Kommentarer om SPX Markets
I denna avdelning vi kommer att analysera SPX Markets (kallas även med namnet: spxmarkets.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen SPX Markets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SPX Markets Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det SPX Markets ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ SPX Markets nämner vara del av: Secure Currency Limited.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren är baserad i Vanuatu.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det SPX Markets Det regleras av VFSC.

 

UPPMÄRKSAMHET: SPX Markets är starkt reglerat INEFFEKTIV. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder SPX Markets, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Bronskonto: minsta initiala insättning € 1.000, relationschef, veckovis marknadsgranskning, tillgång till Algotrader.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 2.500, relationschef, veckovis marknadsgranskning, tillgång till Algotrader.

Guldkonto: minsta initiala insättning € 10.000, relationsansvarig, marknadsöversyn varje vecka, privata handelsträffar, tillgång till evenemangsrum.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 25.000, relationsansvarig, marknadsöversyn varje vecka, privata handelsträffar, tillgång till evenemangsrum.

SPX Markets kontotyper
SPX Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som SPX Markets erbjuder är: plattformar SomethingTrader y Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SPX Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SPX Markets webbplats
SPX Markets webbplats

SPX Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar, live -diagram, självstudier, analyser, utbildningsavsnitt, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om SPX Markets 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: spxmarkets.com

📞 Telefonnummer: +442045428087 | +12498010926

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SPX Markets. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på SPX Markets ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SPX Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha granskat denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett klart etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det nästan inte erbjuder någon juridisk information, det är beläget i ett mycket farligt land för dessa åtgärder och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes FCA SPX Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om SPX Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «SPX Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Chris F. svar

  FCA har meddelat dem! De har tagit mer än 4000 dollar från mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Chis F, tack för att du kommenterar SPX Markets. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FCA -länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *