Kommentarer om Splittrades

I denna avdelning vi analyserar mäklaren delade affärer (även kallad splittrades.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Splittrades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Splittrades. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: COLESPITE PARTNERS LTD och TEAM NORTH PARTNERS LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Splittrades, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Klassiskt konto, Premiumkonto och Guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på € 250, delvis åtkomst till videohandledning, 24/7 support, fast spridning, kontohanterare, hävstångseffekt upp till 1: 200.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på € 5.000, deltagande i videohandledning, support dygnet runt, fasta och variabla spridningar, kontohanterare, utnyttja upp till 24: 7.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på € 40.000, full tillgång till videohandledning, support dygnet runt, fasta och variabla spridningar, kontoansvarig, hävstång upp till 24:7.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 100.000, full tillgång till videohandledning, 24/7 support, justerbara uppslag, premium kundsupport, justerbar hävstång.

Splittrades kontotyper
Splittrades kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


Las plattformar att fungera som Splittrades erbjuder är: MT4-plattform y egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Splittrades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Splittrades webbplats
Splittrades webbplats

Splittrades tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om delade affärer |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: splittrades.com

Telefonnummer: + 44 20 3807 3658

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på delade affärer <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget delade affärer är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom, när vi letar efter recensioner om Splittrades hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi rekommenderar att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB delade affärer till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV delade affärer till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Splittrades? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Splittrades: Betyg och kommentarer»

 1. giuseppe svar

  Sono state truffato da Colespite partner limited che capo a splittraders. Vorrei maggiori info

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Giuseppe, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Splittrades. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den i början eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Adolfo svar

  Jag har blivit lurad, jag letar efter ett sätt att få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adolfo, tack för att du delar din erfarenhet med Splittrades. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.