt informationen skulle telefonnumret till VOVKINGS vara +51 958 905 812 och +51 981 147 636. På sina sociala nätverk nämner de att de finns på Av. Club Golf de los Incas 134, Lima, Peru.

Användarrecensioner

Vad tycker du om SOLIDTRADE? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av SOLIDTRADE.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av SOLIDTRADE

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SOLIDTRADE

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera SOLIDTRADE?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SOLIDTRADE en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att SOLIDTRADE är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är SOLIDTRADE pålitlig?

Nej. SOLIDTRADE är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från SOLIDTRADE?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till SOLIDTRADE?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

53 kommentarer om «Är SOLIDTRADE en bluff? Åsikter från 2023»

 1. ram svar

  Hace 5 meses que estoy con solidtrade.org y hasta la fecha tengo 54000 dolares que quiero retirar , pero ayer al hacer las gestiones junto a Antonio Fernández mi broker .nos encontramos con la sorpresa que la pagina de Binance me pide una extensión , y luego a mi billetera va la totalidad de mis fondos ,pero no puedo terminar la transacción sin antes comprar EHT 1.83 , SINO hago esta compra los fondos quedan congelados . Tiene alguien datos de esta persona le suena su nombre ?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Marco, gracias por escribir sobre SOLIDTRADE. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.