Kommentarer om SpotXTB

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren SpotXTB, är en CFD (och Forex) mäklare specialiserad på kryptovalutor. Rekommenderas SpotXTB verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om någon reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SpotXTB, noterar vi att den erbjuder 4 typer av konton: Bitcoin -kontot, Bitcoin -kontot - Ethereum, Bitcoin -kontot - Ethereum - Litecoin och VIP -kontot.

Bitcoin -konto- Minsta initiala insättning på $ 250, $ 100 bonus.

Bitcoin -konto - Ethereum- Minsta initiala insättning på $ 1.000, $ 100 bonus.

Den tredje typen av konto är Bitcoin -konto - Ethereum - Litecoin- Minsta initiala insättning på $ 10.000, $ 100 bonus.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 100, $ XNUMX bonus.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för SpotXTB -mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

SpotXTB -kontotyper
SpotXTB -kontotyper

den plattformar att fungera som SpotXTB -erbjudanden är: nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som SpotXTB tillhandahåller på sin webbplats.

SpotXTB -webbplats
SpotXTB -webbplats

SpotXTB tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade: de har egentligen inte utbildningsavsnitt eller ekonomiska verktyg.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om SpotXTB

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: spotxbt.com/ES/

Telefonnummer: (+44) 151.947.03.53

E-post: Tillhandahålls inte

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att SpotXTB -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, och vidare indikerar allt (det finns inte många recensioner om företaget på internet) att det är ett "nytt" företag.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om SpotXTB? Vad har du haft för erfarenhet?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «SpotXTB: Betyg och kommentarer»

 1. edu svar

  hej, nyligen (för 1 eller 2 dagar sedan) har CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, markerat SPOTXTB som en finansiell bar och en möjlig bluff, var vänlig vänner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edu, tack för informationen om SpotXTB.

   Hälsningar.

 2. Igor svar

  Hej!
  Jag ville veta om spotxbt är reglerat eller inte?
  De frågade mig 15000 10000 euro och de gav mig ytterligare XNUMX XNUMX euro.
  Jag har sagt till dem att jag ville få ut mina pengar och gå i pension. Först har de tagit lång tid att svara mig per telefon, via e -post gjorde de inte det och de sa till mig att jag inte borde eftersom jag har förluster och jag skulle behöva betala dem mer. Och när det gäller att få pengar låter de mig inte.
  Vad gör jag? Anmälde du dem?
  Kan du ge mig en lösning?
  tack
  Vänligen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Igor, om du läser denna recension om SpotXTB kommer du att märka att vi nämner att det är ett oreglerat företag, och att det INTE nämner var det är baserat. Du har det ganska svårt faktiskt. Du borde kanske söka juridisk rådgivning ... Du kan också kontakta finansmyndigheten i ditt land ... Vilket land kommer du från?

   Hälsningar.

 3. elena svar

  Hallå där! Jag är elena. För mig att lägga in spotxbt för ett telefonsamtal. "Innan du registrerar dig, lägger pengar, 200euros nog ... för att verifiera senare ..." Och sedan mer och mer pengar, mycket snabbt bort allt, som hade 1450 euro. " Det är litet, be om ett lån på 3000, inte bättre än 5000. " Mycket glad mäklare, utan någon skam. På mitt konto kunde jag inte fungera, bara han. På min dator utan min tillåtelse laddat ner en annan plattform, öppnar den mina filer. En gud. Blockera mitt konto, att jag inte kunde få mina pengar. Det utpressar att jag måste lägga mer pengar. Å andra sidan kommer han att ta ut saken från min bank. Jag har förlorat, där jag är ... Det är en laglig plattform eller en besättning ... Det verkar som om jag är i fara nu och jag har bara en lösning: att rapportera. Bluffa på mina pengar ... Mycket tråkigt att det finns så många människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elena, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du stötte på SPOTXTB i första hand? Om du har mer information om företaget, vänligen dela den med oss.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elena, tack för dina kommentarer, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du stötte på SpotXTB i första hand?

   Hälsningar.

 4. Jose Antonio Arrabal Pliego svar

  Är en gotcha. Jag har haft ett samtal med dem och studerat företaget noggrant, jag bestämde mig för att inte arbeta med dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack så mycket för att du delar din upplevelse med SpotXTB med oss, varför nämner du att det är en bluff? Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.