Kommentarer om StarFX

I denna avdelning vi kommer att analysera StarFX -mäklaren, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas StarFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Trading Bulls Ltd..

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Seychellerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de i avsnittet på mäklarens hemsida nämner att de är ett oreglerat företag: "StarFX är inte föremål för tillsynsmyndigheter ..." .

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som StarFX erbjuder, noterar vi att StarFX inte erbjuder någon information om olika kontotyper.

den plattformar att fungera som StarFX erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som StarFX tillhandahåller på sin webbplats.

StarFX webbplats
StarFX webbplats

StarFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika instrument som kan handlas med detta företag, förklaring av olika grundläggande begrepp i handelsvärlden.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om StarFX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: starfx.com/mx

Telefonnummer: 00 08001004543

E-post: tillhandahålls inte

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att StarFX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, och vi har nästan inte hittat någon utvärdering av företaget, det lilla vi har hittat är negativt.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om StarFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *