✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Spark Genesis AI Är det ett företag vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

När vi analyserar webbplatsen fokuserar vi på varje detalj och undersöker noggrant de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Spark Genesis AI och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssparkgenesisai.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-03-05
FöretagstypForex och kryptovaluta mäklare

företaget: ⚠️ Spark Genesis AI anger inte sitt moderbolag. Denna brist på insyn måste beaktas med försiktighet.

Plats: ⚠️Det är inte specificerat var Spark Genesis AI finns, vilket är mycket alarmerande. Att lita på ett företag utan känd plats är en stor risk. Var mycket försiktig.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Spark Genesis AI?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Spark Genesis AI är en: valuta- och kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

sparkgenesisai hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Spark Genesis AI, som är sparkgenesisai.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag saknar kontaktinformation; Varken mejl eller telefon finns tillgängliga. Vad kan vi utläsa av detta? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är mycket misstänkt. Om du har några problem kommer det inte att finnas något sätt att kontakta dem. Det är ganska störande, eller hur?

Spark Genesis AI-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst alarmerande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Spark Genesis AI slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Spark Genesis AI och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Bolagets läge nämns inte.

reglering: Genom att inte ge information om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall AMF, franska finansmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Spark Genesis AI presenterar sig själv som en valuta- och kryptovalutamäklare, men dess brist på nyckelinformation väcker oro. Företaget nämner inte sin plats, vilket är en röd flagga för potentiella investerare. Dessutom, genom att inte tillhandahålla detaljer om dess reglering, verkar det fungera utan tillsyn, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism. Detta är en kritisk aspekt, eftersom finansiell reglering är avgörande för att skydda investerare.

Viktigt är att Spark Genesis AI har rapporterats av AMF, den franska finansmyndigheten, som understryker behovet av extrem försiktighet när man handlar med detta företag. Frånvaron av kontaktmedel är ett annat oroande tecken; I nödfall finns det inget tydligt sätt att kommunicera med dem. Företaget nämner inte heller vilken enhet det tillhör, vilket förstärker intrycket av bristande seriositet och transparens.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Spark Genesis AI Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Spark Genesis AI finanstillsynsmyndigheten AMF, franska finansmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Spark Genesis AI.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Steg för att kräva pengar lurad av Spark Genesis AI

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta vår guide i FAQ-sektionen nedan.

Hur man lämnar in ett formellt klagomål mot Spark Genesis AI

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, hittar du det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Spark Genesis AI?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Var kan jag rapportera Spark Genesis AI?

Det är viktigt att du kontaktar lämplig finansiell regulator i ditt land för att lämna in ett formellt klagomål mot Spark Genesis AI. Om du har frågor om hur du går tillväga, lämna en kommentar här så guidar vi dig.

Är Spark Genesis AI pålitlig?

Nej. Spark Genesis AI är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Spark Genesis AI ger ingen information om din plats. Bristen på detaljer om dess reglering tyder på att detta företag inte övervakas, vilket visar en anmärkningsvärd brist på transparens och professionalism. Det är viktigt att komma ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive AMF (Financial Markets Authority) i Frankrike. Du måste vara EXTREMT FÖRSIKTIG. Vidare nämner företaget inte något kontaktsätt; Hur kunde du kontakta dem i en nödsituation? Vidare nämns inget om vilket företag de tillhör, vilket tyder på en tydlig brist på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Spark Genesis AI?

Om du vill veta hur du får tillbaka dina pengar kan du rådfråga detta guide. Vi förklarar i detalj processen för att återvinna pengar från ett bedrägligt företag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Spark Genesis AI: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Joaquin svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquín, tack för att du skrev om Spark Genesis AI. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *