Kommentarer till Stock Market Invest
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Aktiemarknadsinvestering (kallas även av namnet: stockmarketinvest.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Stock Market Invest verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Stock Market Invest ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Stock Market Invest ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Börsinvestering nämner vara del av: FCS Technology Ltd (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Stock Market Invest är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Stock Market Invest, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Mikrokonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Exklusivt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på € 250, C-handel med stationära och mobila sservice till klienten 24 timmar, ochsälja och handla, sprider upp till 3 pips.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 2.500, chandel med stationära och mobila sservice till klienten 24 timmar, ochförsäljning och handel, dedikerad kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, chandel med stationära och mobila sservice till klienten 24 timmar, ochförsäljning och handel, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, central verksamhet.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 50.000, chandel med stationära och mobila sservice till klienten 24 timmar, ochFörsäljning och handel, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundservice, central verksamhet.

Exklusivt konto: minsta initiala insättning på € 200.000, chandel med stationära och mobila sservice till klienten 24 timmar, ochFörsäljning och handel, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundservice, central verksamhet.

 

Aktiemarknadsinvesteringskontotyper
Aktiemarknadsinvesteringskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Stock Market Invest erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Stock Market Invest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Stock Market Invest webbplats
Stock Market Invest webbplats

Aktiemarknadsinvestering ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: live -diagram, ett utbildningsavsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Aktiemarknadsinvestering 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: stockmarketinvestpro.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Stock Market Invest. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Börsinvesteringar ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Aktiemarknadsinvestering är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" som döljer många data, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (oreglerad företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 CONSOB tillagd Aktiemarknadsinvestering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Stock Market Invest? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Stock Market Invest: Betyg och kommentarer»

 1. Monica svar

  Rapporterades det av CONSOB och körs det fortfarande? De borde ligga bakom galler, de har gjort mig mycket ont och jag kan fortfarande inte hitta någon lösning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Monica, tack för att du kommenterar Stock Market Invest. Denna mäklare är en SCAM. CONSOB (italiensk finansregulator) har redan varnat för dem för att de ljuger och inte regleras (se CONSOB-klagomål). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *