SP Market24 Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren SP Market24 (kallas även spmarket24.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen SP Market24 att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om SP Market24 ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är SP Market24 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: SP Market24 Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SP Market24, noterar vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Bronskonto, Silverkonto och Guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, tillåten säkring, expertrådgivning, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, skydd mot negativt saldo, första 5 riskfria transaktioner

Bronskonto: minsta initiala insättning på $5.001, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, personlig träning, SMS-varningar, negativt balansskydd, första 5 riskfria transaktioner.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.001, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, personlig träning, SMS-varningar, VIP-kundsupport, negativt balansskydd, första 5 transaktioner utan risker.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 15.001, flytande spreadar, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsvolym 0.01 partier, personlig träning, SMS-varningar, VIP-kundsupport, negativt balansskydd, 5 första riskfria transaktioner .

SP Market24 kontotyper
SP Market24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som SP Market24 erbjuder är: plattformar Sirix och MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SP Market24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SP Market24 webbplats
SP Market24 webbplats

SP Market24 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av grundläggande begrepp, information om företaget, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om SP Market24 |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: spmarket24.com

Telefonnummer: + 41 626 746 727

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SP Market24. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på SP Market24 <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SP Market24 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare och huvudkontoret ligger i ett mycket farligt land att investera (Marshallöarna) när man letar efter recensioner om SP Market24 Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV SP Market24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FCA SP Market24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till warning️ FCA april 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om SP Market24? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

45 kommentarer om «SP Market24: Betyg och kommentarer»

 1. anonym svar

  Hej, först tack för att du var där och gav information.

  Jag har problem med tre mäklare, uppenbarligen på grund av min okunnighet.

  spmarket24
  unitex.co
  daxcapital.com

  Det sista företaget Daxcapital.com har skickat ett meddelande till mig om att jag har tjänat 34000 15000 euro, varav 19000 3000 är kvar för att fortsätta arbeta och XNUMX XNUMX betalas, men att pengarna blockeras av Blockchain eftersom det inte finns någon inkomst i plånboken och att jag är skyldig att sätta XNUMX euro för att ge tillstånd att låsa upp operationen.

  Det verkar som om det finns en katt låst och det är därför jag ber om råd och hjälp.

  De andra två företagen har inte svarat eller sagt någonting under lång tid, men å andra sidan tror jag att daxcapital kanske inte är det bedrägeri som det verkar.

  men du har information som hjälper mig att inte bli lurad

  Tack för din hjälp och ditt samarbete.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej anonym, de är en bedrägeri, om de var reglerade skulle jag lägga det på deras hemsida och INTE LÄGGA DET, OM DU KIKAR PÅ FCA -HEMSIDA (FINANSIELL UPPFÖRANDE MYNDIGHET i Storbritannien) och du skriver SP Markets24 eller numret 479960 du kan inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?type=Companies&q=SP+Market24

   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR. SP Market24 är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG
   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.