I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i aktieinvesteringar. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om aktieinvesteringar och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsstock-invests.com
???? företaget*Okänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformaktieinvestering
📌 Adress80 Ashfield Street, London, England, E1 2BJ (falsk)

⚠️ Stock-invests nämner inte namnet på företaget som driver det och den publicerade adressen motsvarar inte någon finansiell institution. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Stock-invests, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Förrätt$200
Grundläggande$1.200
Professional$3.300
Award$7.200

Information på webben

Stock Invest webbplats

Stock-invests ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av aktieinvesteringar ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Aktieinvesteringar.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om aktieinvesteringar:

datum Uppdatering – nyheter
November 2022Klagomål mot Aktie-investerar av FCA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om aktieinvesteringar? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Stock-invests.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av aktieinvesteringar

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar aktieinvesteringar

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera aktieinvesteringar?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är aktieinvesteringar en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att aktieinvesteringar är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är aktieinvesteringar pålitliga?

Nej. Stock-invests är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från aktieinvesteringar?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till aktieinvesteringar?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är aktieinvesteringar en bluff? Åsikter från 2023»

 1. gabi svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger dig av min egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabi, tack för att du skriver om aktieinvesteringar. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ashley Davies svar

  Jag ville varna alla att denna mäklare har blivit fördömd av fca, de är bedragare, de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ashley Davies, tack för din kommentar om aktieinvesteringar. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk)

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de ger dig inget tillbaka även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror skulle kunna hjälpa andra människor genom att investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, mejl som du har blivit kontaktad från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren från första början?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller formuläret på denna länk: KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.