Annonsera med oss

StockCore -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren StockCore (kallas även stockcore.co), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas StockCore verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om StockCore ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är StockCore ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Konstos Markets LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Brittiska Jungfruöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av StockCore noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Nybörjarkonto, standardkonto och premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $250, välkomst- och inbjudningsbonus, teknisk support.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $2.500, välkomst- och inbjudningsbonus, teknisk support, expertstöd.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $25.000, Welcome and Invite Bonus, Tech Support, Expert Support, Premium Support.

StockCore -kontotyper
StockCore -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera Vad StockCore erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som StockCore tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

StockCore webbplats
StockCore webbplats

StockCore tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om StockCore |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: stockcore.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar StockCore. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på StockCore <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget StockCore är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och också ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, å andra sidan, när vi letar efter recensioner om StockCore hittar vi många som är negativa och ha kul på denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd StockCore till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV StockCore till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

⛔ Observera ⛔: StockCore, tillsammans med StockLux, de verkar under Konston Markets Ltd, ett företag med ett fruktansvärt rykte anklagat för att bedra många, många människor, och som dessutom har varnats av olika myndigheter.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om StockCore? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

33 kommentarer om «StockCore: Betyg och kommentarer»

 1. Maria Isabel svar

  Min storlek har också lurats 10.000 28000 euro. De berättade för mig en viss Armine Lewis, som jag inte vet om det är hans riktiga namn, att han hade fått 2.500 5000 euro, och när han gick för att hämta det bad de mig XNUMX euro om att släppa honom och nästa dag ytterligare XNUMX euro, vilket jag uppenbarligen inte bidrog med. De är fullfjädrade tjuvar. Deras enda mål är att stjäla så mycket pengar som möjligt och de lämnar aldrig tillbaka dem. Låt oss se om de fångar dem direkt och sluta göra så mycket skada för så många människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria Isabel, du kan få tillbaka det, prata med vår CHAT så kontaktar de dig. Stockcore -folket kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Diana svar

  Hej, jag är Diana och jag, som alla andra, har blivit lurade av lagret. Tack och lov investerade jag bara 250 euro, men jag kan inte ta ut mina intäkter. Jag väntar mer än 3 månader, de ringer mig då och då och lovar att de kommer att hjälpa mig de är väldigt snälla men pengarna finns fortfarande med dem Min fråga är hur tar jag ut mina pengar och hur kan jag stänga mitt konto stockcore

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diana, du kan få tillbaka det, prata med vår CHAT så kontaktar de dig. Stockcore -folket kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Selene svar

  God middag.
  Alla mina pengar stals också från StockCore. 100.000 XNUMX €.

  En viss Ximena, som faktiskt heter Alice. Enligt en av de polisutredningar som jag kontaktar finns alla dessa pengar i Florida, och hon är liten, Alice spenderar mina besparingar. Lyckligtvis kommer domaren att kalla oss till rättegång i Schweiz i september.

  Jag hoppas att de betalar för det de har gjort och hamnar i fängelse.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Selene, du kan få tillbaka det, prata med vår CHAT så kontaktar de dig. De från Stockcore kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Carla svar

  God middag.
  Jag har också blivit lurad av Stockcore. De har stulit 20.000 50.000 euro som jag investerat och de berättade att jag hade vunnit XNUMX XNUMX euro.
  Jag kontaktade dem om intervjun som programledaren för ett spansk program som heter El Hormiguero gjorde som intervjuade Boris Izaguirre. De har censurerat det på Internet.
  Stockcore måste vara på Brittiska Jungfruöarna där de stjäl allt de kan utan att förklara för någon.
  De är skurkrånare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carla, du kan få tillbaka det, prata med vår CHAT så kontaktar de dig. Stockcore -folket kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Alexander svar

  Hallå där. Jag är Alejandro och de Stockcore har också stulit från mig. Jag är hotellägare och jag var tvungen att stänga mitt företag. De tog 50.000 XNUMX euro från mig och lovade mycket vinst som jag såg själv. Rådgivaren med den utländska accenten verkar trevlig, men hon är en hycklare och en lögnare.
  Jag hoppas att de fångar dem snart. Vilket rabalder.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, du kan få tillbaka det, prata med vår CHAT så kontaktar de dig. Stockcore -folket kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Susan svar

  Jag har blivit lurad av Stockcore. Mitt förlorade kapital var 32.250 104.000 euro och jag lovades totalt XNUMX XNUMX euro i vinst. Jag har lagt ut mejl och telefonnummer. Rådgivaren, en tysk som heter Ximena Hubert, skickade bitcoins till euro genom Binance -plattformen.
  Jag väntar 69.000 XNUMX euro på mitt konto. Jag såg faktiskt med fjärrkontrollen hur en viss Eva gjorde överföringen till mitt kontonummer.

  Jag flyttar många advokater, medier och sociala nätverk, men de tar för lång tid att döma ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Susan, de kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Alicia svar

  Jag är mycket nöjd med lagerkärnan. Min rådgivare är alltid tillgänglig och jag kan göra vad jag vill.

  Jag tog alltid pengarna jag ville ha och lämnade tillbaka dem för att investera när jag ville

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alicia, de kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, ge dem inte tillgång till din dator längre, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. isabel svar

  Hallå där. Jag har investerat mycket pengar i Stockcore. Jag vittnar om många saker som jag läser. Du börjar med € 250, rådgivaren ber dig om mer. De berättar att de stöder dig med en bonus, att de bara investerar en del av kapitalet. De är väldigt trevliga att be dig om pengar, men när du vill få fördelarna smyger rådgivaren upp och ringer dig inte. De gör överföringen till Binance, där de konverterar dina pengar från kryptovalutor till euro.

  Utan vidare upptäcker jag att jag har investerat 6.000 42.000 euro igen och till min förvåning passerar rådgivaren mig, och jag ser en -69.000 10 € i rött och hon svarar att detta är en fråga för banken ??????. Jag väntar på en överföring på 10 10.000 euro från Binance, för en månad sedan, och de säger hela tiden till mig att ange 3% som försäkring, sedan ytterligare XNUMX% för att överföringen ska nå mig. Det sista har varit den här veckan, de har bett om XNUMX XNUMX euro mer. Rådgivaren berättar för mig så fräsch att jag ber om ett lån. Jag har redan begärt XNUMX poäng på deras konto, naivt av mig ....
  Jag ska ge dig all data och telefonnummer jag har om dem:
  stockcore. co
  +44 20 3885 7671
  +44 20 36700131
  +357 96313 916

  [e-postskyddad] (den med all dokumentation)
  [e-postskyddad] (rådgivaren som deltog i mig)
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Isabel, de kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, ge dem inte åtkomst till din dator längre, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, du kan få tillbaka dina pengar, ge dem inte tillgång till din dator längre, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. Gloria svar

  Mer än 100.000 XNUMX euro investerade i Stock Core och de säger till mig att för att återställa dem måste jag betala ytterligare ett belopp. Alla lögner, de är ett gäng tjuvar, de vill bara få mer och mer pengar och de ger dig inget tillbaka. Jag har anmält det till myndigheterna, jag hoppas att de greppar dem.

  Flickan jag kontaktade sa att hon hette Mikki, med utländsk accent.
  För operationerna bad de mig att gå in i min dator och därifrån gjorde de och ångrade vad de ville, tills jag insåg att pengarna som skulle återbetalas till mitt konto, vidarebefordrades till en annan, jag kopplade omedelbart bort dem och sekunder senare detta Mikki ringde till mig med monumental ilska.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gloria, du kan få tillbaka dina pengar, ge dem inte tillgång till din dator längre, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Carmen svar

   Den här tjejen som heter Alicia är en Stockcore -anställd, helt klart.

   De låter dig inte få kapitalet. Rådgivaren blir sval, kall och torr och dessutom säger hon att om du vågar klaga och protestera (för att få pengarna VAD ÄR DU !!!}, säger hon att hon kommer att rapportera dig .... ... Vilken skurk du har. Vad du har att höra. Förhoppningsvis kastas de i fängelse snart eftersom dessa rån inte kan godkännas.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Carmen, de kommer aldrig att ge det till dig men du kan få tillbaka dina pengar, aldrig ge dem tillgång till din dator, de kan tömma dina konton, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 10. Telma silva svar

  God eftermiddag
  Jag bestämde mig för att registrera mig i stockcore .co, de ringde mig och de övertygade mig om att investera, han sa k ia, låt oss börja med 250 euro, så var det och i några dagar sa en tjej att hon var ekonomichef och föreslog att hjälpa mig.

  Några dagar senare började myira pressa mig att investera 2000 euro, jag sa nej. Därifrån var hon alltid väldigt upptagen och inte tillgänglig för att hjälpa till och ville att jag skulle göra en transaktion på 5 euro för att ta ut pengar första gången, jag har inte gjort det än.

  Jag vill avsluta mitt konto eftersom min personliga information och mitt kreditkort har efterfrågats.
  ------------------------
  Boa tarde
  Resolvi me inscrever ni stockcore .co, logotyp kommer att länka mig och övertyga mig att investera, dessa k ia, commeçar com 250 euro, aasim foi e i några dagar en menina säger-se ekonomichef föreslår att hjälpa mig.

  Vissa dagar kom jag till fazer myira pressão på mig för att investera 2000 euro, eu disseck nao. För oartir daí är hon alltid mycket upptagen och urskillningslös för att hjälpa och ville att jag skulle göra en transaktion på 5 euro för att få pengar för första gången, även nao eller fiz.

  Jag ville avbryta minha conta pois pwdiram meus dadis pessoais e kreditkort.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Telma, de kommer inte att avbryta det eller de kommer att berätta att det är avbrutet men sedan kommer de att ringa dig från en annan mäklare från deras grupp av bedragare för att göra ett nytt erbjudande eller från en FALSK advokatbyrå som kommer att berätta att de kan få dina pengar tillbaka. Blockera dem och glöm dem. Ju bättre kort du avbokar och ber banken om ett nytt.
   --------------
   Olá Telma, de kommer inte att avbryta eller säga att det är avbrutet, men sedan kommer de att länka till dig med en annan korrigerare i din grupp av kuppmakare för att göra ett nytt erbjudande eller ett advokatbord FALSE som säger att de kan få dina pengar från volta. Bloqueie-os e esqueça-os. Det är bättre att avbryta kortet och be om en ny bank.

 11. Söndag svar

  god morgon lita inte på stockcore de är jävla bedragare

  Jag blev kontaktad av falska nyheter: "Elon Musk erbjuder 30 personer i Spanien en möjlighet att tjäna miljoner genom sitt nya företag" "Grundaren av Tesla, Elon Musk, har just investerat 400 miljoner dollar för ett nytt företags tillväxtmarknad som han tror kommer att förändra finansens framtid. På lördagen bekräftade Musk en affär på 400 miljoner dollar med mjukvaruföretaget Crypto System. "

  Då tar det dig till kryptosystemet och du registrerar dig, då kallar de dig mäklare som stockcore (piratmäklare 🏴‍☠️, ingen reglering 🏴‍☠️)

  Enligt min mening har jag inte lyckats investera med dem, men om de använder detta system (med falska nyheter och lögner) för att locka nya kunder måste de vara en mycket dålig mäklare. Hur bra kan de vara?

  Var försiktig

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej söndag, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Pablo Pinto Vargas svar

  Hej, jag är Pablo från Ecuador, jag börjar investera med Stockcore. Jag frågade min rådgivare att för att fortsätta investera vill jag göra ett test för att ta ut pengar och skicka dem till mitt bankkonto. Rådgivaren skickade en liten summa pengar till BITSO och därifrån har vi inte kunnat göra överföringen, eftersom de indikerar att det minsta beloppet att överföra i dollar är 15 tusen. Rådgivaren har bett mig att öppna ett konto i COINMAMA för att testa om pengarna kan överföras till mitt bankkonto därifrån. De kommentarer jag har läst om Stockcore oroar mig. Snälla, vad skulle din rekommendation vara?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, försök be om allt även om jag tvivlar på att de kommer att ge det till dig, hämta pengarna genom vår CHAT. Tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Alexander svar

   Hallå där. Jag är Alejandro och de Stockcore har också stulit från mig. Jag är hotellägare och jag var tvungen att stänga mitt företag. De tog 50.000 XNUMX euro från mig och lovade mycket vinst som jag såg själv. Rådgivaren med den utländska accenten verkar trevlig, men hon är en hycklare och en lögnare.
   Jag hoppas att de fångar dem snart. Vilket rabalder.

 13. Jose svar

  Jag har också blivit lurad av plattformen SupraTrade och det är därför jag vill vara säker på dina kommentarer till nästa gång. Stort tack till hela laget! 👍

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med SupraTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/supratrade-comentarios/ (Nästa gång är det bättre att du lägger din kommentar här så att andra drabbade kan läsa den och det hjälper dem att inte bli lurade.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. sonia svar

  Jag har blivit lurad av stockcore, rådgivarna lurade mig hela tiden för att få alla pengar jag hade, nu vill jag få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sonia, tack för att du delar din erfarenhet med StockCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *