SteadyCapitals Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren SteadyCapitals, Ă€r en CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen SteadyCapitals för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar SteadyCapitals ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi slÀpper information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag. Det bör noteras att webbplatsen SteadyCapitals Àr pÄ engelska.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Berton Tomorrow LTD.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: England, Àven om det Àr sant bör det regleras av det brittiska tillsynsorganet (FCA), vilket inte Àr fallet, vilket fÄr oss att tvivla pÄ om de faktiskt Àr baserade i England eller inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom egentligen SteadyCapitals inte nĂ€mner nĂ„got om att vara ett reglerat företag, tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som SteadyCapitals erbjuder, noterar vi att de erbjuder fyra olika typer av konton: Standardkontot, det avancerade kontot, Platinum-kontot och företagskontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje "paket".

Standardkonto- Minsta 500 $ insÀttning, marknadsintroduktion, algoritmisk programvara.

Avancerat konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, handelssignaler, robotar och social handel, utbildning.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 XNUMX $, handelssignaler per vecka, exklusiv utbildning, marknadsanalys varje vecka / mÄnad, handelspass.

Företagskonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, dagliga handelssignaler, personlig handelschef, daglig marknadsanalys, tillgÄng till webinarier.

SteadyCapitals kontotyper
SteadyCapitals kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som SteadyCapitals erbjuder Àr: vi tror att (eftersom det inte specificerar) SteadyCapitals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som SteadyCapitals tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

SteadyCapitals webbplats
SteadyCapitals webbplats

 

SteadyCapitals tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, nyheter om marknaderna, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om SteadyCapitals

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: steadycapitals.com

Telefonnummer: + 44 20 8068 1880

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ SteadyCapitals <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget SteadyCapitals Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tycker att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr förment baserat i England, men genom att inte nÀmna den brittiska förordningen, tror vi att det kanske inte Àr sÄ, det Àr en oreglerad mÀklare nÀr man letar efter andra recensioner pÄ SteadyCapitals, vi hittade ingenting, vilket fÄr oss att tro att det Àr ett "nytt" företag.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att SteadyCapitals inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SteadyCapitals? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

13 kommentarer om «SteadyCapitals: Betyg och kommentarer»

 1. elena svar

  Hej, jag lurades ocksĂ„. En var mycket pengar, men det Ă€r lika obehagligt. Först investerade jag 250 €. Först var allt bra, det vĂ€xte, men plötsligt gick allt förlorat. Prata med en sĂ„dan klöver Davis [e-postskyddad]. Han sa till mig att investera € 250 mer och ge mig de 250 som jag förlorade. Jag gjorde det. Och sanningen vĂ€xte varje dag. Sedan berĂ€ttade Clover Davis för mig att hon skulle till Kina och bytte min rĂ„dgivare till Steysi Burton [e-postskyddad] . Faktum Ă€r att de tvĂ„ talade ryska med mig, jag Ă€r dĂ€rifrĂ„n. De 2 kom in i mitt förtroende. De verkade vĂ€ldigt trevliga. Jag var hos dem i ca 2 mĂ„nader. Till slut bestĂ€mde jag mig för att ta ut pengarna eftersom jag sĂ„g att de slutade vĂ€xa, de stannade pĂ„ € 8 utan att flytta dĂ€rifrĂ„n, och nĂ€r jag sa att jag vill ta ut pengarna och stĂ€nga kontot försvann de. Jag skrev till dem, men utan resultat. SĂ„ eftersom det inte var sĂ„ mycket pengar sĂ„ gav jag upp dem eftersom jag inte visste vart jag skulle vĂ€nda mig. Detta hĂ€nde i början av 1000. Nu Ă€r jag pĂ„ en annan plattform, jag försökte igen. De har ringt mig att investera frĂ„n siffror +2019 ... och jag, dumt, sa att jag inte Ă€r intresserad eftersom jag redan Ă€r pĂ„ en plattform. Och idag hĂ€nde nĂ„got med mig som gjorde att jag blev galen, en tjej ringde mig och sa att jag skulle gĂ„ in i ENYDESC, det Ă€r sĂ„ jag kommunicerar med min rĂ„dgivare just nu. Jag trodde verkligen att det var hon, för tjejen talade pĂ„ samma sĂ€tt. Och jag gick in som om ingenting, och plötsligt började hon hantera min mobil, jag gick in pĂ„ min plattform och sĂ„g alla operationer negativa. Han sa till mig att det Ă€r för hĂ€mnd eftersom jag slutade arbeta med dem (jag drar slutsatsen att det var frĂ„n steadykapital, eftersom jag inte arbetade med mer). Han började skicka nonsens till mina kontakter, och jag fick slut pĂ„ pengar pĂ„ min plattform. Och jag vet inte vad som fick veta mer om mig, förrĂ€n jag kunde stĂ€nga av telefonen. Och dessutom berĂ€ttade han för mig en massa grymheter ... SĂ„ var försiktig. Och ANYDESC Ă€r en fara. Allt Ă€r mycket starkt, och tack och lov att det inte fanns mycket pengar, för jag skrev in minst € 44.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för att du delar din erfarenhet med SteadyCapitals. De Àr alla bedragare, svarar inte pÄ deras samtal.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. allison cezar svar

  Detta företag, STEADYCAPITALS lurade mig av 9.000 XNUMX euro. Eftersom det Àr en investering med överföringar till ukrainska namn.
  DANIEL [e-postskyddad]
  EMILY [e-postskyddad]
  JACK [e-postskyddad]
  KLÖVER DAVIS [e-postskyddad]
  snÀlla svara inte detta folk jag betalar fortfarande mÀnniskor för de förlorade pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Allison, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SteadyCapitals, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

   • allison cezar svar

    tack för svaret ... ja, jag har allt, samtalen och insÀttningarna med Jack Bennet, Daniel Ross och slutligen Clover Davis.
    Du skulle hjÀlpa mig att ÄterhÀmta mig, för nu har jag redan mer Àn 18.000 XNUMX euro pÄ mitt konto i mer Àn ett Är. Ingen svarar pÄ mina e-postmeddelanden.
    ja jag har alla saker ...

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Allison, tack sÄ mycket för att du delar all denna information om SteadyCapitals. Problemet hÀr Àr att vi pratar om ett företag utan reglering, varifrÄn kommer du? I din plats skulle vi kontakta tillsynsmyndigheten i vÄrt land.

     HĂ€lsningar.

  • tbt62 svar

   Hej Allison, jag lurades ocksÄ. Jag skulle vilja kunna kontakta dig via whatsapp. Det Àr möjligt?. Jag ger dig mitt nummer +34

 3. TBT62 svar

  Han lurade mig ett belopp pÄ 30.000 XNUMX euro. Eftersom det Àr en investering med överföringar till Danmark, tÀnkte jag aldrig att dessa mÀnniskor skulle ta mina pengar nÀr jag verifierade med smÄ belopp att investeringarna fungerade bra och att de aldrig hade blivit lurade. Av den anledningen ökade jag kapitalet tills de försvann. Jag skulle vilja kunna kontakta nÄgon annan berörd och dela erfarenheter. Jag Àr sÀker pÄ att det mÄste bli fler drabbade, i Spanien eller utanför Spanien och nÄgonstans mÄste de ha genomfört en utredning som kan ha gett resultat. Jag hoppas kunna kontakta nÄgon. Jag uppskattar det arbete du gör för att skapa detta forum.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej TBT62, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SteadyCapitals, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   I din plats skulle vi ocksÄ kontakta CNMV, tillsynsmyndighet för Spanien.

   HĂ€lsningar.

 4. TBT62 svar

  Detta företag, STEADYCAPITALS, har en utmĂ€rkt publicitet som Ă€r spridd över flera lĂ€nder, sĂ„ jag antar att det mĂ„ste finnas mĂ„nga mĂ€nniskor som har investerat i det. Å andra sidan anser de att det Ă€r en bluff pĂ„ olika webbplatser. Av dessa tvĂ„ skĂ€l bör mĂ„nga pĂ„verkas. Jag Ă€r en av dem. Jag skulle vilja kunna kontakta nĂ„gon annan berörd och dela erfarenheter i detta forum. Det Ă€r av den anledningen som jag har öppnat en trĂ„d med den hĂ€r kommentaren.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej TBT62, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SteadyCapitals, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

  • oscar cabrera svar

   Jag har ocksÄ drabbats, jag har tappat 40.000EUR med dem. Jag uppmanar dig att kontakta mig för att samordna ÄtgÀrder.

   Mitt telefonnummer: 628899339

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Oscar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med SteadyCapitals, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *