✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om du ska investera i Sportsbet.io. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Summa summarum VAD DET SKADES ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ EN BLÄGERI. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Quiena Inversiones och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssportsbetio.uk
???? företaget*mBet Solutions NV
⚖️ regleringcuraçao
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressSchout Bij Nacht Doormanweg 40, PO Box 4745, Curaçao

Sportsbet.io ägs av företaget mBet Solutions NV ligger på Curaçao.

Information på webben

Sportsbet.io webbplats

Sportsbet.io ger en grundläggande förklaring av spelen den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat.

Tillgängliga spel

 • Spelautomat
 • jackpottslots
 • roulett
 • blackjack
 • videopoker
 • Baccarat
 • Levande spel
 • Bingo
 • Poker
 • Sportspel

Betalningsmetoder?

För tillfället har vi inte hittat vilket betalningsmedel du använder.

välkomstbonus

För tillfället har vi inte hittat välkomstbonusar.

Säkerhets Regulation

För närvarande har vi inte hittat vilken reglering den använder.

???? Slutbetyg av Sportsbet.io ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Sportsbet.io.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera hos oreglerade eller landsbaserade bookmakers av denna typ är mycket riskabelt. Det är bäst att investera med ett reglerat spelhus, baserat i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Sportsbet.io:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6129″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Sportsbet.io.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Sportsbet.io

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Sportsbet.io

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Sportsbet.io?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Sportsbet.io en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är Sportsbet.io pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur får man tillbaka pengar från Sportsbet.io?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Sportsbet.io en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Robert Aguero svar

  Det fungerade verkligen bra för mig. Tills igår när jag vann ett livespel på matchen Napoli vs. Real Madrid och efter att ha betalat insatsen och begärt att jag skulle dra tillbaka, avvisade de det och avbröt dessa spelningar, de skickade mig bara ett e-postmeddelande om att dessa spelningar redan hade gjorts. det totala beloppet för den matchen, jag är 100% säker på att om jag hade förlorat så skulle de inte ge mig mina pengar tillbaka, men eftersom jag vann hittade de på en sån vidrig ursäkt, jag rekommenderar det inte och jag ska flytta till en annan bettingsida.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Robert, tack för att du skriver om Sportsbet.io. Detta Betting House har tagit emot många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det är inte tillrådligt att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut så mycket pengar som möjligt av dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör det mycket svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Camila Gold svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila Oro, tack för att du skriver om Sportsbet.io. Detta casino har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *