Kommentarer om SpotXTB

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren SpotXTB, Àr en CFD (och Forex) mÀklare specialiserad pÄ kryptovalutor. Rekommenderas SpotXTB verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att ha bas i: de nÀmner det inte

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om nĂ„gon reglering, vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SpotXTB, noterar vi att den erbjuder 4 typer av konton: Bitcoin -kontot, Bitcoin -kontot - Ethereum, Bitcoin -kontot - Ethereum - Litecoin och VIP -kontot.

Bitcoin -konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, $ 100 bonus.

Bitcoin -konto - Ethereum- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, $ 100 bonus.

Den tredje typen av konto Àr Bitcoin -konto - Ethereum - Litecoin- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, $ 100 bonus.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 100, $ XNUMX bonus.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för SpotXTB -mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

SpotXTB -kontotyper
SpotXTB -kontotyper

den plattformar att fungera som SpotXTB -erbjudanden Àr: nÀmner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som SpotXTB tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

SpotXTB -webbplats
SpotXTB -webbplats

SpotXTB tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade: de har egentligen inte utbildningsavsnitt eller ekonomiska verktyg.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om SpotXTB

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: spotxbt.com/EN/

Telefonnummer: (+44) 151.947.03.53

E-post: TillhandahÄlls inte

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att SpotXTB -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den nÀmner inte var den Àr baserad, den nÀmner inte vilket företag den tillhör, och vidare indikerar allt (det finns inte mÄnga recensioner om företaget pÄ internet) att det Àr ett "nytt" företag.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SpotXTB? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «SpotXTB: Betyg och kommentarer»

 1. edu svar

  hej, nyligen (för 1 eller 2 dagar sedan) har CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, markerat SPOTXTB som en finansiell bar och en möjlig bluff, var vÀnlig vÀnner

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edu, tack för informationen om SpotXTB.

   HĂ€lsningar.

 2. Igor svar

  Hej!
  Jag ville veta om spotxbt Àr reglerat eller inte?
  De frÄgade mig 15000 10000 euro och de gav mig ytterligare XNUMX XNUMX euro.
  Jag har sagt till dem att jag ville fÄ ut mina pengar och gÄ i pension. Först har de tagit lÄng tid att svara mig per telefon, via e -post gjorde de inte det och de sa till mig att jag inte borde eftersom jag har förluster och jag skulle behöva betala dem mer. Och nÀr det gÀller att fÄ pengar lÄter de mig inte.
  Vad gör jag? AnmÀlde du dem?
  Kan du ge mig en lösning?
  tack
  VĂ€nligen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Igor, om du lÀser denna recension om SpotXTB kommer du att mÀrka att vi nÀmner att det Àr ett oreglerat företag, och att det INTE nÀmner var det Àr baserat. Du har det ganska svÄrt faktiskt. Du borde kanske söka juridisk rÄdgivning ... Du kan ocksÄ kontakta finansmyndigheten i ditt land ... Vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 3. elena svar

  HallĂ„ dĂ€r! Jag Ă€r elena. För mig att lĂ€gga in spotxbt för ett telefonsamtal. "Innan du registrerar dig, lĂ€gger pengar, 200euros nog ... för att verifiera senare ..." Och sedan mer och mer pengar, mycket snabbt bort allt, som hade 1450 euro. " Det Ă€r litet, be om ett lĂ„n pĂ„ 3000, inte bĂ€ttre Ă€n 5000. " Mycket glad mĂ€klare, utan nĂ„gon skam. PĂ„ mitt konto kunde jag inte fungera, bara han. PĂ„ min dator utan min tillĂ„telse laddat ner en annan plattform, öppnar den mina filer. En gud. Blockera mitt konto, att jag inte kunde fĂ„ mina pengar. Det utpressar att jag mĂ„ste lĂ€gga mer pengar. Å andra sidan kommer han att ta ut saken frĂ„n min bank. Jag har förlorat, dĂ€r jag Ă€r ... Det Ă€r en laglig plattform eller en besĂ€ttning ... Det verkar som om jag Ă€r i fara nu och jag har bara en lösning: att rapportera. Bluffa pĂ„ mina pengar ... Mycket trĂ„kigt att det finns sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ SPOTXTB i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 4. elena svar

  Nu vet jag ocksÄ: det Àr en stor bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för dina kommentarer, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ SpotXTB i första hand?

   HĂ€lsningar.

 5. Jose Antonio Arrabal Pliego svar

  Är en gotcha. Jag har haft ett samtal med dem och studerat företaget noggrant, jag bestĂ€mde mig för att inte arbeta med dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med SpotXTB med oss, varför nÀmner du att det Àr en bluff? Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *