STEIGEN MAKLER Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren STEIGEN MAKLER, är en CFD-mäklare som tydligen specialiserar sig på kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas STEIGEN MAKLER verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Steigen Makler Limited .

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner att vara en mäklare som regleras av FCA (Englands finansiella tillsynsorgan) och av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsorgan), men vi kunde inte hitta någon av dessa regler, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av STEIGEN MAKLER, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: Standardkontot, Premiumkontot och VIP-kontot.

Standardkonto- Minsta 15.000 1 $ initial insättning, upp till 100: XNUMX hävstång, dedikerad kontoansvarig.

Premiumkonto- Minsta 50.000 1 $ initial insättning, upp till 200: XNUMX hävstång, dedikerad kontoansvarig.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.000 1 500, upp till XNUMX: XNUMX hävstång, dedikerad kontoansvarig.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för STEIGEN MAKLER-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

STEIGEN MAKLER kontotyper
STEIGEN MAKLER kontotyper

den plattformar att fungera som STEIGEN MAKLER erbjuder är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som STEIGEN MAKLER tillhandahåller på sin webbplats.

STEIGEN MAKLER webbplats
STEIGEN MAKLER webbplats

STEIGEN MAKLER tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har en blogg, förklaring av de instrument (kryptovalutor) som är möjliga att handla med Steigen Makler, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, tydligen har de också en " academy of trading ”, bara för att få tillgång till det är det nödvändigt att ha ett konto hos Steigen Makler, så vi har inte kunnat använda akademin, ekonomisk kalender, ordlista.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om STEIGEN MAKLER

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: steigenmakler.com

Telefonnummer: + 44 2039362238

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget STEIGEN MAKLER är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som nämner att de är reglerade och de regler som de nämner på sin webbplats är från andra företag, de nämner att de har många års erfarenhet men vi har inte varit kunna hitta en enstaka recension av dem på internet och deras konton på sociala nätverk verkar ha skapats för några månader sedan.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om STEIGEN MAKLER? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

21 kommentarer om «STEIGEN MAKLER: Betyg och kommentarer»

 1. Felman Chitiva Cifuentes svar

  Samma sak hände mig, ett smartpnews-företag kontaktade mig från Mexiko för att investera ett kapital hos en mäklare som heter Sentinel 1973 och som började med en kapital på US 20.000.00 på fyra månader hade ett ackumulerat belopp på US 43.000.00 mitt misstag var att Under denna tid Jag begärde inte återbetalning av kapitalåterbetalning, efter den här tiden informerade de mig om att de var i förhandlingar för mäklaren Steigen makler att ta klienterna, faktiskt hände saker så, de skickade mig papper, kontrakt och allt för att flytta mig till den här nya mäklaren Efter några månader fortsatte jag att öka mina avkastningar.

  En dag ringde de mig och gjorde en hel föreställning för att jag skulle lyssna, där det var uppenbart att jag tappade kapitalet plus avkastningen och att det enda alternativet jag hade var att skicka ytterligare 20.000.00 2017 USD för vilket jag steg upp (jag föll igen i fällan) efter några månader, i mars månad 50.255.70 hade jag en ackumulerad på mitt konto på US 10.000.00 XNUMX för vilken jag begärde en återbetalning på US XNUMX XNUMX
  Förmodligen skickade de mig ett brev från Citibank i Honkon där de sa att överföringen inte hade gjorts och att mäklarens advokater var tvungna att utreda mig, men jag fortsatte att göra förhandlingar och i kommunikation fram till augusti 2017 då jag fick ett samtal där de berättade mig att de hade en bättre affär, med högre avkastning, men att jag var tvungen att skicka dem ytterligare 20.000.00 2018 USD för vilket jag vägrade och bad om att ersätta mitt kapital plus avkastning, från det datumet kommunicerade de inte med mig igen, utan dock Jag fortsatte att gå in på sidan och bekräfta att min investering var giltig, i februari månad en dag kom jag in på steigenmaklersidan, com och caul var överraskningen, att den här sidan jag inte var, de hade tagit bort den
  Det var just nu jag förstod och förstod att de hade lurat mig, jag har e-postmeddelanden, dokument, kontrakt undertecknade med frimärken och i deras pappersvaror, men vem gjorde jag påståendet,
  Det är därför när man investerar är det bättre än enheten än filialen att Mäklarens kontor har ett fysiskt kontor i det land som man bor för att göra anspråk.

  Jag skulle förstå att det finns ärliga, ansvarsfulla, kompatibla broker och att det finns andra tyvärr mer än de goda som är bedragare och tjuvar

  Jag vill dela med mig av alla som besöker den här sidan, jag hoppas att den publiceras

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felman, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Har du någon webbsida eller mer information om detta företag som du nämner “SmartPNews”? Har du namn på rådgivare, e-post?

   Med andra ord är de kopplade till Sentinel1973 mäklare.

   Hälsningar.

 2. ricardo svar

  God morgon, jag kommer att berätta vad deras strategi är, de kallar dig från Mexiko, en person alias "DIEGO VENERY" från konsultföretaget quantuninvestment.com.mx och från Storbritannien steigen makler och / eller sentinel tillväxt. Alias ​​"ELENA OMAÑA" kundtjänst Latinamerika och alias "TONY HASAF" analytiker.

  JAG KOMMENTAR DIG När det gäller din fråga om STEIGEN MAKLER-mäklaren, beklagar jag att berätta att den ingår bland de oreglerade mäklarna, även om den annonseras med hemvist i Storbritannien och regleras av FCA (Englands finansiella tillsynsorgan) och av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsorgan) kunde de inte verifiera dessa regler så allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.
  Tyvärr blev jag lurad och de vill inte returnera mina pengar, nu måste jag kontakta ett lokalt kontor i Storbritannien för att starta skadeprocessen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Steigen Makler med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Vi registrerade namnet på kvantinvestering. Om du har någon annan information om detta företag som du tycker är av intresse, vänligen dela den med oss.

   Hälsningar.

  • armando svar

   kommentar till Ricardo:
   Jag skulle ta reda på att prata med dig, jag investerade också, men det är kort tid, om du kunde
   kontakta mig, jag skulle uppskatta det mycket.

 3. Ricardo svar

  FÖRLÅTELSE!!! människor som säger att de har varit 4 eller 8 månader kanske mer, gör en övning. Berätta för din rådgivare att du ska dra dig tillbaka, så att de kan observera vad du ska skicka när det hände mig, det antas att nu är jag skyldig dig och alla mina transaktioner var framgångsrika och mycket produktiva i dollar "UTILFÄLLIGT" vänner det här företaget är inte reglerat. ”ANGÅ DENNA SIDA TITTA DÄR DET REDIREKTERAR DU banks.steigenmakler .com /. Var försiktig så att du inte fortsätter att förlora pengar, låt oss gå samman för att ta bort masken från dessa individer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Steigen Makler med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Vi har också lagt till en granskning av Sentinel Growth Portofolio, om du vill kommentera din erfarenhet av dem.

   Hälsningar.

 4. INVERTER-VARNING svar

  Denna mäklare kontaktar mig från Mexiko via telefon och de säger att en annan engelsk mäklare förvärvades av SENTINEL. Vilken information har de om den senare? Ytterligare kommenterar de att de begärda medlen kommer att finnas i CITIBANK i HONG-KONG, och att jag är ägare till det kontot, men då säger de mig att kontot är ett konsoliderat konto och jag får åtkomst det med en nummerreferens. Så jag undrar om jag är bankens kund eller inte eller hur det verkar som om de är bankens kunder och jag är bara en referens i luften. Den förmodade säkerheten för min insättning är inte tydlig för mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "försiktig investerare", nyfiken på vad du säger, skicka oss webbplatsen för en sådan vaktmäklare, eller hur? den här mäklaren kallade sentinel? När det gäller mäklarens säkerhet är det en oreglerad mäklare, så du kommer inte att ha mycket säkerhet.

   Hälsningar.

 5. Ricardo svar

  De varnar bara potentiella kunder och om du inte investerar hotar de dig är en kedja av falska mäklare med olika namn

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med STEIGEN MAKLER med oss, det är synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget? Om du kommer ihåg namnen på andra mäklare som nämner dig, skulle det vara bra om du delade dem med oss ​​...

   hälsningar

 6. Ricardo svar

  Hej José, jag har också ett konto, hittills går hanteringen bra, jag har redan varit 4 månader gammal, jag uppskattar dina kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Steigen Makler med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   En hälsning.

 7. Jose R. svar

  Hej, jag har ett konto hos dem. Varför säger de att de inte är reglerade? Mitt konto drivs av min analytiker från London, jag har redan varit hos dem i åtta månader. Om du har ytterligare information uppskattar jag dina kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, det har ingenting att göra med om din analytiker förment är i London eller Tokyo, Steigen Makler är en oreglerad mäklare.

   En hälsning.

  • pedro svar

   Be om dina intäkter eller få tillbaka dina pengar

 8. INVESTOR II svar

  Enligt dem regleras de av FCA, men licensen de visar på deras webbplats motsvarar ett annat företag, vilket enligt FCA-uppgifterna inte är relaterat till dem.

  Måla SCAM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej investerare, exakt, det var också omöjligt för oss att hitta den förmodade regleringen, sanningen är att den inte ser särskilt uppmuntrande ut.

   En hälsning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej investerare, exakt, de är en oreglerad mäklare.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.