STEIGEN MAKLER Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren STEIGEN MAKLER, Àr en CFD-mÀklare som tydligen specialiserar sig pÄ kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas STEIGEN MAKLER verkligen för investeringar? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Steigen Makler Limited .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i: London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner att vara en mĂ€klare som regleras av FCA (Englands finansiella tillsynsorgan) och av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsorgan), men vi kunde inte hitta nĂ„gon av dessa regler, allt tyder pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av STEIGEN MAKLER, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: Standardkontot, Premiumkontot och VIP-kontot.

Standardkonto- Minsta 15.000 1 $ initial insÀttning, upp till 100: XNUMX hÀvstÄng, dedikerad kontoansvarig.

Premiumkonto- Minsta 50.000 1 $ initial insÀttning, upp till 200: XNUMX hÀvstÄng, dedikerad kontoansvarig.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000.000 1 500, upp till XNUMX: XNUMX hÀvstÄng, dedikerad kontoansvarig.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för STEIGEN MAKLER-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

STEIGEN MAKLER kontotyper
STEIGEN MAKLER kontotyper

den plattformar att fungera som STEIGEN MAKLER erbjuder Àr: de nÀmner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som STEIGEN MAKLER tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

STEIGEN MAKLER webbplats
STEIGEN MAKLER webbplats

STEIGEN MAKLER tillhandahĂ„ller följande hjĂ€lp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har en blogg, förklaring av de instrument (kryptovalutor) som Ă€r möjliga att handla med Steigen Makler, förklaring av grundlĂ€ggande begrepp i investeringsvĂ€rlden, tydligen har de ocksĂ„ en " academy of trading ”, bara för att fĂ„ tillgĂ„ng till det Ă€r det nödvĂ€ndigt att ha ett konto hos Steigen Makler, sĂ„ vi har inte kunnat anvĂ€nda akademin, ekonomisk kalender, ordlista.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om STEIGEN MAKLER

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: steigenmakler.com

Telefonnummer: + 44 2039362238

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget STEIGEN MAKLER Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare som nÀmner att de Àr reglerade och de regler som de nÀmner pÄ sin webbplats Àr frÄn andra företag, de nÀmner att de har mÄnga Ärs erfarenhet men vi har inte varit kunna hitta en enstaka recension av dem pÄ internet och deras konton pÄ sociala nÀtverk verkar ha skapats för nÄgra mÄnader sedan.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om STEIGEN MAKLER? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

21 kommentarer om «STEIGEN MAKLER: Betyg och kommentarer»

 1. Felman Chitiva Cifuentes svar

  Samma sak hÀnde mig, ett smartpnews -företag kontaktade mig frÄn Mexiko för att investera ett kapital hos en mÀklare som heter Sentinel 1973 och som började med ett kapital pÄ 20.000.00 43.000.00 US $ pÄ fyra mÄnader hade ett ackumulerat belopp pÄ XNUMX XNUMX US $ mitt misstag var att under denna tid Jag begÀrde inte Äterbetalning av kapitalÄterbÀring, efter denna tid informerade de mig om att de förhandlade om att mÀklaren Steigen makler skulle ta klienterna, faktiskt blev det sÄ att de skickade mig papper, kontrakt och allt för att flytta mig till den hÀr nya mÀklare, efter nÄgra mÄnader fortsatte jag att öka avkastningen.

  En dag ringde de mig och gjorde en hel förestÀllning för mig att lyssna, dÀr det var uppenbart att jag tappade kapitalet plus avkastningen och att det enda alternativet jag hade var att skicka ytterligare 20.000.00 2017 US för vilket jag steg upp (jag föll igen i fÀllan) efter nÄgra mÄnader, i mars 50.255.70 hade jag ett ackumulerat pÄ mitt konto pÄ 10.000.00 XNUMX US -dollar för vilket jag begÀrde Äterbetalning pÄ XNUMX XNUMX US $
  Förmodligen skickade de mig ett brev frÄn Citibank i Honkon dÀr de sa att överföringen inte hade varit möjlig och att mÀklarens advokater var tvungna att undersöka mig, men jag fortsatte att förhandla och kommunicera fram till augusti 2017 nÀr jag fick ett samtal dÀr de berÀttade för mig att de hade ett bÀttre företag, med högre avkastning, men att jag var tvungen att skicka dem ytterligare 20.000.00 2018 US $ för vilka jag vÀgrade och bad om att fÄ tillbaka mitt kapital plus avkastning, frÄn det datumet kommunicerade de inte med mig igen, utan Men jag fortsatte att gÄ in pÄ sidan och bekrÀftade att min investering var giltig, i februari XNUMX en dag gick jag in pÄ steigenmakler -sidan, com och caul var överraskningen, att den hÀr sidan jag inte var, de hade raderat den
  Det var vid det hÀr ögonblicket som jag förstod och förstod att de hade lurat mig, jag har mejlen, dokumenten, kontrakten undertecknade med frimÀrken och i deras brevpapper, men vem gjorde jag pÄstÄendet om,
  Det Àr dÀrför nÀr man investerar Àr det bÀttre Àn enheten Àn filialen att MÀklarens kontor har ett fysiskt kontor i det land som man bor för att göra ansprÄk.

  Jag skulle förstÄ att det finns Àrliga, ansvarsfulla, följsamma brott och att det finns andra tyvÀrr fler Àn de bra som Àr bedragare och tjuvar

  Jag vill dela med mig av alla som besöker den hÀr sidan, jag hoppas att den publiceras

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Felman, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Har du nĂ„gon webbsida eller mer information om detta företag som du nĂ€mner “SmartPNews”? Har du namn pĂ„ rĂ„dgivare, e-post?

   Med andra ord Àr de kopplade till Sentinel1973 mÀklare.

   HĂ€lsningar.

 2. ricardo svar

  God morgon, jag ska berĂ€tta vad deras strategi Ă€r, de kallar dig frĂ„n Mexiko, en person alias "DIEGO VENERY" frĂ„n konsultföretaget quantuninvestment.com.mx och frĂ„n Storbritannien steigen makler och / eller sentinel tillvĂ€xt. Alias ​​"ELENA OMAÑA" kundtjĂ€nst Latinamerika och alias "TONY HASAF" -analytiker.

  JAG KOMMENTERAR TILL DIG AngÄende din frÄga om STEIGEN MAKLER -mÀklaren, beklagar jag att jag berÀttade att den ingÄr bland de oreglerade mÀklarna sedan, Àven om den annonseras med hemvist i Storbritannien och regleras av FCA (Englands finansiella tillsynsorgan) och av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsorgan) kunde de inte verifiera dessa föreskrifter sÄ allt tyder pÄ att det Àr en oreglerad mÀklare.
  TyvÀrr blev jag lurad och de vill inte returnera mina pengar, nu mÄste jag kontakta ett lokalt kontor i Storbritannien för att starta skadeprocessen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Steigen Makler med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? Vi registrerade namnet pÄ kvantinvestering. Om du har nÄgon annan information om detta företag som du tycker Àr av intresse, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

  • armando svar

   kommentar till Ricardo:
   Jag skulle ta reda pÄ att prata med dig, jag investerade ocksÄ, men det Àr kort tid, om du kunde
   kontakta mig, jag skulle uppskatta det mycket.

 3. Ricardo svar

  FÖRLÅT!!! personer som sĂ€ger att de har varit 4 eller 8 mĂ„nader kanske mer, gör en övning. BerĂ€tta för din rĂ„dgivare att du kommer att dra ut, sĂ„ att de kan observera vad du ska skicka som det hĂ€nde mig, det antas att nu Ă€r jag skyldig dig och alla mina transaktioner var framgĂ„ngsrika och mycket produktiva i dollar "UTTRYCKLIGT" vĂ€nner detta företag Ă€r inte reglerat, ”ANGÅ DENNA SIDE TITTA PÅ VAR DET FRAMGÅNGER DU banking.steigenmakler .com /. Var försiktig sĂ„ att du inte fortsĂ€tter att förlora pengar, lĂ„t oss gĂ„ samman för att ta bort masken frĂ„n dessa individer

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Steigen Makler med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? Vi har ocksÄ lagt till en granskning av Sentinel Growth Portofolio, om du vill kommentera din erfarenhet av dem.

   HĂ€lsningar.

 4. INVERTER-VARNING svar

  Denna mÀklare kontaktar mig frÄn Mexiko via telefon och de berÀttar att en annan engelsk mÀklare förvÀrvades av SENTINEL. Vilken information har de om det senare? Ytterligare kommenterar de att de begÀrda medlen kommer att finnas i CITIBANK i HONG-KONG, och att jag Àr Àgare till det kontot, men sedan berÀttar de att kontot Àr ett konsoliderat konto och jag fÄr Ätkomst det med en nummerreferens. SÄ jag undrar om jag Àr kund hos banken eller hur det verkar som om de Àr bankens kund och jag Àr bara en referens i luften. Den förmodade sÀkerheten för min insÀttning Àr inte klar för mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "försiktig investerare", nyfiken pÄ vad du sÀger, skicka oss webbplatsen för en sÄdan vaktmÀklare, eller hur? den hÀr mÀklaren kallade sentinel? NÀr det gÀller mÀklarens sÀkerhet Àr det en oreglerad mÀklare, sÄ du kommer inte att ha mycket sÀkerhet.

   HĂ€lsningar.

 5. Ricardo svar

  De varnar bara potentiella kunder och om du inte investerar hotar de dig Àr en kedja av falska mÀklare med olika namn

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med STEIGEN MAKLER med oss, det Ă€r synd vad du nĂ€mner. Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget? Om du kommer ihĂ„g namnen pĂ„ andra mĂ€klare som nĂ€mner dig, skulle det vara bra om du delade dem med oss ​​...

   hÀlsningar

 6. Ricardo svar

  Hej José, jag har ocksÄ ett konto, hittills gÄr hanteringen bra, jag har redan varit 4 mÄnader gammal, jag uppskattar dina kommentarer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Steigen Makler med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 7. Jose R. svar

  Hej, jag har ett konto hos dem. Varför sÀger de att de inte Àr reglerade? Mitt konto drivs av min analytiker frÄn London, jag har redan varit hos dem i Ätta mÄnader. Om du har ytterligare information uppskattar jag dina kommentarer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, det har ingenting att göra med om din analytiker förment Àr i London eller Tokyo, Steigen Makler Àr en oreglerad mÀklare.

   En hÀlsning.

  • pedro svar

   Be om dina intÀkter eller fÄ tillbaka dina pengar

 8. INVESTOR II svar

  Enligt dem regleras de av FCA, men licensen de visar pÄ deras webbplats motsvarar ett annat företag, vilket enligt FCA-uppgifterna inte Àr relaterat till dem.

  MĂ„la SCAM

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej investerare, exakt, det var ocksÄ omöjligt för oss att hitta den förmodade regleringen, sanningen Àr att den inte ser sÀrskilt uppmuntrande ut.

   En hÀlsning.

 9. investerar svar

  Jo dÄ Àr de inte reglerade eller vad?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej investerare, exakt, de Àr en oreglerad mÀklare.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *