SpetreTrade -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren SpetreTrade (kallas även spetretrade.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen SpetreTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar SpetreTrade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: USA, men för att detta ska vara sant bör det regleras där och det är det inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SpetreTrade, noterar vi att sidan inte ger någon information om att äga olika typer av konton.

La plattform att fungera som SpetreTrade erbjuder är: en egen plattform som heter SpetreTrade.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SpetreTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SpetreTrades webbplats
SpetreTrades webbplats

SpetreTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, förklaring av några grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om SpetreTrade |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: spetretrade.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

 

>>> Bedömning på SpetreTrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SpetreTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en olaglig mäklare och den inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, vi vet inte var dess bas verkligen ligger. När man letar efter recensioner om SpetreTrade vi hittade några negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SpetreTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *