✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Sparclub24. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Sparclub24 och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssparclub24.com
???? företaget*Okänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 AdressSpeditionsstraße.21 40221 Düsseldorf

⚠️ Webbplatsen för Sparclub24 nämner ingen information om företaget som driver det och den publicerade adressen motsvarar inte någon finansiell institution. Lämna inte ut personlig information. ⚠️

Kontotyper

Sparclub24 erbjuder inte olika konton att driva.

Information på webben

sparclub24 hemsida

Sparclub24 ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer


+ 49 (0) 211 946 24 207

???? Slututvärdering av Sparclub24 ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Sparclub24.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Sparclub24:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot Sparclub24 av BaFin.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Sparclub24? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Sparclub24.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Sparclub24

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man anmäler Sparclub24

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Sparclub24?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Sparclub24 en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Sparclub24 är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Sparclub24 pålitlig?

Nej. Sparclub24 är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Sparclub24?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Sparclub24?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Sparclub24 en bluff? 2023 recensioner»

 1. AUBREY D. svar

  Die Bafin hat diesen Makler auf die schwarze Liste gesetzt, denn es handelt sich um ein Unternehmen, das darauf ausgerichtet ist, den Menschen Geld zu stehlen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej AUBREY D, Tack för att du kommenterar Sparclub24. Den här mäklaren är en SCAM. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   -

   Hej AUBREY D, tacke für deinen Kommentar zu Sparclub24. Dieser Broker är en Betrug. Vor ihnen hat die Bafin (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) bereits wegen Betrugs und Unregulierung gewarnt (Siehe BAFIN-Link). Senden Sie ihnen kein Geld, sie wollen mit Lügen so viel Geld wie möglich bekommen, die Operationen sind nicht echt, sie bringen das Geld nicht auf den Markt, sie lassen es nur so aussehen und am Ende sagen sie Ihnen, dass Sierloren haben und sie halten är.

   Wenn Sie Ihr Geld abheben möchten, verlangen sie mehr, um Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie es nicht Es ist ein klares Zeichen dafür, dass sie Ihr Geld stehlen wollen und sie werden nichts zurückgeben, selbst wenn Sie bezahlen.

   Wenn Sie weitere Informationen über das Unternehmen haben, biten wir Sie, diese mit uns zu teilen, insbesondere wenn es sich um Informationen handelt, von denen Sie glauben, dass sie anderen Menschen durch eine Investition in dieses Unternehmen helfen könnten.

   Haben Sie Namn von Beratern, Telefonnummern, E-Mail-Adressen, von denen sie Sie kontaktiert haben? Erinnern Sie sich, wie Sie überhaupt auf diesen Broker gestoßen sind?

   Um Ihr Geld zurückzuerhalten, versuchen Sie es in unserem CHAT oder in Form dieses Länkar: HOLEN SIE IHR GELD EIN

   Grüße.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *