Annonsera med oss

Kommentarer om Standard Option Trade
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Handel med standardoptioner (kallas även av namnet: standardoptiontrade.com), är en mäklare för Forex, ETF, kryptovalutor, binära optioner och CFD. Rekommenderas Standard Option Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Standard Option Trade ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Standard Option Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Standardoptionshandel nämner att vara en del av: Standardoptionshandel. (inga registreringsuppgifter)

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i USA, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: de nämner att vara en FMRRC -reglerad mäklare, men det är helt falskt. ⛔ Uppmärksamhet: Standard Option Trade är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Standard Option Trade noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av paket: Startkonto, Grundkonto, Pro -konto och Executive -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $300, 100% vinst, Seniormäklare, support dygnet runt.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $5.000, vinst 125%, Grundläggande mäklare, support dygnet runt.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $10.000, 150% vinst, Pro -mäklare, support dygnet runt.

Verkställande konto: minsta initiala insättning på $15.000, vinst 180%, verkställande mäklare, support dygnet runt.

 

Standardalternativ Handelskontotyper
Standardalternativ Handelskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Standard Option Trade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Standard Option Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplats för Standard Option Trade
Webbplats för Standard Option Trade

Handel med standardoptioner ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, live -diagram, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Handel med standardoptioner 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: standardoptiontrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Standard Option Trade. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Standardoptionshandel ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handel med standardoptioner är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och också, I motsats till vad de försöker tro saknar det reglering (oreglerat företag). ❌ Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Standard Option Trade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Standard Option Trade: Betyg och recensioner»

 1. mariel svar

  God morgon, finns det en möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariel, tack för att du kommenterar Standard Option Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *