Kommentarer till Standard Consulting Academy

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Standard Consulting Academy (kallas Ă€ven standardconsulting.eu), Ă€r en ekonomisk utbildning. Är det verkligen Standard Consulting Academy att gĂ„ kurser? Eller Ă€r det bĂ€ttre att hĂ„lla sig borta frĂ„n detta företag? ⛔ Det Ă€r sĂ€kert? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Standard Consulting Academy. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ Den kursen nĂ€mner att vara en del av: Standard Consulting ltd. (obefintlig)

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, kursen nĂ€mner att vara baserat i: Bulgarien.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade företageftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en företag inte reglerad det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Standard Consulting Academy, i det hÀr fallet hittade vi inte information som tyder pÄ att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Standard Consulting Academy erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Standard Consulting Academy tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Standard Consulting Academy webbplats
Standard Consulting Academy webbplats

Standard Consulting Academy tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om de tjÀnster den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Standard Consulting Academy |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: standardkonsultation.eu

📞 Telefonnummer: + 359896894546

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Standard Consulting Academy <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Standard Consulting Academy Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr ett oregistrerat företag, det inte visar nÄgon form av juridisk information pÄ sin webbplats, dessa onlinekurser Àgs vanligtvis av bedrÀgliga mÀklare och de anvÀnder dem för att locka kunder, och frÄn vad vi har kunnat se, detta verkar vara ett av dessa fall. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Standard Consulting Academy? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Standard Consulting Academy: Betyg och kommentarer»

 1. mari svar

  Det Àr en medelmÄttig kurs och de lÀr dig hur du förlorar pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mari, tack för att du frÄgade om Standard Consulting Academy. Denna mÀklare / skola Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *