Annonsera med oss

SP Market24 Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren SP Market24 (kallas även spmarket24.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen SP Market24 att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om SP Market24 ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är SP Market24 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: SP Market24 Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SP Market24, noterar vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Bronskonto, Silverkonto och Guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, tillåten säkring, expertrådgivning, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, skydd mot negativt saldo, första 5 riskfria transaktioner

Bronskonto: minsta initiala insättning på $5.001, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, personlig träning, SMS-varningar, negativt balansskydd, första 5 riskfria transaktioner.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.001, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, personlig träning, SMS-varningar, VIP-kundsupport, negativt balansskydd, första 5 transaktioner utan risker.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 15.001, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, personlig träning, SMS-varningar, VIP-kundsupport, negativt balansskydd, 5 första riskfria transaktioner .

 

SP Market24 kontotyper
SP Market24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som SP Market24 erbjuder är: plattformar Sirix och MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SP Market24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SP Market24 webbplats
SP Market24 webbplats

SP Market24 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av grundläggande begrepp, information om företaget, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om SP Market24 |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: spmarket24.com

Telefonnummer: + 41 626 746 727

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SP Market24. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på SP Market24 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SP Market24 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare och huvudkontoret ligger i ett mycket farligt land att investera (Marshallöarna) när man letar efter recensioner om SP Market24 Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV SP Market24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FCA SP Market24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till warning️ FCA april 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SP Market24? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

45 kommentarer om «SP Market24: Betyg och kommentarer»

 1. anonym svar

  Hej, först tack för att du var där och gav information.

  Jag har problem med tre mäklare, uppenbarligen på grund av min okunnighet.

  spmarket24
  uniteex.co
  daxcapital.com

  Det sista företaget Daxcapital.com har skickat ett meddelande till mig om att jag har tjänat 34000 15000 euro, varav 19000 3000 är kvar för att fortsätta arbeta och XNUMX XNUMX betalas, men att pengarna blockeras av Blockchain eftersom det inte finns någon inkomst i plånboken och att jag är skyldig att sätta XNUMX euro för att ge tillstånd att låsa upp operationen.

  Det verkar som om det finns en katt låst och det är därför jag ber om råd och hjälp.

  De andra två företagen har inte svarat eller sagt någonting under lång tid, men å andra sidan tror jag att daxcapital kanske inte är det bedrägeri som det verkar.

  men du har information som hjälper mig att inte bli lurad

  Tack för din hjälp och ditt samarbete.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej anonym, de är en bedrägeri, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och INTE LÄGGA DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDA (FINANSIELL UPPFÖRANDE MYNDIGHET i Storbritannien) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 du kan inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   SE LINK
   hälsningar

 2. Laura s svar

  god morgon jag har blivit lurad av spmarket24

  Jag har pengar på en spmarket 24 -plattform och jag ville få pengarna tillbaka. Jag kan inte hitta ett sätt att ta ut / återvinna mitt kapital. Jag ber om hjälp eftersom spmarket24 inte ger mig någon lösning eller något positivt svar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, de är en bedrägeri, om de var reglerade skulle jag lägga upp det på din webbplats och SÄTT INTE DET, OM DU SÖKER PÅ FCA -HEMSIDA (FINANSIELL UPPFÖRANDE MYNDIGHET i Storbritannien) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 du kan inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   hälsningar

 3. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  TILL Rekommenderade mäklare. MIN SENASTE KOMMENTAR HAR INTE PUBLICERats. JAG VISSTE DET ALLTID, FÖR ATT DET VAR NÅGOT SÄTT ATT AVMASKERA DETS PUBLIKATIONSPOLICY. DETTA VILL DE INTE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, jag tror att du ser många science fiction -filmer, vi försöker publicera allt som kan hjälpa investerare att fatta sina ekonomiska beslut och hålla sig borta från bluffmäklare. För att förhindra att vilseleda våra användare är vi försiktiga när vi tillhandahåller data för att förhindra att de luras en andra eller tredje gång.

   Hälsningar.

 4. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  TILL Rekommenderade mäklare. Förlåt men jag kan inte erkänna din kommentar, jag är den första som är intresserad av att lösa denna fråga och för detta ville jag utgöra en plattform som påverkas av denna mäklare eftersom facket är styrka,
  För detta gav jag min information, telefon och e -post och du publicerade den inte. Jag har lyckats ta reda på filen där all finansiell verksamhet samlas in, som, som du borde veta, skapades med utseendet på bitcoin. Därför är din kommentar överflödig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, vi vet det, men du skickar inte länken så att luraren kan övervaka eller granska den informationen.

   Hälsningar.

 5. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Till alla dem som har blivit lurade av spmarket24 vet att inför flera fall av bedrägerier runt om i världen har alla konton blockerats och alla våra data med införandet finns i en fil som heter Blockchain som de inte kan röra. Genom att inte kunna ge dig mer data eftersom sidan inte tillåter det, om du är intresserad av att återställa dina pengar, fråga på internet. Jag har redan gjort. Tur

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, vi tillåter dig alltid att ge så mycket information som möjligt för att hjälpa alla som berörs, om du inte vill ge det kommer det att vara av någon dold anledning som du har, men här har du dörren öppen för att ge alla informationen för att hjälpa alla vad de har blivit lurade av denna mäklare, men som du måste förstå för att skydda våra användare vill vi inte att de ska bli lurade eller lurade igen av någon som förmodligen påstår sig ha data att hjälpa och inte ger det, personligen ser jag inte särskilt goda avsikter i det, Den som vill hjälpa säger saker som de är och den som inte låter dem vara intressanta.

   Lycka.

 6. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Tony. Genom att inte tillåta denna sida att tillhandahålla personuppgifter har jag och några andra personer som berörs i Zaragoza inlett en process utanför domstol med en advokatbyrå i Barcelona. De tar ut € 1000 som du kan betala in tre gånger. Processen att återkräva dina insättningar tar vanligtvis cirka sex månader och av det som återvinns debiterar de dig 18%

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, vad heter det här företaget, jag skulle vilja verifiera om det är en av de riktiga eller av dem som ställer upp som advokater

   Hälsningar.

  • Tony svar

   Jesus, som jag redan har berättat för dig, skulle jag vilja kunna kontakta dig men jag ser inte sättet att göra det eftersom de inte tillåter publicering av dina uppgifter. Min e -postadress finns i svaret. Berätta för mig om du känner till ett annat förfarande för att lösa detta problem.
   Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Tony, vi försöker bara skydda våra användare från eventuella bedrägerier, om han vill kan han kontakta dig om han kan hjälpa dig, men var försiktig eftersom vi inte vet Jesu avsikter, eftersom han säger att han har information att hjälpa och gömmer sig det, Han vill inte ge det öppet, det ger oss inte mycket förtroende och jag ber dig att vara vaken.

    Hälsningar.

 7. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Adriana Scott. Belen James Ross, Selena Kruger och andra är ytterligare en länk i denna kedja av bluffgängsters från spmarket24. När det gäller Tony måste jag påpeka att FCA -regleringsnumret som du fått är FALSKT. Med numreringen 479960 är inget företag registrerat i FCA Du kan kontrollera det själv genom att öppna i Google FCA. Flera sidor kommer att visas. Du öppnar den som säger Om FCA och längst ner har du en FINANCIAL SERVICES REGISTER -länk, du skriver in och i SÖK I REGISTRI -sektionen öppnar du den igen och det visas där du måste ange det registreringsnummer som de har angett . Det finns inget företag registrerat med det numret i FCA, och detta är ett brott eftersom det använder bedrägligt bruk av ett officiellt center som reglerar finansmarknaderna i Storbritannien med det enda syftet att lura. Genom att ha det e -postmeddelandet eller whatsapp där de kommunicerade denna förordning kan du rapportera dem till FCA

 8. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Jag har lagt min telefon och mejl flera gånger för att kontakta och utgör en plattform för att gå emot spmarket24. Tydligen är denna sida intresserad eftersom den inte publicerar den

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, du kan skapa en grupp i detta forum för investerare att ge information och kommentarer på denna länk: https://brokersrecomendados.com/sp-market-24-comentarios/

   Tyvärr har vi haft flera personer som har skapat liknande grupper och sedan har slutat hänvisa dessa användare till andra bedrägerier, eller falska advokater eller falska mäklare och liknande saker, det är därför vi föredrar att det görs på ett öppet och kontrollerat sätt så att ingen lurar våra läsare.

   Hälsningar.

 9. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Om du efter den negativa erfarenheten du har haft med spmarket24 fortfarande vill fortsätta investera, måste jag säga att alla inte är desamma ... det finns andra internationella mäklare som regleras av huvudmarknaderna CNMV, FCA etc. Dessa mäklare kommer inte att fungera för dig eftersom internationell lagstiftning förbjuder det. Det är klienten själv som måste utföra operationerna. De kommer att göra ett test för att se om du kan arbeta i FOREX och i slutet kommer de att läsa varningarna från CNMV. De arbetar med flera plattformar och har ett DEMO där de ger dig 10000 XNUMX euro virtuellt eller mer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, du har rätt i vad du säger om andra mäklare och att SP Markets24 är pirater och inte är reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och INTE LÄGGA DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDA (FINANSIELLT CONDUCT AUTHORITY i Storbritannien) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 kan du inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   hälsningar

 10. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Personen som lade mig som rådgivare på spmarket24 heter SELENA KRUGER och hon är ytterligare en länk i detta gäng bedragare. Mycket artig och vänlig i hanteringen, men när de har begått bluffen ignorerar de att de inte längre arbetar med dem. ALL LJUG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, de är pirater, de är inte reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och LÄGG INTE DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDAN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY of the United Kingdom) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 inte dem du hittar: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   hälsningar

 11. Tony svar

  För Jesús Calvo Martínez om din kommentar den 20: e som pekar på idén att skapa en bluffplattform av Spmarket24, tycker jag att det är ett mycket intressant alternativ som jag skulle vilja vara en del av. Jag har inte din kontaktinformation, du kan skicka den till mig. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus och Tony, om du vill kunna skriva alla kommentarer HÄR och därmed kommer alla som läser om denna mäklare och har haft erfarenheter att kunna bidra med information för att avsluta dem. De är pirater, de är inte reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga upp det på deras hemsida och LÄGG INTE DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDAN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY of the United Kingdom) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 kan du inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Jag heter Jesus och jag har redan lämnat en kommentar om min erfarenhet av spmarket24, men jag vill utöka min information så att det här gänget slutar lura. På sin hemsida finns ett telefonnummer för samråd med ett prefix +41 som tillhör Schweiz. Det är ett omslagsnummer eftersom de inte svarar på samtal.
  Jag lämnade in klagomålet och den enda möjligheten som de drabbade har är att skapa en plattform som går emot dem. Facket gör kraft. Min telefon och mejl finns i min tidigare kommentar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, de är pirater, de är inte reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och LÄGG INTE DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDAN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY of the United Kingdom) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 inte dem du hittar: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 13. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  I april 2020 började jag handla med brokermaster, nu kallad spmarket24 under överinseende av Selena Kruger. Under hela den här tiden har jag investerat totalt 23.000 124.000 euro, uppnått en balans på 22.000 95 euro i mars och med negativa öppna positioner på 4 22.000 euro. Jag måste lägga till den här kommentaren att 102.000% av operationerna har öppnats och stängts av mig på metratader 40.000. Plattformen. För några dagar sedan bestämde jag mig för att stänga de XNUMX XNUMX negativa och lämna en balans på XNUMX XNUMX euro, med positionerna på noll, ett krav som dessa bedragare kräver. När du begär återbetalning på XNUMX XNUMX euro möts du av den obehagliga överraskningen att de utan ditt samtycke har öppnat negativa positioner för att stjäla hela ditt saldo. De är tjänstemän och vi måste döda dem. Jag har behandlat klagomålet eftersom det i alla dessa åtgärder finns ett brott. Jag kommer att göra allt jag kan för att maskera dessa tikar och jag tror att om vi agerar som en grupp och tillsammans kan vi uppnå något.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, de är pirater, de är inte reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och LÄGG INTE DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDAN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY of the United Kingdom) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 inte dem du hittar: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Tony svar

  Personen från SpMarK24 som har hanterat mitt konto identifierar sig som Belen James Ross -post [e-postskyddad], den personliga kontakten, nästan dagligen, har varit med telefonsamtal som alltid initierats av henne från olika nummer med prefix +44 från Birmingham, Eastbourne, London etc., överföringen för att öppna kontot gjordes till Nexpay Uab Bank med säte i Litauen, LyraPro Ou som mottagare av kontot, det här är alla uppgifter som jag har, tänk om det fångade min uppmärksamhet var den tid jag ägnade åt ledningen med tanke på att saldot på mitt konto inte var särskilt viktigt, för att överföra saldot på kontot kräver att jag gör dem till en inkomst motsvarande 25% av kapitalet i förväg.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tony, skicka inget, de är pirater, de är inte reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och LÄGG INTE DET, OM DU TITAR PÅ FCA -WEBBPLATSEN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY of the United Kingdom) och skriv SP Markets24 eller numret 479960 du kan inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. Tony svar

  Kommentarna fick mig att tvivla på SP Market24: s solvens som jag har ett konto öppet med sedan början av detta år 2021. De har skickat ett licenscertifikat utfärdat av FCA med referensnummer 479960 vars äkthet jag inte har certifierat. Jag måste beskriva uppmärksamheten och ledningen hos mäklaren som tilldelats mitt konto som anmärkningsvärd, även om det är sant att kapitalvinsterna som hittills erhållits aktiveras på kontot och jag inte har tagit ut en enda €, kan överraskningen uppstå när jag begär räddning av medlen om det är Det är sant att de inte slutar insistera på att jag ska öka min position för detta, de har erbjudit mig en ekonomisk plan som börjar på 50.000 12 euro, varaktighet 24 månader, mycket attraktiv lönsamhet, med månadsbetalning av en del av ränta och inlösen av kapital plus resten av ränta till periodens slut. Någon känner till denna produkt och om dess ledning bekräftar SP MarketXNUMXs bedrägliga handling.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tony, om de var reglerade skulle jag lägga det på din webbplats och SÄTT INTE DET, OM DU SÖKER PÅ FCA -WEBBPLATSEN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY i Storbritannien) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 kan du inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Tony svar

    I min första förfrågan om Spmarket24 hade jag tvivel om hans ärlighet på grund av den uppmärksamhet han fick från Belen James Ross, mäklaren som driver mitt konto, en identitet som är säkert lika falsk som hans ärlighet, vars mask har fallit så snart jag har begärt ta ut en del av kapitalet från mitt konto. Jag stöder alla kommentarer som återspeglas i nätverket att inte lägga en enda € mer i fickorna, de är omättliga kriminella och verbalt våldsamma när du inte svarar som de förväntar sig av dig, eftersom de inte är reglerade vet jag inte hur jag ska gå juridiskt mot dem, vet någon, jag ber bara att moder natur inte hjälper till att utrota denna pest.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Tony, de är pirater, de är inte reglerade, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och LÄGG INTE DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -WEBBPLATSEN (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY of the United Kingdom) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 inte dem du hittar: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

     Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 16. M svar

  SP MARKNAD 24 SCAMMER ADRIANA SCOTT BLIR PUBLICERAD OCH ÅTERGÄR MIN PENGAR - SCAMMER BITCH SNAKE

  HAR DU ALLTID FÅTT ANTAL FÖR SCAMS I VECKAN ADRIANA?

  LITA INTE PÅ DETTA FÖRETAGET DE ÄR Sopor, DE STALAR ALLA MINE RÄDNINGAR DETTA FÖRETAG AV PIRATTYV

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej M, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om SP Market24, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. Jose svar

  De är en bluff, allt är en lögn att de inte lurar dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om SP Market24, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, eller de pengar du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. Xavier svar

  God eftermiddag:
  Har någon av er som gör negativa SPMarket -kommentarer investerat i dem och tappat alla pengar?
  Tack för din hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, Nej, VI INVESTERAR ENDAST I MÄKLARE MED ALLVARLIGA FÖRESKRIFTER, INTE GILLAR SPEC MARKET24, som i alla fall är en FÖRORDNING om Chichinabo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om SP Market24, denna mäklare är en SCAM, ja Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MARIA, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om SP Market24, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 19. Jesus svar

  Om spmarket24. Registreringen görs av en viss Renata Fernández, + 447438605043 Mäklaren identifierade sig som Adriana Scott. Intäkterna går till ett företag som heter Tovio LTD i Storbritannien via ett konto i en litauisk bank, vars ägare är en riktig tjeckisk medborgare och kallas Marketa Studena. Samtalen görs med telefonnummer Storbritannien prefix +44, och mäklaren från ett telefonnummer med Cypern prefix + 35796015476. De säger att de är registrerade som en mäklare i EFTA. LURA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet och hjälper till med information om SP Market24, den här mäklaren är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 20. Humberto svar

  press att investera, de kan inte pressa dig och det kallet att investera är inte bra och enligt FCA är det klassat som en bluff, var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Humberto, tack för att du delar din erfarenhet med SP Market24, den här mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *