Kommentarer till SpaceMarket

I denna avdelning vi kommer att analysera Rymdmarknaden (kallas även med namnet: spacemarket.pro), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas verkligen SpaceMarket att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SpaceMarket Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det SpaceMarket ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ SpaceMarket nämner att vara del av: Widdershins Group Ltd. 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Dominikanska.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Rymdmarknaden den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: SpaceMarket är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Rymdmarknaden, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $250, hävstång 1: 300, minsta marginal 1 pip, minsta parti 0.01, marginalanrop 20%, tvingas stänga 10%.

Optimalt konto: minsta initiala insättning $2.000, hävstång 1: 300, minsta marginal 0.7 punkter, minsta parti 0.01, marginalanrop 35%, tvingas stänga 20%.

Individuellt konto: minsta initiala insättning $10.000, hävstång 1: 300, minsta marginal 0.6 punkter, minsta parti 0.01, marginalanrop 55%, tvingas stänga 30%.

Strategiskt konto: minsta initiala insättning $25.000, hävstång 1: 300, minsta marginal 0.5 punkter, minsta parti 0.01, marginalanrop 100%, tvingas stänga 50%.

SpaceMarket -kontotyper
SpaceMarket -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SpaceMarket erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som SpaceMarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SpaceMarkets webbplats
SpaceMarkets webbplats

Rymdmarknaden ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring av de tjänster den erbjuder, ekonomisk kalender, ordlista, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Rymdmarknaden 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: spacemarket.pro

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SpaceMarket. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Rymdmarknaden ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Rymdmarknaden är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha granskat denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett klart etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt otydligt, eftersom det nästan inte erbjuder någon juridisk information, det ligger i ett skatteparadis och, som om det inte vore nog, även reglerande (icke-reglerat företag). ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : SpaceMarket, tillsammans med mäklarna 24FinTime, AdamantFX, AsseGroup, CF mäklare, Finlay, OctoFinance, SupraTrade y TopTradeGroup De tillhör den ökända Widdershins Group Ltd., ett företag med ett fruktansvärt rykte, många klagomål och som redan har anklagats för bluff av europeiska tillsynsmyndigheter.

VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om SpaceMarket? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «SpaceMarket: Betyg och kommentarer»

 1. Jackeline svar

  Jag skulle vilja veta om FXBRAVO är registrerat eller om det är en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jackeline, du kan läsa hennes recension och kommentarer på denna länk: FXBRAVO

   Hälsningar.

 2. Esther svar

  De har inte svarat på en månad, webben är densamma, men de svarar inte via mail eller wattsup. Jag och en kollega vet inte vad vi ska göra. Det verkar som att vi kommer att förlora allt. Pengar som har kostat oss så mycket att tjäna med vårt arbete. Investera inte på Space Market

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Esther, tack för din kommentar om SpaceMarket. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Carolina svar

  Det här bluffföretaget vill inte ge mig pengarna, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carolina, tack för att du kommenterar SpaceMarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.