Kommentarer till Standard Consulting Academy

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Standard Consulting Academy (kallas även standardconsulting.eu), är en ekonomisk utbildning. Är det verkligen Standard Consulting Academy att gå kurser? Eller är det bättre att hålla sig borta från detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Standard Consulting Academy. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Den kursen nämner att vara en del av: Standard Consulting ltd. (obefintlig)

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att vara baserat i: Bulgarien.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företageftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en företag inte reglerad det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Standard Consulting Academy, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Standard Consulting Academy erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Standard Consulting Academy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Standard Consulting Academy webbplats
Standard Consulting Academy webbplats

Standard Consulting Academy tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Standard Consulting Academy |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: standardconsulting.eu

📞 Telefonnummer: + 359896894546

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Standard Consulting Academy <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Standard Consulting Academy är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett oregistrerat företag, det inte visar någon form av juridisk information på sin webbplats, dessa onlinekurser ägs vanligtvis av bedrägliga mäklare och de använder dem för att locka kunder, och från vad vi har kunnat se, detta verkar vara ett av dessa fall. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Standard Consulting Academy? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Standard Consulting Academy: Betyg och kommentarer»

 1. mari svar

  Det är en medelmåttig kurs och de lär dig hur du förlorar pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mari, tack för att du frågade om Standard Consulting Academy. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.